Haydi Söyle

Haydi Söyle

Son dakika haydi söyle haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haydi söyle ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haydi söyle haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haydi Söyle

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haydi söyle gelişmeleri de dahil olmak üzere 490 haydi söyle haberi bulunmuştur. Tüm haydi söyle haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten albüm müjdesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde önceki akşam sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, "Yanımdakiler için ölürüm" diye konuştu.
16.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim
İbrahim Tatlıses: Dopingim sevenlerim İbrahim Tatlıses, Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.
16.07.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Bu öyle bir masa ki 7 ayağı birbirine dolaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin İzmir mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bulduğu herkese bir cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye etti, böyle devlet yönetilir mi? Bu millet, bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek. Bu masa öyle bir masa ki, görünürdeki 7 ayağının hepsi de birbirine dolaşmış durumda. Birinin söylediğini öteki yalanlıyor. Böyle masa olur mu?" dedi.
29.04.2023 Gündem
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet
İbrahim Tatlıses sahnesinde sürpriz düet İstanbul'da müzikseverlerle buluşan İbrahim Tatlıses'i; Berdan Mardini, Şafak Sezer ve Ceylan yalnız bırakmadı. Usta sanatçı, performansıyla alkış aldığı gecede ünlü isimlerle düet yaptı.
4.02.2023 Magazin
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl önceki gün Bodrum Miya Beach de sahne aldı.
12.07.2022 Magazin
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum'
Kalben'den duygusal paylaşım! 'Belki de hiç doğmaması gereken bir çocuğum' 'Yara', 'Sadece', 'Haydi Söyle' gibi şarkıları seslendiren Kalben, yaklaşık yedi ay önce babasını kaybetmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, katıldığı programda geçmişini ve ailesini anlattı. Babasıyla bir dönem neden küs olduğunu açıklayan Kalben, geç doğan bir çocuk olduğundan da bahsetti.
10.07.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten muhteşem final!
İbrahim Tatlıses'ten muhteşem final! Arabesk müziğin yaşayan efsanesi İbrahim Tatlıses, 3 gün üst üst sahne aldığı Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserler serisini önceki akşam muhteşem bir finalle sonlandırdı. İlk 2 günde biletlerin tükendiği konserler serisinin 3’üncü günününde de kural değişmedi. Konserin başlamasına saatler kala biletlerin tükenmesiyle imparator bir kez daha Kuruçeşme Açıkhava’yı tıka basa doldurdu.
26.09.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten 12 yıl sonra bir ilk!
İbrahim Tatlıses'ten 12 yıl sonra bir ilk! Müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses,12 yıl aradan sonra ilk konserini Kuruçeşme'de verdi. Sahnede duygu dolu anlar yaşayan Tatlıses, en sevilen şarkılarını seslendirerek sevenleriyle hasret giderdi.
24.09.2021 Magazin
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
"Babamın isminin geçtiği yerde para yağıyor!"
"Babamın isminin geçtiği yerde para yağıyor!" Levent Dörter, önceki akşam Ataşehir’de sahne aldı.Şarkıcıyı dinleyenlerin arasında sevgilisi Dilan Çıtak da vardı.
11.02.2020 Magazin
Kalben'den flaş İbrahim Tatlıses açıklaması
