Haber Haberler

Haber Haberler

Son dakika haber haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haber haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haber haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haber Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haber haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 95.547 haber haberler haberi bulunmuştur. Tüm haber haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da yolcu midibüsü devrildi: 7 ölü, 15 yaralı
Malatya'da yolcu midibüsü devrildi: 7 ölü, 15 yaralı Malatya'nın Darende ilçesinde midibüsün devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.
22.11.2018 Gündem
Emekli zammında hesap tamam! Kim ne kadar zam alacak?
Emekli zammında hesap tamam! Kim ne kadar zam alacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin alacağı zam miktarı 2018 yılının ikinci yarısında gerçekleşecek olan enflasyon oranına bağlı olacak. Son dakika habere göre, emeklilerin Ocak maaşlarını yüzde 10.65'lik enflasyon tahminlerine göre hesaplandı.
25.09.2018 Ekonomi
MEB'in "ALO 147" hattı bakanın talimatıyla kaldırıldı
MEB'in "ALO 147" hattı bakanın talimatıyla kaldırıldı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla "ALO 147" hattı kaldırılarak yerine başta öğretmenler olmak üzere öğrenci, veli ve diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) İletişim Merkezi "444 0 632" telefon hattı kuruldu.
30.07.2018 Gündem
ABD ile Menbiç konusu tamam!
ABD ile Menbiç konusu tamam! ABD ile Türkiye'nin arasında tansiyonun yükselmesine neden olan Menbiç konusunda anlaşmaya varıldı. Buna göre, Menbiç'in güvenliği YPG/PYD'nin elinden alınacak.
1.03.2018 Gündem
Bomba iddia: Büyük ikramiye damat adayına çıktı
Bomba iddia: Büyük ikramiye damat adayına çıktı Ses sanatçısı Onur Akay, Türkiye'nin merak ettiği 2018 yılbaşı büyük ikramiyesinin İstanbul talihlisini açıkladı. Akay'ın iddiasına göre Yılbaşı büyük ikramiyesinin talihlisi, bir dönem izdivaç programlarında boy gösteren damat adayı Medet Batal çıktı.
13.02.2018 Gündem
Kuran yaktı deyip linç ettiler!
Kuran yaktı deyip linç ettiler! Kalabalık tarafından bir çatıdan atılan kadın üzerine benzin dökülüp yakıldı
20.03.2015 Dünya
Ali Altay yeni diziyle geliyor!
Ali Altay yeni diziyle geliyor! Gerçek bir mahalle ortamında geçen, aşkın ve dostluğun öne çıktığı 'Mutlu Ol Yeter', oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek
19.03.2015 Televizyon
Esnaf ek süre istiyor
Esnaf ek süre istiyor Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) yapılacak yapılandırma başvurularının yarın sona ereceğini belirterek, "Yapılandırma süresi 3 ay daha uzatılsın" talebinde bulundu.
1.02.2015 Ekonomi
Bir garip aldatma öyküsü...
Bir garip aldatma öyküsü... Yasak aşktan hamile kalan kadın sahte imzayla kürtaj yaptırdı. Koca ve erkek kardeşi eşlerinin amca oğlu olan iki kişiyle ilişki yaşadığını öğrendi
28.01.2015 Yaşam
Beyni çökertiyor!
Beyni çökertiyor! Sosyal medya, e-posta, anlık mesajlaşma ve binlerce aplikasyon yüklü cep telefonları ve mobil cihazlar günlük yaşamın bir parçası haline gelmiş durumda...
20.01.2015 Sağlık
Meryem Uzerli'nin yeni partneri belli oldu!
Meryem Uzerli'nin yeni partneri belli oldu! "Muhteşem Yüzyıl" dizisinden ayrıldıktan sonra hiç bir projede rol almayan Meryem Uzerli'ye yeni dizisinde Burak Özçivit'in eşlik edeceği konuşulsa da; Uzerli yeni dizisinde çok sürpriz bir isimle birlikte oynayacak...
