Gustavo Gomez

Gustavo Gomez

Son dakika Gustavo Gomez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gustavo Gomez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gustavo Gomez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gustavo Gomez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gustavo gomez gelişmeleri de dahil olmak üzere 70 gustavo gomez haberi bulunmuştur. Tüm gustavo gomez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni transferi almaya gittiler!
Yeni transferi almaya gittiler! Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, yaptığı son açıklamada 'transfer yapılacaksa stoper transferi yapılacak' sözlerini sarf etmişti. Sarı lacivertlilerden sürpriz bir stoper atağı geldi. Kanarya, Milan'da forma giyen Paletta'yı bugün bitirmek için yoğun çalışma içerisinde...
31.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de stoper harekatı başladı
Fenerbahçe'de stoper harekatı başladı Transfer dönemi yarın gece bitiyor, yönetim, Aykut Kocaman’ın çok istediği stoper takviyesi için elinden geleni yapıyor. Ön plana çıkan 3 aday var. Eğer bunlardan biriyle anlaşma sağlanırsa, kontenjanda yer açmak için Janssen’in sözleşmesi feshedilebilir.
30.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin Gomez ısrarı sürüyor
Fenerbahçe'nin Gomez ısrarı sürüyor Fenerbahçe’nin bu sezon başında kadrosuna katmak isteyip de bir türlü anlaşamadığı Gustavo Gomez için ısrarı sürüyor.
25.01.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Milano'ya transfer çıkarması
Fenerbahçe'den Milano'ya transfer çıkarması Fenerbahçe'nin geçen sezon transferi için çok uğraştığı fakat bir türlü sonuca ulaşamadığı Gustavo Gomez için flaş bir gelişme yaşanıyor.
24.01.2018 Fenerbahçe
Gustavo Gomez'in rotası Sarı Lacivert!
Gustavo Gomez'in rotası Sarı Lacivert! İtalyan basını, Paraguaylı stoperin ocak ayında kesin olarak Milan’dan ayrılacağını açıkladı. Çizme medyasına göre Gomez’in adresi, Sarı-Lacivertli iki takımdan biri olacak: Fenerbahçe ya da Boca Juniors...
14.11.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Gustavo Gomez atağı
Fenerbahçe'den Gustavo Gomez atağı Geçtiğimiz sezon devre arasında ve bu yaz transfer döneminden birçok kez Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Gustavo Gomez için yeni bir iddia ortaya atıldı.
20.10.2017 Fenerbahçe
Transfer defteri kapandı gibi
Transfer defteri kapandı gibi Josef de Souza takımda kalınca yönetimin tüm planları alt üst oldu.
1.09.2017 Fenerbahçe
Gomez defteri kapandı
Gomez defteri kapandı Fenerbahçe’nin ısrarla kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Gustavo Gomez konusunda Milan’ın geri adım atmaması sıkıntı yarattı.
29.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe Neto ile el sıkıştı!
Fenerbahçe Neto ile el sıkıştı! Fenerbahçe stoper transferini kısa sürede bitirmeyi planlıyor. Gustavo Gomez'deki sürecin uzaması üzerine sarı lacivertliler, Zenit'ten Luis Neto ile el sıkıştı.
27.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz! Geri dönüyorlar!
Fenerbahçe'de sürpriz! Geri dönüyorlar! Fenerbahçe Yönetimi, Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu ile şu an boşta olan bir diğer eski oyuncusu Pierre Webo için girişimlere başladı.
26.08.2017 Fenerbahçe
Neto bitti Josef gidiyor!
Neto bitti Josef gidiyor! Avrupa'ya veda eden F.Bahçe, Zenit'in stoperi ile anlaşmaya vardı, Brezilyalı orta sahayla yolları ayırıyor.
25.08.2017 Fenerbahçe
Gomez'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması
Gomez'in menajerinden Fenerbahçe açıklaması Fenerbahçe'nin transfer hedeflerinden Gustavo Gomez'in menajeri Augusto Paraja Skorer'e konuştu. Paraja, son kararı Milan'ın vereceğini iletti.