Kalben'den flaş İbrahim Tatlıses açıklaması Müzisyen Kalben Sağdıç, geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan ve bir İbrahim Tatlıses cover'ı olan 'Haydi Söyle'yi artık konserlerinde okumayacağını söylediği iddia edilmişti. Kalben'den flaş İbrahim Tatlıses açıklaması geldi.
17.10.2019 Magazin
Kalben isyan etti!
Kalben isyan etti! İbrahim Tatlıses'in Haydi Söyle şarkısını "Müsaade ederseniz kadını silahla vuran bir adamın şarkısından önce kendi şarkımı söylemek istiyorum" dediği iddia edilen Kalben, hakkında çıkan haberleri yalanladı.
16.09.2019 Magazin
"Evlenirlerse yıkarım ortalığı!"
"Evlenirlerse yıkarım ortalığı!" Şarkıcı İdo Tatlıses, annesi Derya Tuna ve babası İbrahim Tatlıses'in yeniden evlenmesi durumunda ortalığı yıkacağını söyledi.
31.07.2018 Magazin
Derya Ürkmez kimdir?
Derya Ürkmez kimdir? Derya Ürkmez kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtı haberimizde yer alıyor. Rafet El Roman ile yakın görüntüleri çıkan Derya Ürkmez'in hayatına dair bilgiler merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. İşte Derya Ürkmez hakkındaki bilgiler...
25.07.2018 Gündem
Kalben'e nazar değdi! Sesi kısıldı...
Kalben'e nazar değdi! Sesi kısıldı... 'Haydi Söyle' şarkısına getirdiği yorumla şöhrete kavuşan Kalben'e nazar değdi.
15.05.2017 Magazin
Şampiyonluk beklentim sıfırdı!
Şampiyonluk beklentim sıfırdı! ‘O Ses İsrail’deki yarışmada Türkçe ‘Haydi Söyle’ ile şampiyon olan Türk asıllı İsrail vatandaşı Sapir Saban, VATAN’a konuştu. Yaptığı açıklamada, “Bir yıl önce, bir sürü endişe ile katıldığım bu yarışmaya sıfır güven ve sıfır beklenti ile başladım. Sonuç için çok mutluyum” dedi.
21.03.2017 Magazin
İbrahim Tatlıses: 'İsrailliler beni çok sever'
İbrahim Tatlıses: 'İsrailliler beni çok sever' 'O Ses İsrail'de birinci olan Türk asıllı Sapir Saban'ın 'Haydi Söyle' şarkısını seslendirmesi İbrahim Tatlıses'i mutlu etti.
21.03.2017 Magazin
‘Haydi Söyle’ şarkısıyla ‘O Ses İsrail’i kazandı
‘Haydi Söyle’ şarkısıyla ‘O Ses İsrail’i kazandı İSRAİL’deki ‘O Ses’ müzik yarışmasını, Türk asıllı Sapir Saban, İbrahim Tatlıses’in ‘Haydi Söyle’ parçasıyla kazandı.
20.03.2017 Dünya
Türkçe şarkıyla İsrail'de birinci oldu
Türkçe şarkıyla İsrail'de birinci oldu İsrail'deki 'O Ses' müzik yarışmasını, Türk asıllı Sapir Saban, İbrahim Tatlıses'in 'Haydi Söyle' parçasıyla kazandı
20.03.2017 Dünya
O ses İsrail'e Türk damgası!
O ses İsrail'e Türk damgası! 'O Ses Türkiye'nin İsrail'deki formatı olan 'Voice 2017' yarışmasını Türk asıllı İsrail vatandaşı Sapir Saban 'Haydi Söyle' şarkısı ile kazandı.
21.01.2022 Magazin
'O Ses İsrail'e Türk damgası!
'O Ses İsrail'e Türk damgası! 'O Ses Türkiye'nin İsrail'deki formatı olan 'Voice 2017' yarışmasını Türk asıllı İsrail vatandaşı Sapir Saban 'Haydi Söyle' şarkısı ile kazandı.
20.03.2017 Televizyon
Süleyman Soylu: Hepsi gözaltına alındı
Süleyman Soylu: Hepsi gözaltına alındı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, PKK ile bağlantılı 700 kişinin gözaltına alındığını söyledi
29.09.2021 Gündem
Kalben'den aşk dolu şarkılar!
Kalben'den aşk dolu şarkılar! 'Haydi Söyle' ile müzik listelerini alt üst eden Kalben, Sevgililer Günü kapsamında önceki gün CarrefourSA İçerenköy AVM'de konser verdi.
14.02.2017 Kültür Sanat
Kalben'den Sadri Alışık'a saygı duruşu!
Kalben'den Sadri Alışık'a saygı duruşu! Kalben, geçtiğimiz Cuma akşamı İstanbul’un en renkli sahnesi MOI Sahne’de sevenleriyle buluştu.
12.02.2017 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Haydi Söyle ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haydi söyle haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.