Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci

Son dakika GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkci gelişmeleri de dahil olmak üzere 347 gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkci haberi bulunmuştur. Tüm gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'tan ilk mesaj Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Rabb'im, yeni sistemin ve hükümetin, ülkemizi ve milletimizi 'Büyük ve Güçlü Türkiye' idealine ulaştırmasını nasip eylesin." ifadesini kullandı.
10.07.2018 Siyaset
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep
Yerinde saymamak için 10 maddelik talep TİM dün yeni yönetimini ve başkanını seçerken, 71 bin olan ihracatçı sayısının 120 bine çıkabilmesi ve ihracatta yerimizde saymamamız için Hükümet’e de 10 yeni talep iletildi
30.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! Artık tamamını devlet ödeyecek
Bakan açıkladı! Artık tamamını devlet ödeyecek Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, seçimlerden sonra ilk müjdeyi verdi.
26.06.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! 'Kiranın tamamını karşılayacağız'
Bakan açıkladı! 'Kiranın tamamını karşılayacağız' Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ekonominin önemli bir parçası olan ticaret borsalarının, etkin ve işleyen piyasa mekanizmasının oluşmasında ve fiyat hareketlerinde istikrarın sağlanmasında en önemli aktör olduğunu belirtti. Tüfekci, "Artık teşvikleri sadeleştireceğiz. 10 kalemden 3-4 kaleme indireceğiz. Lisanslı depolara hükümet olarak ciddi destekler verildi. Ayrıca depo kiralarının bugüne kadar yarısını veriyorduk, bundan sonra hükümet olarak tamamını karşılayacağız" dedi.
26.06.2018 Ekonomi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi
Meclisin ekonomi vitrini şekillendi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimi ile siyasette yeni bir dönem başlarken, iktisatçı birçok siyasetçi de milletvekili olmayı başardı.
25.06.2018 Ekonomi
Tüfenkci'den patates ve soğan fiyatları hakkında flaş uyarı!
Tüfenkci'den patates ve soğan fiyatları hakkında flaş uyarı! Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, patates ve soğan fiyatlarındaki artış ile ilgili, "Doğa, tabiat şartları içerisinde oluşan arz kısıtlılığına diyecek bir şeyimiz yok ama bunu fırsat bilerek stokçuluğunu yapan, fırsata çevirmeye kalkanlara da şunu ifade etmek lazım; biz takip ediyoruz ve gerekli girişimlerde bulunduk." dedi.
21.06.2018 Ekonomi
Bakan Tüfenkci'den Akşener'e 'kayısı ağacı' cevabı
Bakan Tüfenkci'den Akşener'e 'kayısı ağacı' cevabı Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in “Malatya’da 2 milyon kayısı ağacı kesildi” iddiası için "Kayısı ile ilgili kulaktan dolma bilgiler ile millete akıl vermeye kalkıyor” dedi
12.06.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman hayırla yad edilecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her zaman hayırla yad edilecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. Erdoğan, "Her zaman hayırla yad edilecektir" dedi. Erdoğan, Demirören ailesini de telefonla arayarak başsağlığı diledi. Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kılıçdaroğlu, bakanlar da taziye mesajı yayımladı.
8.06.2018 Siyaset
Kavunu koklamayacak barkoduna bakacak
Kavunu koklamayacak barkoduna bakacak Meyve ve sebze alışverişine ‘cep’ten denetim geldi. Hal Kayıt Sistemi (HKS) uygulaması ile tüketiciler kavunu koklayarak değil barkoduna bakarak alacak. Uygulama ile satılan meyve ve sebzenin üreticisi, üretici fiyatı ve hal çıkış fiyatı da öğrenilebilecek. Buradan bir nevi piyasa denetimi yapılacak
29.05.2018 Ekonomi
ADD, darbeyi öven paylaşımını kaldırdı
ADD, darbeyi öven paylaşımını kaldırdı Atatürkçü Düşünce Derneği, Twitter hesabından yaptıkları 27 Mayıs askeri darbesini öven paylaşımı kaldırdı.
28.05.2018 Gündem
A takımı sahaya indi
A takımı sahaya indi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet 600 kişiden oluşan milletvekili aday listelerini dün Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim etti.
21.05.2018 Siyaset
5 bin 740 tekne Türk bayrağına geçti
5 bin 740 tekne Türk bayrağına geçti Yabancı bayraklı gemi ve teknelerin Türk bayrağına geçmeleri için başta vize ve vergi olmak üzere tüm engelleri kaldırdıklarını belirten Bakan Ahmet Arslan böylece 5 bin 740 teknenin Türk bayrağına geçiş yaptığının bilgisini verdi.
21.05.2018 Ekonomi
Oto galericilere müjde! Haciz sorgulama...
Oto galericilere müjde! Haciz sorgulama... Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'yi ziyaret ederek internet üzerinden ikinci el araç satışlarının denetlenmesi ve noterlerin “haciz sorgulama” sisteminin oto galerici esnafı tarafından da kullanılmasını isteyen İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener, İzmir'e müjdeyle döndü. Bakan Tüfenkci, haciz sorgulama ekranının oto galericilere de açılacağını söyleyerek, “Noterler Birliği ile atılacak imzaların ardından sistem ülke genelinde devreye girecek. Böylece notere gitmeden araç üzerinde haciz olup olmadığı kontrol edilebilecek” dedi.
