Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi! İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni Koronavirüs Genelgesi yayınladı! Bilim Kurulu’nun aldığı kararların bulunduğu yeni genelgede, Sağlık Bakanlığı’nın önerileriyle bazı uygulama ve tedbirlerin kaldırıldığı bildirildi. Bu uyglamalar aradında HES kodu zorunluluğu da bulunuyor. Peki, Toplu taşımada HES kodu kalktı mı? Otobüs, metrobüs, metro ve vapurda HES kodu istenecek mi? İşte İçişleri Bakanlığı Genelgesi!
4.03.2022 Gündem
HES kodu ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, herkesi ilgilendiriyor
HES kodu ile ilgili son dakika kararı! Resmen değişti, herkesi ilgilendiriyor HES kodu ile ilgili son dakika kararı verildi. Resmen değişti. Herkesi ilgilendiriyor. Bakan Koca canlı yayında açıkladı. Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı'nın ardından önemli açıklamalarda bulunuyor. Koronavirüsle mücadelede yeni dönemin detaylarını açıklayan Bakan Koca yeni dönemde HES kodu uygulamasının kaldırıldığını söyledi. İşte son dakika haberinin detayları...
2.03.2022 Gündem