Halime'nin bir günde hayatı değişti
Halime'nin bir günde hayatı değişti İstanbul Arnavutköy'de atık kağıt toplama arabası içinde elinde boyama kitabıyla görüntülenen 11 yaşındaki Suriyeli Halime, Milli Eğitim Bakanlığı'nın girişimi ile okula başladı. Sınıf arkadaşları ile tanışan Halime, “Okula başlamaktan ve kitaplara daha yakın olmaktan dolayı mutluyum" dedi.
26.09.2018 Yaşam
Diriliş Ertuğrul 21. bölüm fragmanında hain ortaya çıkıyor! İzle
Diriliş Ertuğrul 21. bölüm fragmanında hain ortaya çıkıyor! İzle Yayınlandığı günden itibaren gerek oyuncu kadrosu gerek tarihi hikayesi ile seyircinin ilgisini çekmeyi başaran Diriliş Ertuğrul dizisi heyecan dolu senaryosu ile TRT ekranlarına gelmeye devam ediyor. Diriliş Ertuğrul'un bu hafta yayınlanacak yeni bölümü de seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Halime ve Ertuğrul’un evliliği için yol açılıyor. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölümden fragman ve detaylar..
13.05.2015 Magazin
Seda Sayan bile onları susturamadı
Seda Sayan bile onları susturamadı Show Tv ekranlarında yayınlanan ‘Evleneceksen Gel’ adlı izdivaç programında ortalık yine fena karıştı.Gelin adayı Halime ve Damat adayı Gökhan’ın aralarına giren Halime’nin babaannesi bu ilişkiye karşı çıkması ve Gökhan’ı istememesi Gökhan’ı vazgeçirdi. Gökhan, Halime’nin babaannesine “Hanımefendi” demesi tribünden damat adayı Murat’ı sinirlendirdi. Bunun üzerine aralarında tartışan Gökhan ve Murat’ı Seda Sayan susturamadı. İşte o anlar.
24.02.2015 Sinema-Dizi