Kar yağışı geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, il il tarih verildi
Kar yağışı geliyor! Hava sıcaklıkları düşecek, il il tarih verildi Kar başlıyor. Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kar ile ilgili tarih verildi. İstanbul, Bursa, Bolu, Kocaeli, Tekirdağ ve Balıkesir gibi yerlerde Ocak ayında yoğun kar yağışı olacağı belirtiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Anadolu (Ardahan dışında), Güneydoğu Anadolu ile Kahramanmaraş, Hatay, Eskişehir, Karaman, Sivas çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Antalya, Bingöl, Muş ve Şırnak çevrelerinde kuvvetli olması beklenen yağışların; yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.
29.11.2022 Gündem
Son dakika: Kestane karası fırtınası ve kutup soğukları geliyor
Son dakika: Kestane karası fırtınası ve kutup soğukları geliyor Meteoroloji'den yurdun dört bir yanı için ayrı ayrı uyarılar geliyor. İstanbul başta olmak üzere yurt geneli, yarından itibaren 6-10 derece sıcaklıkların düşeceği kestane karası fırtınasıyla sonbaharı yaşamaya başlayacak. Meteoroloji de Twitter'dan yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nin yarından itibaren kutuplardan gelen soğuk havanın etkisine gireceğini duyurdu. Meteoroloji Mühendisleri Odası 2. Başkanı Ahmet Köse, "Sıcaklıklar ülkemizin kuzeybatı kesimleri başta olmak üzere yarından itibaren 6 ila 10 derece birden azalacak. Yaz mevsimini andıran sıcak günler, kestane karası fırtınası adı verilen hava olayıyla sona erecek" dedi.
24.09.2018 Gündem
Dikkat! Kar yağışı geliyor
Dikkat! Kar yağışı geliyor Geçen hafta tüm yurtta yağan karın ardından yükselen hava sıcaklıkları yeniden düşmeye başlayacak
15.02.2015 Yaşam