Grillitsch

Grillitsch

Son dakika Grillitsch haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Grillitsch ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Grillitsch haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grillitsch

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grillitsch gelişmeleri de dahil olmak üzere 25 grillitsch haberi bulunmuştur. Tüm grillitsch haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaraylıları çıldırtacak iki transfer hamlesi birden! Erden Timur onları alamamıştı
Galatasaraylıları çıldırtacak iki transfer hamlesi birden! Erden Timur onları alamamıştı Kadroya takviye yapmak için çalışmalara tam gaz devam eden Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu'nun Galatasaray'ın peşine düştüğü Gueye ve Florian Grillitsch için atağa geçtiği bildirildi.
7.08.2022 Trabzonspor
Kopenhag maçı öncesi 'acil transfer' zirvesi! 2 stoper 2 orta sahayla görüşmelere başlandı
Kopenhag maçı öncesi 'acil transfer' zirvesi! 2 stoper 2 orta sahayla görüşmelere başlandı Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Danimarka devi Kopenhag'la karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor; Grillitsch, Xeka, Tuanzebe ve Vestergaard'la görüşmelere başladı.
5.08.2022 Trabzonspor
Midtsjö, Grillitsch, Ndombele... Erden Timur yıldız oyunculara gitti Finlandiyalı 6 numara için 3.teklifini verdi
Midtsjö, Grillitsch, Ndombele... Erden Timur yıldız oyunculara gitti Finlandiyalı 6 numara için 3.teklifini verdi 6 numara arayışlarına devam eden ve Grillitsch, Midtsjö, Ndombele gibi isimlerle ilgilenen Erden Timur'un bambaşka bir oyuncu için üçüncü kez teklif yenilediği ortaya çıktı. Liglerin açılmasına neredeyse 1 hafta kalmasına rağmen orta sahada hala somut adımlar atamayan Timur artık tüm şartları zorlarken, Finlandiyalı orta sahaya Avrupa devlerinin de talip olduğu bildirildi.
30.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Florian Grillitsch'in yeni takımını İtalyanlar duyurdu!
Galatasaray'ın transfer gündemindeki Florian Grillitsch'in yeni takımını İtalyanlar duyurdu! Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Florian Grillitsch, transferi konusunda kendisine zorluk çıkaran menajeri (aynı zamanda babası) ile yollarını ayırdı. İtalyan basını, Avusturyalı orta saha oyuncusunun, eski menajeri Thomas Böhm ile anlaştığını yazarken, yıldız futbolcunun Fiorentina'ya yakın olduğu ifade edildi.
29.07.2022 Galatasaray
Jurgen Klopp'un vazgeçilmezini istedi Galatasaray camiası dikkat kesildi! 9 M.€ maaşı var
Jurgen Klopp'un vazgeçilmezini istedi Galatasaray camiası dikkat kesildi! 9 M.€ maaşı var 6 numara arayışlarına devam eden ve Ndomble, Midtsjö, Grillitsch, Carvalho gibi tecrübeli futbolcularla ilgilenen Galatasaray'ın gündemine bambaşka bir yıldız geldi. Almanya'da alt yapı eğitimini aldıktan sonra B.Münih, B.Leverkusen, Jurgen Klopp'un çalıştırdığı Liverpool ve son olarak B.Dortmund formaları giyen 28 yaşındaki oyuncu için harekete geçen Erden Timur Alman deviyle görüşmelere başlarken, yıllık 9 milyon euro kazanan orta sahanın düşünmek için süre istediği bildirildi.
27.07.2022 Galatasaray
Ve transferde mutlu son! Cicaldau ve Berkan Kutlu'yu perişan eden 6 numara yolda
Ve transferde mutlu son! Cicaldau ve Berkan Kutlu'yu perişan eden 6 numara yolda Ndombele, Gueye, Carvalho, Grillitsch gibi 6 numaralarla ilgilenmesine rağmen transferde somut adım atamayan Galatasaray nihayet mutlu sona ulaştı. Geçtiğimiz sezon özellikle NEF Stadı'nda oynanan Galatasaray - Lokomotiv Moskova maçında Berkan Kutlu ve Cicaldau'ya üstünlük kuran Fransız yıldızın sarı kırmızılı kulüple prensip anlaşmasına vardığı öğrenilirken, resmi imzaların birkaç gün içerisinde atılacağı bildirildi.
26.07.2022 Galatasaray
Ne Grillitsch, ne Gueye, ne Diawara! Arda Turan'ın 'kankası' işte Cimbom'un yeni '6' numarası
Ne Grillitsch, ne Gueye, ne Diawara! Arda Turan'ın 'kankası' işte Cimbom'un yeni '6' numarası Galatasaray transfer haberleri... Grillitsch, Gueye, Ndombele, William Carvalho ve Diawara gibi ön liberolarla ilgilenen Galatasaray sonunda kararını verdi. '6' numara arayışlarını sürdüren Sarı Kırmızılı yönetim Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken çok yakın arkadaşı olan yıldız futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenilirken, Okan Buruk'un da 28 yaşındaki yıldıza onay verdiği bildirildi.
