Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, perşembeye kadar...
Meteoroloji'den son dakika açıklaması! Çok kuvvetli geliyor, perşembeye kadar... Meteoroloji'den flaş açıklama geldi. Günlerce sürecek. Bugünden itibaren başlıyor. Çok sayıda il için tek tek uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son açıklamaya göre bugün birçok ilde sağanak ve gök gürültülü kuvvetli sağanak yağış etkili olacak. Yağışlar perşembeye kadar devam edecek. İşte sağanak beklenen iller...
19.06.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişti...
Meteoroloji son dakika kodu ile duyurdu! Çok kuvvetli geliyor, tamamen değişti... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Çok kuvvetli geliyor. Saat verildi. Cumartesi gününe kadar sürecek. Uyarılar peş peşe yapıldı. Bugün 41 ilde çok kuvvetli sağanak başlıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacak, yer yer düşecek. Ancak bugün çok sayıda ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.
14.06.2021 Gündem
Meteoroloji son dakika kodu ile yayınladı! Çok kuvvetli geliyor, saat verildi...
Meteoroloji son dakika kodu ile yayınladı! Çok kuvvetli geliyor, saat verildi... Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Saat verildi. Çok kuvvetli geliyor. Perşembe gününe kadar sürecek. Bugün kuvvetli sağanak başlıyor. Çok sayıda il için tek tek uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre sıcaklıklarda bir değişiklik olmayacak, yer yer mevsim normallerinin altında seyredebilir. Ancak bugün çok sayıda ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış başlıyor.
12.06.2021 Gündem