Haluk Yıldırım

Haluk Yıldırım

Son dakika haluk yıldırım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haluk yıldırım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haluk yıldırım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haluk Yıldırım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haluk yıldırım gelişmeleri de dahil olmak üzere 613 haluk yıldırım haberi bulunmuştur. Tüm haluk yıldırım haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan, A Milli Kadın Basketbol Takımı ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, A Milli Kadın Basketbol Takımı ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın, 2019 FİBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası'ndan büyük bir başarıyla döneceğine inancının tam olduğunu belirterek, "Başarınızın her şeyden önce kız çocuklarımıza, genç kızlarımıza ve kadınlarımıza ilham kaynağı olacağını biliyorum. O nedenle bu şampiyonada milletimiz için olduğu kadar, sizin gibi olmak isteyen kız çocuklarımız için de mücadele etmenizi arzu ediyorum. Çünkü onlar için rol modellersiniz." dedi.
19.06.2019 Gündem
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 101-93
Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko: 101-93 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu uzatmaya giden maçta 101-93 mağlup etti.
11.06.2019 Basketbol
TBF Milli Takımlar Direktörü Yıldırım'dan 'Final Four' yorumu
TBF Milli Takımlar Direktörü Yıldırım'dan 'Final Four' yorumu TBF Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, Euroleague Final Four'da iki takımın karşılaşmasını Türk basketbolunun başarısı olarak gördüklerini ifade etti. İki takıma da başarılar dileyen Yıldırım, milli takım olarak hedefin Dünya Kupası olduğunu ve olimpiyatlara katılmak istediklerini dile getirdi.
14.05.2019 THY Euroleague
12 Dev Adam'ın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu!
12 Dev Adam'ın Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu! FIBA 2019 Basketbol Dünya Kupası Kura Çekimi yapıldı. E Grubu'nda mücadele edecek 12 Dev Adam ABD, Çekya ve Japonya ile eşleşti.
16.03.2019 Basketbol
Ufuk Sarıca'nın babası toprağa verildi...
Ufuk Sarıca'nın babası toprağa verildi... A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca'nın dün vefat eden babası Aydın Sarıca, toprağa verildi.
28.12.2018 Basketbol
A Milli Takım'a yeni sponsor
A Milli Takım'a yeni sponsor A Milli Erkek Basketbol Takımı, Petlas ile sponsorluk anlaşması imzaladı.
28.11.2018 Basketbol
Potanın Perileri Dünya Kupası'na veda etti
Potanın Perileri Dünya Kupası'na veda etti A Milli Kadın Basketbol Takımı, Dünya Şampiyonası’nda çeyrek final bileti için çıktığı maçta Fransa'ya yenilerek turnuvaya veda etti.
26.09.2018 Basketbol
Potanın Perileri Fransa ya da Kanada ile eşleşecek!
Potanın Perileri Fransa ya da Kanada ile eşleşecek! 2018 FIBA Dünya Şampiyonası B Grubu son maçında Avustralya’ya 90-64 mağlup olan A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek final için çapraz eşleşmede Fransa ya da Kanada ile karşı karşıya gelecek.
25.09.2018 Basketbol
A Milli Basketbol Takımı Slovenya'ya gitti
A Milli Basketbol Takımı Slovenya'ya gitti 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri ikinci tur I Grubu'ndaki ikinci maçında yarın deplasmanda Slovenya ile karşılaşacak A Milli Erkek Basketbol Takımı, bu ülkeye gitti.
16.09.2018 Basketbol
A Milli Basketbol Takımı Ömer Onan'ı yalnız bırakmadı!
A Milli Basketbol Takımı Ömer Onan'ı yalnız bırakmadı! A Milli Basketbol Takımı Ömer Onan'ın restoran açılışına katıldı.
15.09.2018 Basketbol
Ufuk Sarıca: "En önemli rakiplerimiz Karadağ ve Slovenya"
Ufuk Sarıca: "En önemli rakiplerimiz Karadağ ve Slovenya" Çin'in ev sahipliğinde 2019 yılında düzenlenecek FIBA Dünya Kupası'nda katılma hakkını elde etmek için önümüzdeki ay Karadağ ve Slovenya ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, kamp çalışmaları yaptıkları Krasna Gora'da açıklamalarda bulundu.
