Hira Koyuncuoğlu

Hira Koyuncuoğlu

Son dakika Hira Koyuncuoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hira Koyuncuoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hira Koyuncuoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hira Koyuncuoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hira koyuncuoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 hira koyuncuoğlu haberi bulunmuştur. Tüm hira koyuncuoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hira Koyuncuoğlu, Akıncı dizisine katıldı!
Hira Koyuncuoğlu, Akıncı dizisine katıldı! Genç oyuncu Hira Koyuncuoğlu, “Akıncı” dizisinin kadrosuna dahil oldu.
21.02.2021 Televizyon
Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal barıştı
Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal barıştı Evlilik yolunda ilerlerken ani bir kararla ilişkilerini bitiren Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal, ayrılığa daha fazla dayanamadı.
5.01.2019 Magazin
İlgisizlik ayrılık  getirdi
İlgisizlik ayrılık getirdi ‘İstanbullu Gelin’ dizisinde tanışıp, birlikte olmaya başlayan Hira Koyuncuoğlu ile Berkay Hardal’ın 1.5 yıllık aşkı bitti.
26.08.2018 Magazin
Esmerim biçim biçim!
Esmerim biçim biçim! İstanbullu Gelin dizisinin oyuncuları Ebru Şahin ve Hira Koyuncuoğlu önceki akşam Elidor ve Cosmopolitan iş birliğiyle gerçekleşen lansmana katıldı.
25.06.2018 Magazin
İstanbullu Gelin'de 3 isim veda edecek
İstanbullu Gelin'de 3 isim veda edecek Star TV'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin'de art arda ayrılıklar yaşanacak...
19.04.2018 Televizyon
İlk görüşte  aşık olduk!
İlk görüşte aşık olduk! Rol arkadaşı Berkay Hardal ile aşk yaşayan Hira Koyuncuoğlu, “Berkay’la ilişkimiz sette başlamadı. Biz dizi çekimleri başlamadan iki ay önce oyunculuk dersi alırken tanıştık ve birbirimizi görür görmez aşık olduk” dedi.
17.03.2018 Magazin
Büyük sürpriz! Evleniyorlar...
Büyük sürpriz! Evleniyorlar... Star TV'nin sevilen dizisi 'İstanbullu Gelin'in Bade'si Hira Koyuncuoğlu (22) ile Murat'ı (21) Berkay Hardal'ın evlenecekleri iddia edildi.
6.12.2017 Magazin
Dizi aşkı gerçek oldu!
Dizi aşkı gerçek oldu! 'İstanbullu Gelin' dizisinde oynayan Berkay Hardal, rol arkadaşı Hira Koyuncuoğlu ile aşk yaşıyor.
15.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hira Koyuncuoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hira koyuncuoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.