15.05.2018 Ekonomi
Esnafa çok özel faiz 22 ülkeye satış kartı
Esnafa çok özel faiz 22 ülkeye satış kartı 1.7 milyon esnafa yönelik düşük oranlarda kredi, indirim ve ePttAVM aracılığıyla 22 ülkeye devlet güvencesinde ihracat yapma imkanı tanıyan Esnaf Kart faaliyete geçti. Ulaştırma Bakanı Arslan, “Esnafımız artık PTT’nin desteğiyle daha da güçlü” dedi.
14.05.2018 Ekonomi
Emlak komisyonlarına yüzde 4 sınırı!
Emlak komisyonlarına yüzde 4 sınırı! Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, emlakçılık sektörüne ilişkin yönetmelik taslağına son şeklini verdiklerini belirterek, "Alım satım işlemlerinde hizmet bedeli oranı, satış bedelinin katma değer vergisi hariç yüzde 4'ünden fazla olmayacak." dedi.
13.05.2018 Ekonomi
Yemek kartları ile ilgili çok önemli karar
Yemek kartları ile ilgili çok önemli karar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yönetmeliğine göre yemek kartında iskonto uygulamasına son verilecek. Komisyon bedeli yüzde 6’yı geçemeyecek. Ödemeler 30 günle sınırlandırılacak
10.05.2018 Ekonomi
Bakan açıkladı! Devler Türkiye yolunda...
Bakan açıkladı! Devler Türkiye yolunda... Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Alibaba ve Amazon ile Türkiye`ye yatırım yapmaları için görüştüklerini söyledi.
9.05.2018 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kore'de katıldığı yemekte sürpriz isim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kore'de katıldığı yemekte sürpriz isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in tarafından onuruna verilen resmi akşam yemeğine katıldı.Yemekte sürpriz bir isim de vardı.
2.05.2018 Siyaset
Erdoğan'dan Güney Kore'de Kanal İstanbul açıklaması
Erdoğan'dan Güney Kore'de Kanal İstanbul açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in'in görüşmesine ilişkin, "Dünyadaki oluşan korkuları, endişeleri ortadan kaldıran bir görüşme olmuştur. Temenni ediyoruz ki bu kararlılık bundan sonra da aynen devam eder" dedi. Heyetler arasındaki görüşmenin hemen ardından gerçekleşen törende 4 anlaşma imzalandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güney Kore Ulusal Meclis Başkanı Chung Sye-kyun ile yaptığı görüşmede ise "Kanal İstanbul projemizde özellikle Kore'nin yer alması bizler için ayrı bir iftihar vesilesi olacak" ifadelerini kullandı.
2.05.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore'ye geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore'ye geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile TSİ 20.50'de Güney Kore'nin başkenti Seul'e geldi.
1.05.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 25 anlaşma imzalandı, uzun bir yolculuğa çıkıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 25 anlaşma imzalandı, uzun bir yolculuğa çıkıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile baş başa görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 anlaşmanın imzalandığını ve Türkiye ile Özbekistan'ın uzun bir yolculuğa birlikte çıktığını dile getirdi. Mirziyoyev, ilk kez bir ülke ile çok büyük çaplı 25 anlaşmanın imzalandığını duyurdu. Özbekistan Cumhurbaşkanı, "Büyük büyük belgeler imzaladık. 3 milyar doların üzerinde değeri olan 50 yeni yatırım için mutabakata vardık" ifadesini kullandı.
30.04.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'a geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan'a geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "CAN" ile TSİ 18.20'de Özbekistan'ın başkenti Taşkent'e geldi.
29.04.2018 Siyaset
Yemek kartları ile ilgili önemli gelişme
Yemek kartları ile ilgili önemli gelişme Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen çalıştayda bir araya gelen tarafların, yemek kartları komisyon oranlarına tavan sınırı getirilmesi konusunda uzlaşmaya varmasının çok önemli ve sevindirici bir gelişme olduğunu söyledi.
28.04.2018 Ekonomi
Hükümetten flaş açıklama! Büyük ceza geliyor...
Hükümetten flaş açıklama! Büyük ceza geliyor... Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Reklam Kuruluna "emniyet kemeri susturucusu" adı altında internet üzerinden satışı yapılan ürünlere ilişkin çok sayıda başvuruda bulunulduğunu belirterek, bu kapsamda AKS Aksoy Bilgi Teknolojileri hakkında reklam durdurma ve yaklaşık 70 bin idari para cezası uygulanmasına karar verildiğini bildirdi.
26.04.2018 Ekonomi
‘Sofitel’ lüksü Karaköy’de
‘Sofitel’ lüksü Karaköy’de Karaköy Bankalar Caddesi’nde restore edilerek turizme kazandırılan 180 yıllık tarihi binada lüks otel markası ‘Sofitel’ hizmete girdi. Eskiden banka olan binadaki kasa kapısı ve orijinal kiralık kasalar da korundu
25.04.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gümrük ve ticaret bakanı bülent tüfenkci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.