Hapoel Beer Sheva

Hapoel Beer Sheva

Son dakika Hapoel Beer Sheva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hapoel Beer Sheva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hapoel Beer Sheva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hapoel Beer Sheva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hapoel beer sheva gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 hapoel beer sheva haberi bulunmuştur. Tüm hapoel beer sheva haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ertuğrul Doğan geldi Anthony Nwakaeme bombası patladı
Ertuğrul Doğan geldi Anthony Nwakaeme bombası patladı Dün Trabzonspor'un 18.başkanı olan Ertuğrul Doğan'ın yaptığı açıklamaların ardından Anthony Nwakaeme'nin paylaşımı Bordo Mavili camiayı oldukça heyecanlandırdı.
27.03.2023 Trabzonspor
Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! İlk maçında topa tuttular
Galatasaray'ın kapısından dönmüştü! İlk maçında topa tuttular Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra Galatasaray'la görüşen fakat Al Fayha ile anlaşmaya varan Anthony Nwakaeme gösterdiği performansla Suudi Arabistan basını tarafından topa tutuldu.
14.09.2022 Futbol
Sivasspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!
Sivasspor ve Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu!   UEFA Konferans Ligi'nde kura heyecanı yaşandı. Temsilcilerimiz Sivasspor ve Başakşehir'in grup aşamasındaki rakipleri belli oldu. Kura çekimini Fenerbahçe ve Milli Takımımızın efsane kalecisi Volkan Demirel yaptı.
26.08.2022 UEFA Avrupa Ligi
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
11.08.2022 İddaa
Ve Nwakaeme'de mutlu son! İşte maaşı
Ve Nwakaeme'de mutlu son! İşte maaşı Trabzonspor'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Nijeryalı yıldız Anthony Nwakaeme ile 3 yıllık kontrat yapılıyor...
28.02.2022 Trabzonspor
Nwakaeme'nin önce heykeli dikildi şimdi de yeni kontrat
Nwakaeme'nin önce heykeli dikildi şimdi de yeni kontrat Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Nwakaeme'nin heykeli dikildi. Bordo mavili yöneticiler 32 yaşındaki futbolcuya yeni sözleşme uzatmaya hazırlanıyor...
25.08.2021 Trabzonspor
Nwakaeme'ye bir haller oldu! 14 maçtır suskun
Nwakaeme'ye bir haller oldu! 14 maçtır suskun Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Nwakaeme'nin 14 maçlık suskunluğu dikkat çekiyor.
4.05.2021 Trabzonspor
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
18.02.2021 İddaa
Cengiz Ünder fırtınası! Durdurulamıyor
Cengiz Ünder fırtınası! Durdurulamıyor Dün akşam Braga ile karşı karşıya gelen Leicester United'da Cengiz Ünder'in performansı alkış topladı.
6.11.2020 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde Sivasspor'un rakipleri belli oldu
UEFA Avrupa Ligi'nde Sivasspor'un rakipleri belli oldu UEFA Avrupa Ligi'nde grup kura çekimleri İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleşti. Türkiye'den sadece Sivasspor'un olduğu kura çekiminde gruplar belli oldu. İşte Sivasspor'un rakipleri...
2.10.2020 Sivas Spor
Fenerbahçe için bomba iddia! Anthony Nwakaeme
Fenerbahçe için bomba iddia! Anthony Nwakaeme Transferde bombaları birer birer patlaytan Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası daha ortaya atıldı: Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme...
20.08.2020 Fenerbahçe
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları
UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçlarının ardından 21 takım UEFA Avrupa Ligi gruplarına kaldı.
30.08.2019 UEFA Avrupa Ligi
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu!
UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler belli oldu! Ligde 3. eleme turu rövanş maçları sona erdi. Çekya temsilcisi Sparta Prag'ı eleyen Trabzonspor, play-off turunda Yunaistan'ın AEK takımıyla eşleşti.
16.08.2019 UEFA Avrupa Ligi
Nijeryalı yıldız bedava geliyor!
