Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak? Kabine sonrası yeni normalleşme kararları alındı!
Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak? Kabine sonrası yeni normalleşme kararları alındı! Türkiye 2 haftalık kademeli normalleşme sürecini geride bıraktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası normalleşme sürecinin detaylarını açıkladı. Bu süreçte en çok halı sahaların açılıp açılmayacağı merak ediliyordu. Peki, Kabine açık mı? Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak?
31.05.2021 Gündem
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı?
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı? Türkiye'de 2 haftalık kademeli normalleşme sürecine geçiliyor. Normalleşme sürecinin detayları, İçişleri Bakanlığı 81 İl valiliğine gönderilen genelge ile belli oldu. Bu süreçte en çok halı sahaların açılıp açılmayacağı merak ediliyordu. Detaylar genelgede tek tek açıklandı. Peki, Halı sahalar açık mı? Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı'nın Kademeli Normalleşme Genelgesi...
16.05.2021 Gündem
İstanbul’da halı sahalar açıldı mı? İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi karar verdi!
İstanbul’da halı sahalar açıldı mı? İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi karar verdi! İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre; HES koduyla birlikte seyirci-refakatçi-misafir alınmaması kaydıyla 09.00-19.00 saatleri arasında halı saha ve yüzme havuzları çalışabilecek.
30.03.2021 Gündem
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar kapalı mı?
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar kapalı mı? Halı sahalar açıldı mı, diye soruluyor. Korona virüs tedbirleri kapsamında kapalı olan Halı sahaların durumu merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Plajlar, milli parklar, bahçeler, hayvan satış yerleri, kütüphaneler, millet kıraathaneleri, gençlik merkezleri, gençlik kampları müze ve ören yerleri belirlenen kurallar dahilinde 1 Haziran'dan itibaren, hipodromlar 10 Haziran'dan itibaren yeniden faaliyete geçebilecek.’’ İfadelerini kullanarak, normalleşme adımlarını sıraladı. Peki, halı sahalar ne zaman açılacak?
30.06.2020 Gündem