Havalanı

Havalanı

Son dakika havalanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan havalanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını havalanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Havalanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan havalanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 havalanı haberi bulunmuştur. Tüm havalanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti! 'Adana tarzı Serenay'
Serenay Sarıkaya tarzıyla dikkat çekti! 'Adana tarzı Serenay' Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz akşam Adana’da çekilen 'Şahmeran' dizisinin tamamlanması sonrası beraber rol aldığı Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile birlikte İstanbul Havalanı'nda görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle laflayan güzel oyuncunun terliklerinin içine giydiği çoraplar dikkat çekti.
27.12.2021 Magazin
Denize düşen uçaktaki kurtaran balıkçılar konuştu!
Denize düşen uçaktaki kurtaran balıkçılar konuştu! İzmir'de eğitim uçuşu için havalanan askeri uçak Ege Denizi’ne düştü. Bölgeye sevk edilen ekipler tarafından sağ kurtarılan 2 pilot, hastanede tedaviye alındı. İki pilotun kurtarılmasına yardım eden balıkçılar, yaşadıklarını anlattı. Latif Beytorun, bir pilotun uçaktan paraşütle atladığını gördüklerini, daha sonra kendilerine doğru gelen uçağın suya düştüğüne şahit olduklarını dile getirdi. Beytorun ayrıca, "O sırada uçak batmaya başlamıştı. Komutanımız 4-5 yerden bağlıydı, nasıl yapacağımızı anlamadık. O, birkaç şey söyledi, öyle çıkardık." ifadelerini kullandı.
11.04.2021 Yaşam
16 milyon turistin her birine bu mesaj gönderilecek
16 milyon turistin her birine bu mesaj gönderilecek Antalya Valisi Münir Karaloğlu, 2019'da kente gelen 16 milyon yabancı turistin her birine tek tek ulaşılıp 'Stayhome, dream Antalya: Evde kal, Antalya'yı hayal et' mesajı gönderileceğini söyledi. Corona Virüsten en çok etkilenen sektörün turizm olduğunu aktaran Karaloğlu, "Ama herkes şunu bilsin ki bu krizden en hızlı çıkacak sektör de turizm olacak" dedi.
20.04.2020 Ekonomi
KKTC'de eğitim uçağı düştü: Ölüler var
KKTC'de eğitim uçağı düştü: Ölüler var Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimağusa ilçesinde bulunan Geçitkale Havaalanı'nda bir eğitim uçağının düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
29.10.2019 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar! HDP ile ittifak olacak mı?
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklamalar! HDP ile ittifak olacak mı? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme dair merak edilen her şeyi Hande Fırat'la Gece Görüşü'nde değerlendirdi. "HDP ile ittifak yapılacak mı?" sorusuna yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Biz işbirilği yapacağız ama kiminle? İktidarın uygulamalarından rahatsız olanlarla... Bizim işbirliğimiz A partisi, B partisiyle değil, seçmenle... İşbirilği vatandaş ile yapılır." dedi.
1.11.2018 Siyaset
Anne ziyareti
Anne ziyareti Yılmaz Erdoğan’ın ilk eşi Sanem Oktar’dan olan kızı Berfin Erdoğan önceki gün Atatürk Havalanı’nda görüntülendi.
19.08.2018 Magazin
Başbakan Yıldırım'dan Suruç açıklaması: Bu, vahim bir hadisedir
Başbakan Yıldırım'dan Suruç açıklaması: Bu, vahim bir hadisedir AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Suruç'taki olaya ilişkin, "Bu vahim bir hadisedir. Sebebi ne olursa olsun hiçbir şey insan hayatından daha değerli değildir." dedi.
14.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Parasını alamıyordu ben ödedim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Parasını alamıyordu ben ödedim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorlu mitinginde konuştu. Erdoğan, "Bir CHP milletvekili bu yolların müteaahhitiydi. Parasını alamıyordu. Başbakan oldum da parasını ödedim." ifadelerini kullandı. Muharrem İnce'nin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkındaki sözlerini videoda gösteren Cumhurbaşkanı, Kanal İstanbul projesinin de simülasyonunu izletti.
29.05.2018 Siyaset
Şehit Pilot Yüzbaşı Yunus Bal, son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Pilot Yüzbaşı Yunus Bal, son yolculuğuna uğurlandı İZMİR Çiğli'de dün düşen askeri eğitim uçağında şehit olan Pilot Yüzbaşı Yunus Bal (37), bugün anne ve babasının yaşadığı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı askeri tören ile son yolculuğuna uğurlandı. Duygu dolu anların yaşandığı cenaze töreninde Şehit Yüzbaşı Yunus Bal'ın babası oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşı dökerken, şehidin 6 aylık hamile eşi Tuğba Bal ayakta güçlükle durarak taziyeleri kabul etti.
17.02.2018 Gündem
Los Angeles kumruları
Los Angeles kumruları Yılbaşı gecesi sahnesi olduğu için tatil yapamayan Kenan Doğulu ile Beren Saat, önceki gün ABD’ye uçtu.
6.01.2018 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Komando Tugayı iftarına katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Komando Tugayı iftarına katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam Kayseri 1’inci Komando Tugayı’nda askerler, şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı. İftara 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve G.Kurmay Başkanı Org. Akar ve komutanlar da katıldı...
