Harry Kewell

Harry Kewell

Son dakika Harry Kewell haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harry Kewell ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harry Kewell haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harry Kewell

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harry kewell gelişmeleri de dahil olmak üzere 389 harry kewell haberi bulunmuştur. Tüm harry kewell haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kerem Aktürkoğlu için olay iddia
Kerem Aktürkoğlu için olay iddia Galatasaray ve A Milli Takım'da gösterdiği başarı ile dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu için İngiltere'den sürpriz bir çıkış geldi. Eski İngiliz futbolcu Kerem'in Ada'ya transferini değerlendirdi.
31.12.2023 Şampiy10
Oğulcan gerçeğini açıkladı! '5 yıldır...'
Oğulcan gerçeğini açıkladı! '5 yıldır...' Kayseri Erciyesspor'un eski başkanı Ziya Eren, Oğulcan Çağlayan transferi hakkında 'Ç.Rizepor 5 yıldır parasını ödemedi' dedi.
12.01.2021 Rizespor
Galatasaray - Başakşehir: 0-1
Galatasaray - Başakşehir: 0-1 Süper Lig'in 12. hafta açılış maçında Galatasaray, Başakşehir'e 1-0 mağlup oldu ve evindeki 41 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.
23.11.2019 Futbol
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0
Galatasaray: 0 Fenerbahçe: 0 Süper Lig'in 6. haftasında Türk Telekom Stadı'nda oynanan derbide Galatasaray ile Fenerbahçe 0-0 berabere kaldı.
28.09.2019 Futbol
Notts County'de Harry Kewell'ın görevine son verildi!
Notts County'de Harry Kewell'ın görevine son verildi! Galatasaray'ın 'Oz Büyücüsü' lakaplı eski futbolcusu Harry Kewell'ın Notts County'deki teknik direktörlük macerası 2 ay sürdü.
13.11.2018 Futbol
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu
Onyekuru Iorfa'dan sonra ikinci Nijeryalı oldu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
13.07.2018 Galatasaray
Türk başkan Kewell'i takımın başına getiriyor!
Türk başkan Kewell'i takımın başına getiriyor! Galatasaray'ın eski futbolcusu Harry Kewell, teknik direktörlük kariyerinde ilk kez bir A takım çalıştırmaya hazırlanıyor.
23.05.2017 Futbol
Kewell efsane golünü tekrar atıyor!
Kewell efsane golünü tekrar atıyor! Harry Kewell, 2000'de attığı golü canlandırıyor...
7.09.2016 Spor
Aslan omurgasını arıyor
Aslan omurgasını arıyor Sportif AŞ'de göreve başlayan Alp Yalman takımın 3 bölgedeki eksiğini kapatmak için kolları sıvadı.
24.09.2021 Galatasaray
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...'
Haldun Üstünel açıkladı! 'Bana teklif geldi...' Dursun Özbek'in Sportif A.Ş.'de değişime gidileceği ve yeni yöneticilerin alınacağını açıklamasının ardından gözler Haldun Üstünel'e çevridi.
29.04.2016 Galatasaray
Bülent Korkmaz derbide sahada!
Bülent Korkmaz derbide sahada! Efsane kaptan, Galatasaray’da ikinci kez teknik direktörlük koltuğuna oturuyor. Başkan Dursun Özbek’in bizzat görüştüğü Bülent Korkmaz, 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Arena’daki Fenerbahçe derbisinde de kulübede olacak.
15.03.2016 Galatasaray
Hepsi bir Podolski etmiyor!
Hepsi bir Podolski etmiyor! Amrabat, Bruma, Ontivero ve Hajrovic... Bonservislerine toplam 26.1 milyon Euro ödendi ama 2.5 milyon Euro'ya gelen Podolski yarım sezonda hepsinin attığı golü beşe katladı
1.01.2016 Galatasaray
En iyi 50 futbolcu arasına girdi
En iyi 50 futbolcu arasına girdi İngiliz gazete, Tugay Kerimoğlu'nu da o listeye aldı.
21.11.2015 Galatasaray
Roberto Carlos'tan Türkiye için şok sözler
Roberto Carlos'tan Türkiye için şok sözler Futbol dünyasının iki büyük kulübü Real Madrid ve Liverpool'un efsane futbolcuları sosyal dayanışma maçında karşı karşıya geldi.
14.06.2015 Futbol
Drogba'dan şampiyonluk mesajı
Drogba'dan şampiyonluk mesajı Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba, Fenerbahçe derbisi öncesi eski takımına başarı diledi.
8.03.2015 Galatasaray
Skibbe'den Arda için; "Asla..."
Skibbe'den Arda için; "Asla..." Eskişehirspor'un teknik direktörü Michael Skibbe, kendisini kırmızı siyahlı takıma bağlayan sözleşmeyi imzaladıktan sonra açıklamalarda bulundu.
13.01.2015 Futbol
Dört büyüklere sözleşme kazığı
Dört büyüklere sözleşme kazığı Türkiye’de cenneti yaşayan ve ücretleri tavan yapan yabancı futbolcular, ülkeden ayrılmalarıyla fiyat kırdı.
2.01.2015 Süper Lig
Harry Kewell İstanbul'a geldi
Harry Kewell İstanbul'a geldi Galatasaray'ın eski oyuncularından Harry Kewell, Fenerbahçe derbisini izlemek üzere İstanbul'a geldi.
17.10.2014 Galatasaray
G.Saray'da Kewell iddiası!
G.Saray'da Kewell iddiası! G.Saray'da boşta olan Spotif Direktörlük koltuğuna sürpriz bir isim önerildiği iddia edildi.
27.08.2014 Galatasaray
Süper Kupa'nın golleri yabancılardan
Süper Kupa'nın golleri yabancılardan Kupa tarihinde oynanan 7 maçta atılan toplam 18 golden 14'ünü yabancı futbolcular kaydetti.
24.08.2014 Galatasaray
Bülent Korkmaz'dan G.Saray açıklaması
Bülent Korkmaz'dan G.Saray açıklaması Galatasaray'da Sportif Direktörlük görevi için adı anılan Bülent Korkmaz'dan net açıklama.
23.05.2014 Futbol
Kewell'dan mesaj var!
Kewell'dan mesaj var! Galatasaray'ın unutulmaz futbolcularından Harry Kewell, sarı-kırmızılı taraftarlara samimi mesajlar gönderdi.
22.05.2014 Futbol
Cimbom attı, Kewell coştu
Cimbom attı, Kewell coştu Galatasaray'ın 'Oz Büyücüsü' lakaplı eski futbolcusu Harry Kewell, Gençlerbirliği ile oynanan maçta gelen galibiyet golüyle coştu.
4.05.2014 Futbol
Futbolu resmen bıraktı!
Futbolu resmen bıraktı! Bir dönem G.Saray'da da forma giymiş Avustralyalı yıldız Harry Kewell bugün son maçına çıktı
12.04.2014 Futbol
Kewell'dan sakatlık itirafı
Kewell'dan sakatlık itirafı Bu sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan ve artık Melbourne Heart’ta son maçlarına çıkan Galatasaray’ın eski oyuncusu Harry Kewell, kariyerine ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
11.04.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Harry Kewell ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harry kewell haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.