24.07.2022 Galatasaray
Yıldız futbolcu için şok eden sözler! 'Takımın ahengini bozuyordu iyi ki gitti'
Yıldız futbolcu için şok eden sözler! 'Takımın ahengini bozuyordu iyi ki gitti' Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve 10 numara arayışlarına koyulan Galatasaray'da Grillitsch için artık son hamleler yapılırken, Sarı Kırmızılı camiaya yakınlığıyla bilinen usta yazarlardan Osman Şenher'in 'üçe beşe bakmayın alın' ifadeleri bir hayli dikkat çekti. Takımdan ayrılan oyunculara da değinen Şenher yıldız futbolcu için "Ahengi bozuyordu, üzülmedim' sözlerini sarf etti.
22.07.2022 Galatasaray
Transferde Galatasaray'a dev çalım! Fenerbahçeli Kim Min-Jae sonra bir imza daha...
Transferde Galatasaray'a dev çalım! Fenerbahçeli Kim Min-Jae sonra bir imza daha... Yıldız isimleri peş peşe kadrosuna katan Galatasaray beklemediğin yerden transfer çalımı yemek üzere. Fenerbahçe'den Rennes'e transfer olmak üzereyken Kim Min-Jae'yi ikna eden ve kadrosuna katmaya hazırlanan Napoli, bir transfer çalımını da Galatasaray'a atıyor.
21.07.2022 Galatasaray
Okan Buruk'a büyük şok! 'Yıldız futbolcu takımdan ayrılmayacağım' dedi transfer yarıda kaldı!
Okan Buruk'a büyük şok! 'Yıldız futbolcu takımdan ayrılmayacağım' dedi transfer yarıda kaldı! '6' numara arayışlarına devam eden ve Gueye, Ndombele, Grillitsch, William Carvalho gibi isimlerle ilgilenen Galatasaray'a yıldız futbolcudan kötü haber geldi. Yaklaşık 1 aydır sarı kırmızılı yöneticilerle görüşme yapan tecrübeli orta sahanın 'takımımdan ayrılmayacağım' sözleriyle karşı karşıya kalan Erden Timur'un masadan kalktığı belirtilirken, Cimbom'un ön libero bölgesi için diğer seçenekleri gündemine aldığı bildirildi.
20.07.2022 Galatasaray
2 yıl önce Taylan Antalyalı ve Belhanda'yı sahadan silmişti! 7 milyon pound'luk transfer sürprizi
2 yıl önce Taylan Antalyalı ve Belhanda'yı sahadan silmişti! 7 milyon pound'luk transfer sürprizi '6' numara arayışlarına devam eden ve Grillitsch'le prensip anlaşmasına varan Galatasaray'ın 'B' planı ortaya çıktı. Avusturyalı yıldızın babasının bitmek bilmeyen istekleri karşısında diğer alternatiflere bakan Erden Timur'un 2 yıl önce UEFA Avrupa Ligi Play Off Turunda orta sahada oynadığı futbolla Taylan Antayalı ve Belhanda'yı resmen sahadan silen Finlandiyalı futbolcuya talip olurken, İskoçların bu transfer için 7 milyon pound talep ettikleri öğrenildi.
20.07.2022 Galatasaray
GALATASARAY'DA FLAŞ GELİŞME! Babasının istekleri bıktırdı bitti denen transfer yarıda kaldı
GALATASARAY'DA FLAŞ GELİŞME! Babasının istekleri bıktırdı bitti denen transfer yarıda kaldı Hoffenheim'le sözleşme yenilemeyen ve bonservisini eline alarak serbest oyuncu statüsüne geçen Avusturyalı yıldızda ilginç gelişmeler yaşandı. Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Grillitsch'in babasının açıktan 2 milyon euro talep ettiği bildirilirken, oyuncuyla ilgilenen İtalyanların Grillitsch dosyasını kapattığı öğrenildi. İşte Erden Timur'un Grillitsch mesaisi ve perde arkasında yaşanan gelişmeler...
19.07.2022 Galatasaray
Listesinden 6 futbolcu çıktı! Aralarından bir tanesi daha 16 yaşındayken 20 M.€'luk teklif aldı
Listesinden 6 futbolcu çıktı! Aralarından bir tanesi daha 16 yaşındayken 20 M.€'luk teklif aldı Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira transferlerinden sonra Seferovic, Grillitsch ve Dubois için geri sayıma geçen Galatasaray'da çalışmalara tam gaz devam ediliyor. Hem defansa hem de 10 numaralı bölgeye alternatif isimler arayan Okan Buruk'un listesinden 6 futbolcu çıkarken, bu yıldızlar arasında bir oyuncunun daha 16 yaşındayken Leipzig'den 20 milyon euro'luk teklif alması büyük dikkat çekti.
