Bakan Yanık: 35 SODAM ile Roman vatandaşlarımıza katkıda bulunuyoruz
Bakan Yanık: 35 SODAM ile Roman vatandaşlarımıza katkıda bulunuyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "35 Sosyal Dayanışma Merkezleri (SODAM) ile Roman vatandaşlarımızın mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Bugüne kadar 327 bin Roman vatandaşımız SODAM'larımızdan faydalandı" dedi.
20.12.2021 Gündem
21 yıllık devlet memuru mesai dışında bunu yapıyor: Usta öğretici oldu
21 yıllık devlet memuru mesai dışında bunu yapıyor: Usta öğretici oldu Manisa'da yaşayan 21 yıllık devlet memuru Ayhan Demirayak (46), tatil için gittiği Marmaris'te görüp hobi olarak yapmaya başladığı su kabağı lambasında, gittiği kurslar ve aldığı sertifikaların ardından usta öğretici oldu. Mesai saatleri dışında tecrübelerini halk eğitim merkezleri ile belediye bünyelerinde açılan kurslara katılan kursiyerlere aktaran Demirayak, açtığı atölyede lambaları satarak, aile ekonomisine ek gelir sağlıyor.
8.02.2021 Yaşam
Milli Eğitim Bakanı duyurdu: Ücretsiz eğitim verilecek
Milli Eğitim Bakanı duyurdu: Ücretsiz eğitim verilecek Milyonlarca kişi sosyal medyayı kullanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Sosyal medya okuryazarlığı dersini okullarda okutulacak ayrıca halk eğitim merkezlerinin programına da alındı. Ücretsiz eğitimi verilecek.
15.08.2019 Eğitim