SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? SGK hizmet dökümü, prim ve sigorta bilgilerinin bulunduğu belgedir. Hizmet dökümü ile sigortalı gün sayısı, sigortanın hangi günlerde ödendiği bilgilerine ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümü ile hangi bilgilere görülebilir?
24.02.2018 Gündem
SGK hizmet dökümü nasıl alınır?
SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Sigortalıların sigorta ve prim bilgilerinin bulunduğu belgeye, SGK hizmet dökümü denir. Hizmet dökümü belgesiyle sigortanın ne zaman ödendiği, çalışılan şirket bilgisi ve sigortalı gün sayısı gibi bilgilere ulaşılabilir. SGK hizmet dökümü nasıl alınır? Hizmet dökümünde hangi bilgiler bulunur?
29.09.2021 Gündem
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
SSK prim borcu sorgulama ve SGK hizmet dökümü sorgulama işlemleri nasıl yapılır? SSK prim borcunuzu sorgulama ve SGK hizmet döküm belgenizi alma işlemlerini E-Devlet sistemi üzerinden yapabilirsiniz. E-Devlet sisteminden SGK prim gün sayınızı öğrenebilir ve emeklilik için ne kadar zamanınızın kaldığını hesaplayabilirsiniz. SSK sigorta hizmet dökümü belgenize de ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK-BAĞ-KUR hizmet sorgulama işlemi nasıl yapılıyor?
SSK-BAĞ-KUR hizmet sorgulama işlemi nasıl yapılıyor? Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) internet hizmetleri ağı e-SGK sayesinde kolaylıkla internette SSK Bağkur sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemi dakikalar içerisinde internete erişim sağlanabilen her yerden gerçekleştirilebiliyor. Özellikle de online SSK Bağkur sorgulama işlemi sayesinde en güncel sigortalılık bilgileri hem 4A hem de 4B için alınabiliyor.
29.09.2021 Gündem