Hangi

Hangi

Son dakika hangi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hangi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hangi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hangi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hangi gelişmeleri de dahil olmak üzere 50.719 hangi haberi bulunmuştur. Tüm hangi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz
Bakan Yerlikaya: Tuzakları yerle bir edeceğiz İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli “oyun kurmaya” çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz." dedi.
15.05.2024 Gündem
Kahve içtikten sonra bu ilaçları almayın! Birlikte tüketince patlıyor
Kahve içtikten sonra bu ilaçları almayın! Birlikte tüketince patlıyor Kahve yüksek kafein içeriğiyle uyarıcı niteliğindedir. Bu yüzden bazı ilaçlarla birlikte tüketilmesi sakıncalı olabilir. Vücudun, ilaçları emilim şeklini değiştirme riski olan kahveyle hangi ilaçlar alınamaz? Detaylar haberimizde.
15.05.2024 Yaşam
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek?
OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ GEÇİŞ ÜCRETLERİ | Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Otoyol ve köprü geçiş ücretleri 15 Mayıs gece yarısından geçerli olmak üzere yeniden belirlendi. Zamlı otoyol ve köprü ücretleri ne kadar oldu, hangi araç ne kadar ödeyecek? Osmangazi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü geçiş ücretleri...
15.05.2024 Gündem
İstanbul 19 Mayıs etkinlikleri/konserleri nerede olacak, hangi sanatçılar çıkacak?
İstanbul 19 Mayıs etkinlikleri/konserleri nerede olacak, hangi sanatçılar çıkacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs'ta İstanbul'da düzenlenecek etkinlikler ve konserlerin detayları açıklandı. İşte İstanbul 19 Mayıs konserleri ve etkinlik takvimi...
15.05.2024 Gündem
Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Milletler Liginde Türkiye - Japonya maçı hangi kanalda?
Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Milletler Liginde Türkiye - Japonya maçı hangi kanalda? A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi (VNL) maçı kapsamında Japonya ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde Türkiye-Japonya voleybol maçının tarihi ve saati sporseverlerin gündemini meşgul etmeye başladı. İşte Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman sorusunun yanıtı...
15.05.2024 Şampiy10
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor!
Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkiliyor! Sosyal medya kullanımı tatil tercihlerini etkilediğini söyleyen Onur Öztürk, tatilcilerin dijitalleşmeyle birlikte değişen alışkanlıklarına ışık tuttuğunu söyledi. Öztürk,“Kötü otel yoktur, yanlış tercihler vardır” dedi.
14.05.2024 Gündem
SANKO Üniversitesi’nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek! Tüm konular ele alınacak
SANKO Üniversitesi’nde romatoloji sempozyumu düzenlenecek! Tüm konular ele alınacak SANKO Üniversitesi ve Doğu Anadolu Romatoloji Derneği iş birliği ile 3. Romatoloji Sempozyumu düzenlenecek.
15.05.2024 Gaziantep
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz”
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz” Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.
15.05.2024 Gaziantep
İzmir'de beklenen deprem yaklaşıyor! En son 336 yıl önce olmuştu
İzmir'de beklenen deprem yaklaşıyor! En son 336 yıl önce olmuştu İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkez (DAUM) Müdürü Doç. Dr. Ökmen Sümer, İzmir'de 6'nın üzerinde deprem üretebilecek 25'e yakın fayın olduğunu belirtti. İzmir'in son büyük depremini 1688 yılında yaşadığını ifade eden Doç. Dr. Sümer, "Depremin hangi fayda olduğunu bilmiyoruz. Eğer İzmir Fayı'nın Balçova segmentinde ya da Pınarbaşı segmentiyle beraber meydana geldiyse, o zaman İzmir Fayı özelinde rahatız demektir. Eğer 1688 depremi, Uzunada Fayı'nda olduysa, İzmir Fayı'nın zamanı gelmiş demektir. Çünkü bu fayda tespit edilen son deprem, 1510 yıl önce, 178 yılında. Dolayısıyla İzmir Fayı'na dikkat edilmesi gerekiyor" dedi.
14.05.2024 Gündem
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler
Ayten Gökçer Türk sinemasına hangi filmlerde rol aldı? Ayten Gökçer'in eşi kim, kaç yaşında öldü? İşte Ayten Gökçer'in rol aldığı diziler Ayten Gökçer'in Türk sinemasında önemli bir yeri vardı. Rol aldığı filmler hala hafızalardaki yerini koruyor. En bilinen dizisi ise Kanal D'de ekrana gelen Yılan Hikayesi olmuştu. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Ayten Gökçer kaç yaşındaydı? İşte Ayten Gökçer'in hayatı ve filmografisi.
14.05.2024 Gündem
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu
Survivor Aleyna'dan tokat gibi itiraf: İlk eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da haftanın kaptanları yeni takımları oluşturdu. Aleyna Kalaycıoğlu, düelloda yaşadıklarıyla ilgili 'Herkesin gerçek yüzünü gördüm' dedi.Survivor All Star yarışması yeni haftaya kaptanlık oyunuyla başladı. Peki, Survivor kaptanlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ilk eleme adayı kim oldu?
14.05.2024 Magazin
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı
İnşaat süresinde teslim edilmedi! Ev parasından fazla tazminat kazandı Ankara'da kooperatiften ev sahibi olabilmek isteyen Bora Yalçın, inşaat firmasına peşinat ve taksitleriyle birlikte toplam 460 bin lira ödeme yaptı. Yalçın, 2 yıl taahhüdü bulunan sözleşme süresince inşaatta ilerleme kaydedilmemesi üzerine açtığı 'müspet zarar' davasında 578 bin lira tazminat kazandığını açıkladı.
13.05.2024 Gündem
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu!