5.12.2014 Magazin
İmralı heyeti genişletildi
İmralı heyeti genişletildi - İmralı heyeti genişletildi...
29.09.2021 Gündem
Ya kokacağız ya öleceğiz!
Ya kokacağız ya öleceğiz! Sabun, deterjan, şampuan ve diş macunu gibi kimyasal malzemelerinin karaciğer kanserini tetiklediği ortaya çıktı.
18.11.2014 Sağlık
Peşmergeden olay açıklama: Kürdistan'ın sınırını çizdik
Peşmergeden olay açıklama: Kürdistan'ın sınırını çizdik Musul’un Zumar nahiyesi sınırında bulunan Peşmerge Güçleri Komutanı, “Kürtler olarak Kürdistan’ın Irak’la sınırını Zumar’da çizdik” dedi.
29.09.2021 Gündem
Dudak uçuklatan ücrete anlaştı!
Dudak uçuklatan ücrete anlaştı! Meryem Uzerli Türkiye'de kazanıyor, Almanya'ya yatırıyor
3.11.2014 Magazin
Cerrah'a soruşturma izni
Cerrah'a soruşturma izni Hrant Dink cinayetine ilişkin 9 kamu görevlisi hakkında verilen takipsizlik kararı kaldırıldı. Adalet Bakanlığı, dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın da aralarında bulunduğu kamu görevlilerinin yargılanmasına izin verdi.
29.09.2021 Gündem
Süper Loto talihlisinden şok iddia!
Süper Loto talihlisinden şok iddia! Süper Loto çekilişinde 6 bilen, 11 milyon 345 bin 645 lira ikramiye kazanan hamal Fuat Özdemir, patronundan şikayetçi oldu.
20.10.2014 Yaşam
İlk hava atışını Beren Saat yaptı
İlk hava atışını Beren Saat yaptı Euroleague'de Abdi İpekçi'nin ev sahipliğine Anadolu Efes ve Unics Kazan'ın karşılaştığı maçta meme kanserine dikkat çekmek için hava atışını pembe topla oyuncu Beren Saat yaptı.
17.10.2014 Magazin
IŞİD haritayı verdi, uçaklar bombaladı!
IŞİD haritayı verdi, uçaklar bombaladı! Kobani sokaklarında olduklarını belirttikleri görüntüleri kendi çizdikleri bir “işgal” haritasıyla birlikte yayınlayan IŞİD militanları dün bu bilgiler ışığında ABD ve koalisyon uçakları tarafından vuruldu, YPG ilk kez saldırıya geçti...
13.10.2014 Dünya
Kutsi'nin hamile eşi konuştu!
Kutsi'nin hamile eşi konuştu! Hamile eşini terk edip yasak aşkına koştu!
2.10.2014 Magazin
Danıştay'ın HSYK üyeleri belli oldu
Danıştay'ın HSYK üyeleri belli oldu Danıştay'da yapılan seçimde Taci Bayhan ve Şaban Işık, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu üyeleri oldu.
29.09.2021 Gündem
Esra Erol'a canlı yayında şok!
Esra Erol'a canlı yayında şok! 'Dikkat edin kocam sizi de çarpmasın...'
16.09.2014 Magazin
'Palalı müdürümün elini kesti'
'Palalı müdürümün elini kesti' Gezi eylemleri sırasında Talimhane’de elinde palayla göstericilere saldıran Sabri Çelebi’nin yargılandığı davada, polis memuru Ahmet Yeşilkaya ’tanık’ sıfatıyla dinlendi...
29.09.2021 Gündem
Meclis'e bir Melek indi!
Meclis'e bir Melek indi! Anne karnındayken engelli olduğu tespit edilen çocukların doğumu konusunda karar vermekte zorlanan ailelerden biri de TBMM Sağlık Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar ve ailesi...
29.07.2014 Yaşam
Yangından kurtuldu kazada öldü
Yangından kurtuldu kazada öldü haber, haberler, denizli
1.07.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Haber Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haber haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.