Aşı ile ilgili flaş açıklama! DSÖ'den uyarı geldi
Aşı ile ilgili flaş açıklama! DSÖ'den uyarı geldi Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Dr. Hans Kluge'den ezber bozan açıklamalar geldi. Daha önce çift aşıda yüzde 70 seviyesine ulaşılmasının pandemiyi bitirebileceğini belirten Kluge, Kovid-19 aşılarının pandemiyi sona erdirmeyeceğini ve liderlerin uzun vadede virüsle başa çıkmak için yeni aşı stratejileri geliştirmeleri gerektiği konusunda uyardı.
12.09.2021 Dünya
DSÖ'den 'AstraZeneca aşısının kullanımına devam edin' çağrısı
DSÖ'den 'AstraZeneca aşısının kullanımına devam edin' çağrısı Dünya Sağlık Örgütü Avrupa Direktörü Hans Kluge, bazı ülkelerin askıya aldığı yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı Oxford-AstraZeneca aşısının faydalarının risklerinden fazla olduğunu belirterek, "Hayat kurtarmak için kullanımı devam etmelidir." dedi.
18.03.2021 Dünya
Koronavirüs ne zaman bitecek? DSÖ tarih verdi!
Koronavirüs ne zaman bitecek? DSÖ tarih verdi! Tüm dünyada 1 yılı aşkın bir süredir devam eden koronavirüs salgını ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Dünya mutasyonlarla da savaşırken aşılama çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Pek çok kişi aşıların ilk ortaya çıktığı günden bu yana Korona ne zaman bitecek? Koronavirüs ne zaman biter? sorularına cevap arıyordu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) salgının biteceği tarihi açıkladı. İşte detaylar...
6.03.2021 Gündem
Sağlık Bakanı Koca, DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge ile görüşecek
Sağlık Bakanı Koca, DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge ile görüşecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yarın Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge ile video konferans aracılığıyla görüşme gerçekleştirecek.
6.01.2021 Gündem