Sherlock Holmes gibi 70 bin TL'lik kolyeyi çalanı cüzdanın renginden buldu! Konya'nın Selçuklu ilçesinde bir evden 70 bin TL değerinde kolye çalınması üzerine çalışma başlatan polis, binanın güvenlik kamerası kaydından, şüphelinin tanınmamak için sadece gözleri açık siyah tesettür kıyafeti giyen bir kadın olduğunu tespit etti.
13.05.2024 Gündem
Tasarruf paketi maddeleri: Kamuda tasarruf paketi (Taşıt, istihdam, binalar, enerji) Hangi alanlarda tasarruf yapılacak?
Tasarruf paketi maddeleri: Kamuda tasarruf paketi (Taşıt, istihdam, binalar, enerji) Hangi alanlarda tasarruf yapılacak? Kamuda tasarruf paketi açıklandı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf paketi maddelerini kamuoyuna açıkladı. Harcama kontrolüyle dezenflasyonu destekleyeceğiz, diyen Mehmet Şimşek, taşıt, istihdam, binalar, enerji, taşıt, iletişim alanlarında alınan tasarruf tedbirlerini madde madde açıkladı. Peki tasarruf paketinde neler var?
13.05.2024 Gündem
Halka arz bu hafta: 13-17 Mayıs Borsa'da hangi şirketler halka arz olacak?
Halka arz bu hafta: 13-17 Mayıs Borsa'da hangi şirketler halka arz olacak? Halka arz takvimi Mayıs 2024 Sermaye Piyasası Kurulu bülteni ile kontrol ediliyor. SPK onayı sonrası şirketler arz oluyor. Son olarak Lila Kağıt, Koton Mağazacılık, Altınay Savunma Teknolojileri ve Koç Metalurji halka arz oldu. Peki, bu hafta yeni halka arz var mı?
13.05.2024 Ekonomi
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir?
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf verimlilik paketi açıklanacağını duyurdu. Alınan tedbirleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek duyuracak. Peki, tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tasarruf paketinde neler var?
13.05.2024 Ekonomi
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu
Survivor'a vedasına herkes şaşırdı! Elenen son yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Sercan Yıldırım, ikinci eleme adayı Yunus Emre Özden, üçüncü eleme adayı Avatar Atakan, dördüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti? Survivor All Star 2024 hangi yarışmacı adaya veda etti?
13.05.2024 Magazin
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor
Göl kenarında hasadı erken başladı! Yağının litre fiyatı 12 bin eurodan satılıyor Güller ve göller diyarı olarak bilinen Burdur’da göl kenarında yapılan gül yetiştiriciliğinde bu sene iklim şartlarından dolayı hasat 3 hafta erken başladı.
12.05.2024 Ekonomi
Tokatçı filmi hangi yıl çekildi? Tokatçı filmi nerede çekildi? Bu akşam TV'de!
Tokatçı filmi hangi yıl çekildi? Tokatçı filmi nerede çekildi? Bu akşam TV'de! Kemal Sunal filmleri içerisinden seyircinin ilk 10'a soktuğu Tokatçı filmi konusu, çekim yılı ve yerleri ile gündeme geldi. Bu akşam televizyonda ekrana gelecek olan filmin yönetmenliğini Natuk Baytan yapıyor. 1983 yılında çekilen Tokatçı filmi nerede çekildi?
12.05.2024 Gündem
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu
Ankara'daki kritik zirve için nefesler tutuldu... Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mesajı Yunan basınında büyük yankı buldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis arasındaki gerçekleşen Kritik zirve için geri sayıma geçilirken komşu basını sayfalarını Ankara'daki zirveye ayırmış durumda. Ta Nea Türkçe 'Kazan - kazan' manşeti ile çıkarken Erdoğan'ın verdiği mesaj komşunun gündemine birinci sıradan giriş yaptı.
12.05.2024 Gündem
Eurovision 2024 kim kazandı? Eurovision şarkı yarışmasında hangi ülke birinci oldu?
Eurovision 2024 kim kazandı? Eurovision şarkı yarışmasında hangi ülke birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması, heyecan verici bir atmosferle 2024'te İsveç'in Malmö şehrinde gerçekleşti. 37 ülke iki ayrı yarı finalde yapılan elemeler sonucunda, finale kalmak için mücadele etti. İşte 2024 Eurovision 2024 birincisi hakkında merak edilen bilgiler...
12.05.2024 Gündem
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler
Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek.Sarı-lacivertliler rakibini mağlup ederek şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor. İsmail Kartal, ilk 11'ini büyük ölçüde netleştirdi. Zorlu müsabakada Direnç Tonusluoğlu düdük çalacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı 19.00'da başlayacak. Fenerbahçe - Kayserispor maçı ne zaman? Muhtemel ilk 11'ler
12.05.2024 Şampiy10
Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler
Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Muhtemel ilk 11'ler Karagümrük ve Galatasaray karşı karşıya geliyor. tatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Volkan Bayarslan düdük çalacak. gözler Okan Buruk’un kadro tercihine çevrildi. Galatasaray’da eksik oyuncu bulunmuyor. Peki Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
12.05.2024 Şampiy10
Survivor'da şaşırtan gece! 3 ve 4 eleme adayı aynı konseyde belli oldu
Survivor'da şaşırtan gece! 3 ve 4 eleme adayı aynı konseyde belli oldu Survivor'da kıran kırana geçen bir mücadele yaşandı. Heyecanın iyice doruklara çıktığı yarışmada Kırmızı Takım dokunulmazlığı kazanarak moral buldu. Peki, bu zorlu dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve haftanın üçüncü ile dördüncü eleme adayları kimler oldu?
12.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hangi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hangi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.