Habaer

Habaer

Son dakika HABAER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan HABAER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını HABAER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Habaer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan habaer gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 habaer haberi bulunmuştur. Tüm habaer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cansu Tosun: Sen nasıl bir eşsin
Cansu Tosun: Sen nasıl bir eşsin Geçtiğimiz günlerde oğlu Marsel'in dünyaya gelmesiyle anne olan oyuncu Cansu Tosun mutluluğunu sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Eşi Erkan Koçak Köstendil ve bebeğiyle çekilen karesini yayınlayan oyuncu, "41 haftanın sonunda bu mucizeye kavus¸tuk ve sen nasıl bir es¸, sevgili, arkadas¸, ruh ve babasın." ifadelerini kullandı.
17.07.2020 Magazin
Fatih'te otel sahibinin neden öldürüldüğü ortaya çıktı!
Fatih'te otel sahibinin neden öldürüldüğü ortaya çıktı! İstanbul Fatih'te Afgan uyruklu Türk vatandaşı Abdulsamih Endican sahibi olduğu otelde çalışanları tarafından gasp için öldürüldüğü ortaya çıktı. Otelde çalışan 2 şüphelinin cinayeti işlediği tespit edilirken garson Sokhıb A. yakalanırken, resepsiyonda çalışan Xasanjon A.'nın Özbekistan'a kaçtığı öğrenildi.
29.07.2019 Gündem
Meteoroloji'den flaş uyarı! 22 Mart Cuma günü hava nasıl olacak?
Meteoroloji'den flaş uyarı! 22 Mart Cuma günü hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) günlük olarak yayımladığı hava durumu bilgilerine göre; 22 Mart Cuma günü yurt genelinde sabah ve gece saatlerinde sisli bir hava etkili olacak. Ayrıca Marmara ve Ege'de kuvvetli rüzgar görülecek.
22.03.2019 Gündem
Genç kızların hayran kaldığı Din Kültürü öğretmeni
Genç kızların hayran kaldığı Din Kültürü öğretmeni Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapan Serhat Karanfil sosyal medyayı sallıyor.
30.03.2015 Yaşam
Beyaz Saray'a siyanürlü mektup!
Beyaz Saray'a siyanürlü mektup! ABD Gizli Servisi, Beyaz Saray'a siyanürlü mektup gönderildiğini bildirdi.
18.03.2015 Dünya
Hayatının şokunu yaşadı!
Hayatının şokunu yaşadı! Tatilden döndükten sonra kulağından gelen tuhaf seslerden dolayı doktora gidince...
17.07.2013 Dünya
‘Teoman darbe yapacağız dedi’
‘Teoman darbe yapacağız dedi’ Komisyonu Sabah yazarı Hasan Celal Güzel’i dinledi
29.09.2021 Gündem
İndirilen uçakla ilgili yeni iddia!
İndirilen uçakla ilgili yeni iddia! ‘Uçaktaki kargoyu Suriye ihbar etti’
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Habaer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki habaer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.