Hollanda Futbol Federasyonu

Hollanda Futbol Federasyonu

Son dakika Hollanda Futbol Federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hollanda Futbol Federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hollanda Futbol Federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hollanda Futbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hollanda futbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 552 hollanda futbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm hollanda futbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
Japonya: 4 - Türkiye: 2
Japonya: 4 - Türkiye: 2 Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız, hazırlık maçında Japonya ile karşı karşıya geldi.
12.09.2023 Futbol
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un maçları ertelendi
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un maçları ertelendi Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden takımlarımız Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, hafta içinde rakipleriyle karşılaşacak. Hollanda Futbol Federasyonu'nun Avrupa arenasına çıkacak olan takımlarının maçlarını ertelemesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu da kararını verdi ve temsilcilerimizin gelecek hafta oynayacağı lig maçlarını erteledi.
22.08.2023 Süper Lig
Erden Timur Hamit Altıntop'la masaya oturdu sosyal medya yıkıldı! Gece yarısı açıklaması...
Erden Timur Hamit Altıntop'la masaya oturdu sosyal medya yıkıldı! Gece yarısı açıklaması... TFF, Hamit Altıntop ve Erden Timur'un havalimanında görüntülendiği fotoğrafların ardından bir açıklama yaptı.
16.01.2023 Galatasaray
Dünya Kupası'nda nefes kesen çekişme!
Dünya Kupası'nda nefes kesen çekişme! FIFA 2022 Dünya Kupası D Grubu'nda oynanan 3'üncü ve son karşılaşmaların ardından Arjantin 6 puanla lider, Polonya ise 4 puan ve averajla 2'nci olarak son 16 turuna adlarını yazdırdı. 
30.11.2022 Futbol
Louis van Gaal üçüncü kez Hollanda Milli Takımı'nda
Louis van Gaal üçüncü kez Hollanda Milli Takımı'nda Tecrübeli teknik direktör Louis van Gaal üçüncü kez Hollanda Milli Takımı'nın başına geçti.
4.08.2021 Futbol
UEFA yeni hakemi açıkladı!
UEFA yeni hakemi açıkladı! Irkçılık skandalı yüzünden ertelenen PSG - Başakşehir karşılaşmasını Danny Makkelie yönetecek.
9.12.2020 Şampiyonlar Ligi
Valencia'dan sonra bir şok daha
Valencia'dan sonra bir şok daha Hollanda U21 Milli Takımı’nda sakatlanan Ferdi Kadıoğlu kadrodan çıkartıldı.
16.11.2020 Fenerbahçe
Hollanda'dan şok başvuru! Lig iptali...
Hollanda'dan şok başvuru! Lig iptali... Başbakan Mark Rutte ve UEFA'nın 'özel durumlar' açıklamasının ardından Hollanda Futbol Federasyonu UEFA'ya başvurdu, sezonu yarıda kesmek zorunda olduğunu, bu yüzden kendisine onay vermesini istedi.
23.04.2020 Futbol
18 Hollanda kulübü ortak kararla Ajax için maçları erteledi!
18 Hollanda kulübü ortak kararla Ajax için maçları erteledi! Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde tarihi bir sezon geçiren Ajax’a ülkesi Hollanda’da da önemli bir jest yapıldı.
20.04.2019 Futbol
Aleksander Ceferin yeniden UEFA başkanı!
Aleksander Ceferin yeniden UEFA başkanı! UEFA Kongresi'nde yapılan seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Aleksander Ceferin, yeniden başkan seçildi.
7.02.2019 Futbol
UEFA Başkanı Ceferin seçimde tek aday
UEFA Başkanı Ceferin seçimde tek aday UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2019'un şubat ayında yapılacak başkanlık seçimine tek aday olarak girecek.
8.11.2018 Futbol
Kritik pozisyonun VAR konuşmaları yayınlandı!
Kritik pozisyonun VAR konuşmaları yayınlandı! Hollanda Futbol Federasyonu, Ajax ile Feyenoord arasındaki karşılaşmada VAR odasındaki konuşmaları açıklandı.
6.11.2018 Futbol
Büyük skandal ortaya çıktı!
Büyük skandal ortaya çıktı! UEFA Uluslar Ligi maçı öncesi seremonisi için hazırlanan flamada ülkenin adı yanlış yazıldı, Hollandalılar “Fransa’ya zaten maç başlamadan kaybettik” diyerek tepki gösterdi.
11.09.2018 Futbol
Hollanda A Milli Futbol Takımı, Koeman'a emanet
Hollanda A Milli Futbol Takımı, Koeman'a emanet Hollanda Futbol Federasyonu, A Milli Takım teknik direktörlük görevine Ronald Koeman'ın getirildiğini açıkladı.
6.02.2018 Futbol
Riva’da stat ve güvenlik zirvesi
Riva’da stat ve güvenlik zirvesi UEFA stat ve güvenlik komitesi toplantısında, e-bilet brifinge de verildi
21.11.2017 Futbol
Borussia Dortmund Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
Borussia Dortmund Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Borussia Dortmund Real Madrid maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu mücadelesinde Signal Iduna Park Borussia Dortmund Real Madrid maçına ev sahipliği yapacak. Peki Borussia Dortmund Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
26.09.2017 Futbol
Fenerbahçe'de flaş karar! Hepsi gidebilir...
Fenerbahçe'de flaş karar! Hepsi gidebilir... Fenerbahçe'de bu sezon tutunulan son kulvar Ziraat Türkiye Kupası'na da veda etmenin hayal kırıklığı yaşanıyor.
19.05.2017 Fenerbahçe
"Merak etmeyin kupa almadan gitmem"
"Merak etmeyin kupa almadan gitmem" Dick Advocaat, Hollanda'yla anlaştı diye rehavete kapılmasından endişe eden yönetime garanti verdi:
10.05.2017 Fenerbahçe
Federasyon resmen açıkladı!
Federasyon resmen açıkladı! Hollanda Futbol Federasyonu, milli takımın başına Advocaat'ın geçeceğini açıkladı.
9.05.2017 Fenerbahçe
Advocaat Hollanda'ya namağlup dönüyor
Advocaat Hollanda'ya namağlup dönüyor Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat ülkesine süper ligde derbi yenilgisi almadan dönecek.
8.05.2017 Fenerbahçe
Hollanda Federasyonu'ndan açıklama geldi
Hollanda Federasyonu'ndan açıklama geldi Hollanda Futbol Federasyonu Teknik Sorumlusu Hans van Breukelen, yeni teknik adam konusunda açıklamalarda bulundu.
30.04.2017 Fenerbahçe
Mahmut Uslu: Hollanda Advocaat için izin alacak
Mahmut Uslu: Hollanda Advocaat için izin alacak Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Dick Advocaat'ın Hollanda Milli Takımı'nın başına geçebilmesi için Hollanda Futbol Federasyonu'nun kendilerinden izin alması gerektiğini söyledi
29.04.2017 Fenerbahçe
Advocaat'tan Hollanda televizyonuna şok!
Advocaat'tan Hollanda televizyonuna şok! Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat'tan muhabirini İstanbul'a yollayan NOS kanalına flaş sözler.
28.04.2017 Fenerbahçe
Advocaat sezon bitmeden gidebilir!
Advocaat sezon bitmeden gidebilir! Hollanda Futbol Federasyonu'nun Dick Advocaat'a yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı.
27.04.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Hollanda Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hollanda futbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.