22.08.2018 Basketbol
Hidayet Türkoğlu: "İki galibiyetle yolu yarılamış olacağız"
Hidayet Türkoğlu: "İki galibiyetle yolu yarılamış olacağız" Çin'de 2019 yılında düzenlenecek FIBA Dünya Kupası'na katılma hakkını elde etmek için önümüzdeki ay Karadağ ve Slovenya ile hazırlık maçına çıkacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, basın mensupları ile bir araya geldi.
15.08.2018 Basketbol
"Dünya Kupası'na gitmeye hak kazanacağımıza inanıyoruz"
"Dünya Kupası'na gitmeye hak kazanacağımıza inanıyoruz" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde mücadele eden A Milli Erkek Basketbol Takımı'na güvendiklerini söyledi.
19.02.2018 Basketbol
Milli Takım liderliğini sürdürdü
Milli Takım liderliğini sürdürdü A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Grubu'ndaki üçüncü maçında deplasmanda Belarus'u 64-54 yendi.
10.02.2018 Arşiv
Potanın Perileri'nin Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu
Potanın Perileri'nin Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu İspanya'nın Tenerife kentinde 22-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek FIBA Kadınlar Dünya Kupası'nda mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın rakipleri belli oldu.
6.02.2018 Basketbol
Potanın Perileri rahat kazandı
Potanın Perileri rahat kazandı 2019 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu ilk maçında, A Milli Kadın Basketbol Takımı, Estonya'yı 81-56 mağlup etti.
11.11.2017 Arşiv
A Milli Basketbol Takımı, Letonya maçına hazır
A Milli Basketbol Takımı, Letonya maçına hazır 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası D Grubu'ndaki 5. ve son maçında yarın Letonya ile karşılaşacak A Milli Erkek Takımı, hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.
6.09.2017 Basketbol
EuroBasket 2017'nin açılış töreni yapıldı
EuroBasket 2017'nin açılış töreni yapıldı Türkiye’nin ev sahipliğinde 31 Ağustos-17 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenen, FIBA EuroBasket 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın açılışı Adile Sultan Sarayı’ndaki özel bir davet ile gerçekleştirildi.
31.08.2017 Basketbol
Milli oyuncu hastaneye kaldırıldı
Milli oyuncu hastaneye kaldırıldı A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Bahar Çağlar, 2017 Avrupa Şampiyonası'nda Slovakya ile oynanan klasman maçının başında yüzüne aldığı darbe nedeniyle kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.
24.06.2017 Arşiv
Bahar Çağlar hastaneye götürüldü
Bahar Çağlar hastaneye götürüldü A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın tecrübeli oyuncusu Bahar Çağlar, 2017 Avrupa Şampiyonası'nda Slovakya ile oynanan klasman maçının başında yüzüne aldığı darbe nedeniyle kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.
24.06.2017 Basketbol
Hidayet Türkoğlu: Bu sefer olacak
Hidayet Türkoğlu: Bu sefer olacak Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Final-Four öncesi konuştu.
17.05.2017 TBL
Zeynep Gül Ene'ye milli görev
Zeynep Gül Ene'ye milli görev Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), A Milli Kadın Takımı'nın menajerliği için Zeynep Gül Ene ile anlaştı.
13.02.2017 Basketbol
Potanın Perileri'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu
Potanın Perileri'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu Milliler, Avrupa Şampiyonası'nda; Belarus, Slovakya ve İtalya ile B Grubu'nda yer alacak
9.12.2016 Avrupa Sampiyonasi
"Gönlümüz tabii ki Türk antrenörden yana"
"Gönlümüz tabii ki Türk antrenörden yana" Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Genel Koordinatörü Ömer Onan, 2017 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takım'ın başantrenörünü belirleme konusunda acelelerinin olmadığını ancak çok da zamanlarının kalmadığını söyledi.
22.11.2016 Avrupa Sampiyonasi
Federasyon açıkladı! Milli Takımlar Direktörlüğü...
Federasyon açıkladı! Milli Takımlar Direktörlüğü... Hidayet Türkoğlu'nun TBF Başkanı olmasının ardından değişim sürüyor...
8.11.2016 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Haluk Yıldırım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haluk yıldırım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.