8.06.2017 Siyaset
Son haber geldi: Ele geçirdi! Dün sıcak çatışma, bugün...
Son haber geldi: Ele geçirdi! Dün sıcak çatışma, bugün... Terör örgütü YPG, DAEŞ'e karşı savaşında askeri havalanının kontrolünü ele geçirdi. Dün bölgeden sıcak çatışma haberleri gelmişti.
11.04.2017 Dünya
Başbakan Kastamonu'da konuştu.
Başbakan Kastamonu'da konuştu. Başbakan Binali Yıldırım, Kastamonu'da halka hitap etti.
29.09.2021 Gündem
Ordu-Giresun Havalanı'nda 1 milyon yolcuya yaklaşıldı
Ordu-Giresun Havalanı'nda 1 milyon yolcuya yaklaşıldı Deniz üstünün doldurulmasıyla yapılan ve dünyada sadece 3 tane örneği bulunan Ordu-Giresun Havalimanı açıldığı günden bu yana 1 milyona yakın yolcu taşıdı...
15.11.2016 Ekonomi
İhanetin iki ve üç numaralı isimlerinin son görüntüsü!
İhanetin iki ve üç numaralı isimlerinin son görüntüsü! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın titiz çalışmasıyla 15 Temmuz darbe girişimini Adil Öksüz'le birlikte yönetenler deşifre edildi...
29.09.2021 Gündem
Rus kadın, Atina Havalanı'nda büyük miktarda para ile yakalandı
Rus kadın, Atina Havalanı'nda büyük miktarda para ile yakalandı Yunanistan’da, Rus Aeroflot hava yolu şirketine ait bir uçakla Atina Eleftherios Venizelos Havaalanı'na gelen Rus vatandaşı bir kadının üzerinde 2 milyon 213 bin avro ve 58 bin 900 dolar ele geçirildi.
17.06.2021 Dünya
Çıldır Havaalanı arazisi mahkemeye taşınıyor
Çıldır Havaalanı arazisi mahkemeye taşınıyor Aydın’da Havaalanı yapılması şartı ile 1956 yılında 500 dönüm arazisini Devlet Hava Meydanları İşletmesi Umum Müdürlüğü’ne şartlı olarak bağışlayan Mustafa Çıldır’ın varisleri 60 yıl aradan sonra bağışladıkları arazi havaalanı yapılmayınca araziyi geri almak için çalışma başlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Fransız polisini şiddetini kınıyorum’
‘Fransız polisini şiddetini kınıyorum’ Cumhurbaşkın Erdoğan, Gezi eylemlerinde İstanbul’dan kesintisiz yayın yapıldığını hatırlattı, “Bugün Paris yanıyor, Brüksel yanıyor. Bu olaya kör, sağır, dilsiz kalmışlardır. Paris’ten endişeliyim, Brüksel’den endişeliyim” dedi.
29.09.2021 Gündem
Yeni canlı bombalarda PYD gölgesi
Yeni canlı bombalarda PYD gölgesi Ankara’da 28 can alan terör saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturmada PYD-YPG bağlantısı ortaya çıkarken, istihbarat birimlerinin Kobani’den 2 canlı bomba eylemcisinin Türkiye’ye geldiği tespitini yaptığı ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Kritik noktalara zırhlı araç sevk edildi
Kritik noktalara zırhlı araç sevk edildi TSK'nın son günlerde Suriye'de PYD bölgesine müdahalede kullandığı obüsler, bu sabah Kilis sınırındaki Akçabağlar üs bölgesinden alınarak Yüksektepe Hudut Karakolu çevresine taşındı...
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan açıklama
Başbakan'dan açıklama Başbakan, Suriye'ye kara harekatı iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
ABD Suriye'de Rus tehdidi altında
ABD Suriye'de Rus tehdidi altında Suriye'nin Türkiye sınırı yakınındaki Kamışlı Havaalanı, Rus güçlerinin yerleşimine hazırlanıyor...
28.01.2016 Dünya
Cenazesi Erdoğan'ın uçağıyla Türkiye'ye gelecek!
Cenazesi Erdoğan'ın uçağıyla Türkiye'ye gelecek! Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Hasan Karakaya'nın cenazesi Erdoğan'ın bulunduğu uçak ile Türkiye'ye getiriliyor.
29.09.2021 Gündem
‘Yarasa kanat’ Türk cerrah Alpler’e çakıldı
‘Yarasa kanat’ Türk cerrah Alpler’e çakıldı Operatör Doktor Mehmet Susam, Fransa Alp Dağları’nda wingsuit olarak adlandırılan paraşüt atlayışı sırasında geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti
13.09.2015 Yaşam
Kargoda donma tehlikesiyle  12 saat yolculuk
Kargoda donma tehlikesiyle 12 saat yolculuk Etiyopya Hava Yolları’nın Addis Ababa-Stockholm seferini yapan Boeing 767-300 tipi uçağın kargo bölümüne gizlenen Etiyopyalı kaçak bir yolcunun, Stockholm Arlanda Havalanı’na iniş yapıldıktan sonra donmak üzereyken bulunduğu bildirildi...
14.08.2015 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Havalanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki havalanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.