Hücre Evi

Hücre Evi

Son dakika hücre evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hücre evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hücre evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hücre Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hücre evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 275 hücre evi haberi bulunmuştur. Tüm hücre evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Firari şüpheli bazanın içeresinden çıktı! Polis ekipleri bile şaşırdı
Firari şüpheli bazanın içeresinden çıktı! Polis ekipleri bile şaşırdı İstanbul'da FETÖ'nün hücre evleri olarak bilinen gaybubet evlerine bu sabah operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alınırken şüphelilerden birinin bölge ablası olduğu öğrenildi. Şüphelilerden Emine D.'nin baskın sırasında saklandığı koltuk bazasında yakalandı.
20.10.2023 Yaşam
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı İzmir'de, FETÖ/PDY'nin 'hücre evi' olarak bilinen gaybubet evlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda 20 şüpheli, gözaltına alındı.
17.08.2023 Yaşam
Emniyet güçlerine saldırı hazırlığındaki 4 terörist hücre evinde kıskıvrak yakalandı
Emniyet güçlerine saldırı hazırlığındaki 4 terörist hücre evinde kıskıvrak yakalandı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, MLKP silahlı terör örgütünün ‘İntikam Hücresi'ne yönelik yapılan operasyonda emniyet güçlerine saldırı hazırlığında olduğu belirlenen 4 kişi kaldıkları hücre evinde kıskıvrak yakalandı.
20.08.2022 Gündem
Meksika’da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü
Meksika’da silahlı çete güvenlik güçlerine saldırdı: 13 ölü Meksika’nın San Luis Potosi eyaletinde dün akşam bir grup silahlı kişinin güvenlik güçlerine ateş açması sonucu çıkan çatışmada 13 çete üyesi etkisiz hale getirilirken, 4 kişi ise tutuklandı.
5.08.2022 Dünya
FETÖ’nün hücre evlerine operasyon!
FETÖ’nün hücre evlerine operasyon! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ diye adlandırılan hücre evlerine baskın düzenlendi. 31 şüphelinin yakalanması için İstanbul'da 33 adrese yapılan baskınlarda çok sayıda örgüt üyesinin yakalandığı belirtildi.
27.05.2022 Gündem
Bu kadarını beklemiyordu! Karşı komşusu terörist çıktı, hiçbir şey anlamadı...
Bu kadarını beklemiyordu! Karşı komşusu terörist çıktı, hiçbir şey anlamadı... Sancaktepe'de 3 teröristin yakalandığı ve patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı ile bomba düzeneklerinin ele geçirildiği hücre evi görüntülendi. Olayın şokunu atlatamayan kapı komşuları Metin Rengi ,"Gayet efendi, saygılı insanlardı. Bomba düzenekleri hazırlıyorlarmış. Eğer böyle bir şey varsa küçücük yanlış bir şey yapsalar binayı bile uçurabilirlerdi havaya." ifadelerini kullandı.
28.04.2022 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! Sancaktepe'de terör hücresi çökertildi
Bakan Soylu duyurdu! Sancaktepe'de terör hücresi çökertildi İstanbul Sancaktepe'de DKP- BÖG hücre evinde 3 teröristin yakalandığı ve patlamaya hazır 5 kilogram patlayıcı ile bomba düzeneklerinin ele geçirildiği bildirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Sancaktepe’de bir terör hücresi daha çökertildi. DKP-BÖG hücre evinde 3 teröristi yakalayan TEM Birimleri; patlamaya hazır 5 kg patlayıcı, bomba düzenekleri ve birçok mühimmat ele geçirdi." açıklamasını yaptı.
27.04.2022 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu! 20 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da FETÖ operasyonu! 20 kişi gözaltına alındı İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün hücre evlerine düzenlenen operasyonlarda, 18'i firari örgüt üyesi toplam 20 şüpheli gözaltına alındı.
7.10.2021 Gündem
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı!
Teröristbaşı Fetullah Gülen'in yeni görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul'da FETÖ'nün Bylock, Ablalar ve Eğitim Kurumları soruşturmaları kapsamında gizlenen firari 9 şüpheliye yönelik düzenlenen operasyonda arama yapıldı. Yapılan aramalarda örgüt lideri Fetullah Gülen'e ait çok sayıda yeni kayda alınan, örgüt mensuplarını motive etmek amacıyla konuşmalarının ve örgütle mücadele eden kamu görevlilerine yönelik "Beddua" videoları ve ses kayıtlarının bulunduğu ortaya çıktı.
18.06.2021 Gündem
Bakan Soylu Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş  yıl dönümünü kutladı
Bakan Soylu Polis Teşkilatı'nın 176. kuruluş yıl dönümünü kutladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk polisinin, sadece kendi ülkesi için değil başarıları ve kullandığı yüksek teknolojiyle çevresindeki coğrafya ve Avrupa için de güvenlik üreten bir kurum haline geldiğini bildirdi.
10.04.2021 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var...
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var... Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine yönelik İzmir merkezli operasyonda, aralarında örgütün sözde Türkiye imamı Mustafa Özcan'ın damadı ve çok sayıda sözde örgüt imamının da bulunduğu 66 şüpheli gözaltına alındı.
4.12.2020 Gündem
Dünyanın aradığı kadın terörist bu evden çıktı
Dünyanın aradığı kadın terörist bu evden çıktı Fransa'nın tutuklama talebi üzerine Interpol tarafından kırmızı bültende aranırken Adana’da yakalanan DEAŞ üyesi kadın teröristin, kaldığı hücre evinden 2 ay boyunca dışarı adım atmadığı ortaya çıktı.
