HDP mitinginde terör propagandası yapan başkana tutuklama
HDP mitinginde terör propagandası yapan başkana tutuklama Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde düzenlenen HDP mitinginde terör örgütü PKK/KCK'nın propagandasını yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan eski Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, tutuklandı.
12.03.2019 Gündem
Türkiye'nin sert tepkisi sonuç verdi! Alman Polisi, HDP sözcülerini konuşturmadı
Türkiye'nin sert tepkisi sonuç verdi! Alman Polisi, HDP sözcülerini konuşturmadı Almanya'nın, siyasi partilere yönelik getirdiği toplantı yasağına rağmen, Köln kentinde 'HDP'ye destek mitingi' için izin vermesi çok tartışılmıştı. Gelişmeler sonucunda Almanya, HDP mitingine izin verdi ama HDP sözcülerine konuşma izni vermedi.
26.05.2018 Dünya
HDP'ye büyük şok!
HDP'ye büyük şok! İstanbul Valiliği 30 Mayıs tarihinde Kazlıçeşme’de mitinge izin verilmeyeceğini yazılı olarak açıkladı. Valilik "Kazlıçeşme Alanı 2911 sayılı yasa kapsamında belirlenen gösteri alanlarından değildir. Kamuoyuna yansıtılan 30 Mayıs mitingi talebi ile ilgili olarak izin verilmesi söz konusu olmamıştır. Zeytinburnu İlçe Seçim Kurulu’nca da Kazlıçeşme’de miting yapılmasına izin verilmediği bilgisi edinilmiştir"dedi.
29.09.2021 Gündem