Halı sahalar açılacak mı? Halı sahalar ne zaman açılıyor, 1 Haziran'da mı?
Halı sahalar açılacak mı? Halı sahalar ne zaman açılıyor, 1 Haziran'da mı? Halı sahalar ne zaman açılacak, halı sahalar açılacak mı? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı sabırsızlıkla bekleniyor. Kademeli normalleşmenin 1 Haziran itibariyle sona ermesi, pandemi nedeni ile kapalı tutulan yerlerin açılıp açılmayacağının sorgulanmasına neden oldu. Merak edilen yerlerden biri de halı sahalar oldu. Peki, Halı sahalar 1 Haziran'da açılacak mı, halı sahalar ne zaman açılacak?
31.05.2021 Gündem
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı?
Halı sahalar ne zaman açılacak? Halı sahalar açıldı mı? Türkiye'de 2 haftalık kademeli normalleşme sürecine geçiliyor. Normalleşme sürecinin detayları, İçişleri Bakanlığı 81 İl valiliğine gönderilen genelge ile belli oldu. Bu süreçte en çok halı sahaların açılıp açılmayacağı merak ediliyordu. Detaylar genelgede tek tek açıklandı. Peki, Halı sahalar açık mı? Halı sahalar açıldı mı? Halı sahalar ne zaman açılacak? İşte İçişleri Bakanlığı'nın Kademeli Normalleşme Genelgesi...
16.05.2021 Gündem
Halı sahalar açılacak mı, halı sahalar ne zaman açılacak? Halı saha açılış tarihi belli mi?
Halı sahalar açılacak mı, halı sahalar ne zaman açılacak? Halı saha açılış tarihi belli mi? Halı sahalar ne zaman açılıyor? Koronavirüs salgının etkisinin ülkemizdeki etkisi devam ediyor. Tüm Türkiye’de uygulanan yasaklar ve kısıtlamalar, vaka sayılarında düşüşü de beraberinde getirince Kabine Toplantısı sonrası yeni kararlar alındı. Kısıtlama kararı alınan yerlerden biri de halı sahalardı. Peki, Halı sahalarda ne zaman açılacak, halı sahalar açılacak mı?
1.03.2021 Gündem