Nijeryalı yıldız bedava geliyor! Gelecek sezon 3 kulvarda yarışacak olan Fırtına, Nijeryalı John Ogu için geri sayıma geçti. Bordo-mavililerde hedef, orta sahanın her yerinde oynayabilen Ogu’yu bedelsiz olarak kadrosuna katabilmek.
27.05.2019 Trabzonspor
Onazi yeni transferi açıkladı!
Onazi yeni transferi açıkladı! Trabzonspor'un gelecek sezon için kadrosuna katmayı planladığı Nijeryalı John Ogu için Ogenyi Onazi, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.
11.05.2019 Trabzonspor
Victor Moses'in yerine Nwakaeme!
Victor Moses'in yerine Nwakaeme! Fenerbahçeli Victor Moses’in milli takımı bırakmasıyla, Trabzonspor’da harikalar yaratan Nwakaeme’nin; Nijerya’nın Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınacağına işaret ediliyor.
6.04.2019 Trabzonspor
Nwakaeme son 4 haftayı boş geçmedi!
Nwakaeme son 4 haftayı boş geçmedi! Trabzonspor'un Nijeryalı oyuncusu Anthony Nwakaeme seriye bağladı. Süper Lig'de son 4 haftayı boş geçmeyen başarılı oyuncunun ligde gol attığı maçlarda ise bordo-mavililer kaybetmedi.
6.04.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'a bir şok daha! FIFA...
Trabzonspor'a bir şok daha! FIFA... Hapoel Beer-Sheva Kulübü’nün, Trabzonspor’un Nwakaeme transferi için yapması gereken ödemeyi yapmaması üzerine konuyu yargıya taşıdığı bildirildi.
23.03.2019 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Defans: 9 - Golcüler: 4
Beşiktaş'ta Defans: 9 - Golcüler: 4 Beşiktaş’ta savunma oyuncuları golcüleri geçti. Bu sezon Avrupa Ligi ve Süper Lig’de oynanan karşılaşmalarda defansta forma giyen isimler tam 9 gol atmayı başardı.
21.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'a evinde yan bakılmıyor
Beşiktaş'a evinde yan bakılmıyor UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk hafta müsabakasında yarın Vodafone Park'ta Norveç temsilcisi Sarpsborg ile karşılaşacak Beşiktaş, iç sahadaki son Avrupa maçlarında rakiplerine kolay geçit vermiyor.
19.09.2018 Beşiktaş
Nwakaeme ve Ekuban'dan 95 dakikada 3 gol 1 asist
Nwakaeme ve Ekuban'dan 95 dakikada 3 gol 1 asist Galatasaray karşısında 2 gol ve 1 asist ile harika bir performans sergileyen Trabzonspor'un yeni transferi Anthony Nwakaeme, şimdiden taraftarın gözüne girdi. 3 senelik sözleşme yapılan ve ortalama 930 bin Euro alacak olan Nijeryalı santrfor, ne kadar doğru bir tercih olduğunu gözler önüne serdi. Nwakaeme ve Ekuban toplamda 3 gol ve 1 asistle geceyi tamamladı.
3.09.2018 Trabzonspor
Trabzonspor Galatasaray'dan özür diledi
Trabzonspor Galatasaray'dan özür diledi Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maç bitiminde skorbordda yer alan, "Artık sarmıyor." şeklindeki ifadenin yakışık almadığını kaydetti.
2.09.2018 Trabzonspor
31.5 milyon euro kar!
31.5 milyon euro kar! UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor transfer dönemini toplam 31 milyon 465 bin euro (239.3 milyon TL) karla kapattı.
1.09.2018 Galatasaray
Yeni transfer Trabzon'a geldi
Yeni transfer Trabzon'a geldi Trabzonspor'un prensipte anlaşmaya vardığı Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme, Trabzon'a geldi
17.08.2018 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu:" Morteza'nın istekleri bitmek bilmiyor!"
Ahmet Ağaoğlu:" Morteza'nın istekleri bitmek bilmiyor!" Bordo-Mavililer’in Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer görüşmelerindeki son durumu anlattı.
15.08.2018 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Hapoel Beer Sheva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hapoel beer sheva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.