23.08.2017 Fenerbahçe
Yıldız oyuncudan flaş hareket
Yıldız oyuncudan flaş hareket Di Marzio'nun haberine göre, Gustavo Gomez Milan'da kalacak. Milan, Fenerbahçe'nin teklifine hayır yanıtını verdi. Gustavo Gomez ise Fenerbahçe'yi Twitter'dan takibe aldı.
22.08.2017 Galatasaray
Gomez'in menajerinden F.Bahçe açıklaması
Gomez'in menajerinden F.Bahçe açıklaması Fenerbahçeli yöneticiler Milan Kulübü ile Gustavo Gomez için pazarlığa oturdu. Toplantı sonrasında Gomez'in menajeri Paraja açıklamalarda bulundu...
22.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe transferi bitirmek üzere!
Fenerbahçe transferi bitirmek üzere! Savunmada açık veren ve stoper takviyesi şart görünen Fenerbahçe'de Gustavo Gomez operasyonu bitmek üzere.
22.08.2017 Fenerbahçe
Yeni transfer Gençlerbirliği maçında sahada!
Yeni transfer Gençlerbirliği maçında sahada! Sarı-lacivertliler, Trabzonspor’un de listesindeki oyuncunun transferini bitirdi. Bugün İstanbul’a gelecek olan Gomez’in hemen 11’e monte edileceği öğrenildi.
21.08.2017 Fenerbahçe
Transferi bitirmeye gitti!
Transferi bitirmeye gitti! Fenerbahçeli yönetici stoper transferini bitirmek için İtalya'ya gitti.
21.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe Gustavo Gomez'i bitirdi!
Fenerbahçe Gustavo Gomez'i bitirdi! İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio, Fenerbahçe'nin Gustavo Gomez'i renklerine bağladığını açıkladı.
21.08.2017 Fenerbahçe
Emre Mor transferinde sürpriz gelişme
Emre Mor transferinde sürpriz gelişme Fenerbahçe, Inter ile anlaşamayan Dortmundlu futbolcuda sona yaklaştı.
20.08.2017 Fenerbahçe
Dört koldan transfer taarruzu!
Dört koldan transfer taarruzu! Vardar’a yenilerek taraftarını üzen Fenerbahçe’de hedef Vincent Aboubakar, Jovetic, Siquera ve Gustavo Gomez... Yönetim, 4 yıldız futbolcu için 24 saat mesai harcıyor...
19.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin yeni stoperini açıkladılar!
Fenerbahçe'nin yeni stoperini açıkladılar! İtalyan basını, Milan’dan ayrılmayı kafasına koyan 31 yaşındaki stoperin Fenerbahçe ile her konuda anlaşma sağladığını yazdı.
19.08.2017 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Gustavo Gomez misillemesi!
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye Gustavo Gomez misillemesi! Trabzonspor, Fenerbahçe'nin de görüştü savunma oyuncusu Gustavo Gomez'i satın almak için Milan'la görüşmelere başladı.
16.08.2017 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Gomez'in transferinde sona yaklaştı
Fenerbahçe, Gomez'in transferinde sona yaklaştı Fenerbahçe yönetimi, Kjaer'in Sevilla'ya transfer olmasından sonra Gustavo Gomez'i renklerine katarak bu boşluğu dolduracak. Transferde sona gelen sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde transferi açıklaması bekleniyor...
13.08.2017 Fenerbahçe
2 golcü, 1 orta saha, 1 savunma...
2 golcü, 1 orta saha, 1 savunma... İşte Başkan Yıldırım’ın müjdelediği o 4 transfer...
6.08.2017 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan Benfica'ya sıra dışı teklif
Beşiktaş'tan Benfica'ya sıra dışı teklif Portekiz ekibinin Talisca’yı M.City, M.United, Inter veya Milan’a satmak istediğini öğrenen siyah-beyazlılar bu operasyona şartlı onay verdi. Başkan Fikret Orman, Benfica kadrosundan bir stoperin bedelsiz verilmesi veya Talisca’yı alacak kulübün bir savunmacıyı bedava göndermesi halinde oyuncuyu bırakabileceklerini bildirdi.
6.08.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gustavo Gomez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gustavo gomez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.