Hane başı destek ödemesi neden yatmadı? Hane başı 10 bin TL destek ödemesi yattı mı, neye göre yatıyor, yatmayan destek için ne yapmalıyım, nereyi aramalıyım, ne zaman yatacak?
Hane başı destek ödemesi neden yatmadı? Hane başı 10 bin TL destek ödemesi yattı mı, neye göre yatıyor, yatmayan destek için ne yapmalıyım, nereyi aramalıyım, ne zaman yatacak? Hane başı destek ödemeleri yatmadı ne yapmalıyım, Hane başı destek ödemesi yatmadı nereyi aramalıyım? Sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) 10 bin TL'lik 'Hane Başı Destek Ödemeleri'nin kesinleşmemiş hasar tespit verileri üzerinden alınan ikametgah verisi dikkate alınarak gerçekleştirildiği belirtilip, "Şu ana kadar 680 bin 268 hanede hasar tespit çalışması tamamlanmış olup, ödemelere başlanmıştır" denildi. Ödemeler devam ederken, ödemesi gerçekleşmeyen vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Hane başı destek ödemesi neden yatmadı, Hane başı destek ödemesi neye göre yatıyor, ne zaman yatacak? sorularına yanıt ararken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan açıklama geldi.
1.04.2023 Ekonomi
Hane başı destek ödemeleri sorgulama! E devlet hane başı destek ödemeleri nasıl alınır, kimlere verilecek, şartları neler? Hane başı destek ödemeleri başvurusu!
Hane başı destek ödemeleri sorgulama! E devlet hane başı destek ödemeleri nasıl alınır, kimlere verilecek, şartları neler? Hane başı destek ödemeleri başvurusu! Depremde binaları ağır hasar altında olan depremzedelere verilecek 10 bin TL hane başı destek ödemelerinin ne zaman yapılacağı, destek ödemesi almayı bekleyen vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. AFAD tarafından yapılan açıklama sonrasında, 10 bin TL hane başı destek ödemelerinin yapılmaya başlandığı açıklandı. Peki, 10 bin TL hane başı destek ödemesi hesaplara yattı mı, ne zaman yatacak? E devlet hane başı destek ödemeleri nasıl alınır, kimlere verilecek, şartları neler? Hane başı destek ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? İşte Hane başı destek ödemeleri sorgulama...
21.02.2023 Ekonomi