17.10.2020 Gündem
İnsanlık dışı görüntüler! Suriyeli çocuklar bu evde tutuluyor
İnsanlık dışı görüntüler! Suriyeli çocuklar bu evde tutuluyor İstanbul'da 28 Eylül'de Suriye'deki ailelerinin çocuklarını kiralayıp kaçak yollarla ülkeye sokup dilendiren şebekeye operasyon düzenlenmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği operasyonda 68 çocuk kurtarılırken, 24 kişi gözaltına alınmıştı. Aramalarda 250 bin TL, 100 dolar, 228 bin 500 Suriye parası ve çok sayıda madeni para ele geçirilmişti.
1.10.2020 Gündem
İzmir, İstanbul, Ankara ve Kayseri merkezli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var...
İzmir, İstanbul, Ankara ve Kayseri merkezli FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var... İzmir merkezli 28 ilde FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında Foça İlçe Jandarma Komutanının da olduğu 53 kişi gözaltına alındı. Ankara'da öğretmenlere operasyon yapılırken, Kayseri'de gaybubet evine baskın düzenlendi.
15.09.2020 Yaşam
FETÖ'nün yeniden yapılanması soruşturmasında 19 şüpheli tutuklandı
FETÖ'nün yeniden yapılanması soruşturmasında 19 şüpheli tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 28 hücre evine yapılan operasyonda gözaltına alınan 59 şüpheliden 19'u tutuklandı.
10.03.2020 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 58 gözaltı
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 58 gözaltı ANKARA'da, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubeleri'ndeki ekiplerin çalışmalarıyla belirlenen terör örgütü FETÖ/PDY'nin 28 hücre evine yapılan operasyonda gözaltına alınan 58 kişiden 2'si tutuklandı, 8'i ise etkin pişmanlıktan yararlanıp serbest bırakıldı. 48 kişinin sorgulamasının devam ettiği operasyon sonucu tedirgin olan örgütün, şüphelilere 'Ellerinde bir şey yok, sakın etkin pişmanlıktan yararlanmayın' talimatı gönderdiği ortaya çıktı.
9.03.2020 Gündem
İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 74 gözaltı
İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 74 gözaltı İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine yapılan operasyon kapsamında 82 adrese baskın yapıldı. Operasyonda 74 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) "emniyet mahrem yapılanması"na yönelik Ankara merkezli operasyonda, 18 şüpheli yakalandı.
4.03.2020 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon!
FETÖ'nün hücre evlerine operasyon! İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik 30 şüphelinin yakalanması için 33 gaybubet evine operasyon düzenledi. Operasyonda 22 şüpheli yakalandı. Bir evde tamamı kağıt 1 dolar halinde 43 dolar bulundu.
11.12.2019 Gündem
Hücre evindeki baskında DEAŞ’a katılanların listesi çıktı!
Hücre evindeki baskında DEAŞ’a katılanların listesi çıktı! Mersin’de DEAŞ terör örgütünün hücre evi yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir örgüt üyesinin bilgisayarında, ülkelerden DEAŞ’a katılanların listesi çıktı.
22.11.2019 Gündem
Emniyet ve MİT'ten ortak operasyon! Emrullah A. yakalandı
Emniyet ve MİT'ten ortak operasyon! Emrullah A. yakalandı Parti binalarında keşif yaptı, çiftlikte korunuyordu. DEAŞ'ın gönderdiği Emrullah A.'nın da aralarında bulunduğu 13 kişi MİT ve emniyetin yaptığı ortak operasyonla yakalandı.
30.10.2019 Gündem
Saldırı öncesi perukla keşif yapmışlar
Saldırı öncesi perukla keşif yapmışlar Adana'da özel harekat polislerini taşıyan servisin geçişi sırasında düzenlenen ve 4'ü emniyet personeli 22 kişinin hafif yaralandığı saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü MLKP üyesi iki teröristten birinin yeni görüntüsüne AA muhabiri ulaştı.
1.10.2019 Gündem
İşte Adana'da bombalı saldırıyı düzenleyen teröristler!
İşte Adana'da bombalı saldırıyı düzenleyen teröristler! Adana'da, içinde özel harekat polislerinin olduğu zırhlı polis servisine yapılan bombalı saldırıyı düzenleyen MLKP üyesi 2 teröristin kimliği belli oldu.
30.09.2019 Gündem
MİT ve emniyetten Afrin'de terör operasyonu: 9 gözaltı
MİT ve emniyetten Afrin'de terör operasyonu: 9 gözaltı MİT ve emniyet birimlerinin, Afrin'de terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik koordineli yaptığı operasyonlarda, 9 kişi gözaltına alındı.
17.09.2019 Gündem
FETÖ şüphelisinin evinde 70 hard disk ele geçirildi!
FETÖ şüphelisinin evinde 70 hard disk ele geçirildi! Adana'da FETÖ/PDY'nin hücre evine düzenlenen operasyonda yakalanarak tutuklanan zanlının evinde yapılan aramada 70 hard disk bulundu. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı
7.09.2019 Gündem
İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 14 gözaltı
İzmir'de FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 14 gözaltı İzmir'de Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine yönelik düzenlenen operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı.
23.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hücre Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hücre evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.