19.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı! Arada neredeyse uçurum var
Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı! Arada neredeyse uçurum var Amine Harit için kolları sıvayan Galatasaray, Alman Kulübü Schalke'ye 5 milyon euro teklif etti ama...
19.07.2022 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi! Seferovic, Dubois ve Grillitsch'ten sonra 3 yıldız daha yolda: Kanat, stoper, orta saha...
Galatasaray'da son dakika transfer gelişmesi! Seferovic, Dubois ve Grillitsch'ten sonra 3 yıldız daha yolda: Kanat, stoper, orta saha... Son dakika transfer haberleri. Galatasaray yıldızlara peş peşe imzayı attırıyor. Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş ve Sergio Oliveira ile sözleşme imzalayan Galatasaray, Haris Seferovic, Léo Dubois ve Florian Grillitsch'le de anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılarda Marcao'nun takımdan ayrılmasının ardından beklenen stoper transferinde gündeme gelen tecrübeli futbolcunun indirime gitmeyi kabul ettiği öğrenildi. Öte yandan Okan Buruk'un ısrarla istediği bir kanat ve orta saha ile de önemli bir aşama kaydedildi. İşte transfer haberinin detayları...
18.07.2022 Galatasaray
'Grillitsch bizi kesmez!' Galatasaray'a bir '6' numara transferi daha! 5 M.€ istediler
'Grillitsch bizi kesmez!' Galatasaray'a bir '6' numara transferi daha! 5 M.€ istediler 6 numara arayışlarına İsviçreli futbolcu Grillitsch'le son veren Galatasaray'ın bu sefer bir başka orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı Kırmızılı kulüp Serie A devinde fazla forma şansı bulamayan futbolcuya talip olurken, Erden Timur'un bu transfer için 5 milyon euro'yu gözden çıkarması gerektiği bildirildi.
18.07.2022 Galatasaray
Dubois, Grillitsch ve Seferovic'ten sonra 2 transfer daha! 'Patron çıldırdı Sörloth + Yusuf Yazıcı'
Dubois, Grillitsch ve Seferovic'ten sonra 2 transfer daha! 'Patron çıldırdı Sörloth + Yusuf Yazıcı' Galatasaray transfer haberleri... Dubois, Grillitsch ve Seferovic ile prensip anlaşmasına vararak transferdeki 'yabancı' sessizliğini bozan Galatasaray iki bomba daha patlatmak üzere. Mostafa Mohamed'i Nantes'a gönderen Dursun Özbek'in 'Gol Kralı' için masaya oturduğu ortaya çıkarken, Sarı Kırmızılı kulübün Yusuf Yazıcı'yla da görüşmelere başladığı belirtildi.
18.07.2022 Galatasaray
İtalya - Avusturya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
İtalya - Avusturya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da İtalya ile Avusturya, Wembley'de çeyrek finale kalmak için kozlarını paylaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, tüm yaz boyunca EURO 2020 keyfi Misli.com'da olacak!
26.06.2021 İddaa
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri EURO 2020 C Grubu'nda mücadele eden 4 takım içerisinde Hollanda favori gibi gözükse de Avusturya güçlü rakiplerini geride bırakabilir...
7.06.2021 İddaa
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri
Euro 2020 Grup Değerlendirmeleri Misli.com ekibi Euro 2020 gruplarını değerlendiriyor...
7.06.2021 İddaa
Devler Ligi'nde gece hızlı başladı! 7 gol...
Devler Ligi'nde gece hızlı başladı! 7 gol... Devler Ligi'nde 19:55'te başlayan iki maçla gecenin perdesi açıldı.
19.09.2018 Şampiyonlar Ligi
CANLI! Devler Ligi'nde maç golle başladı
CANLI! Devler Ligi'nde maç golle başladı Devler Ligi'nde gecenin perdesi E ve F Grubunda oynanacak maçlarla açıldı.
19.09.2018 Şampiyonlar Ligi
Edin Visca'dan Başakşehir'e hayat öpücüğü!
Edin Visca'dan Başakşehir'e hayat öpücüğü! UEFA Avrupa Ligi 4. maçında Başakşehir, Hoffenheim'la 1-1 berabere kaldı. Henüz 3 puanla tanışamayan Başakşehir, 2 puana yükseldi.
2.11.2017 Başakşehir
Başakşehir - Hoffenheim
Başakşehir - Hoffenheim UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta maçında temsilcimiz Başakşehir, ilk maçta 3-1 mağlup olduğu Hoffenheim'ı evinde konuk ediyor.
2.11.2017 UEFA Avrupa Ligi
Scoutlar bu turnuvayı izliyor
Scoutlar bu turnuvayı izliyor U-19 şampiyonasında heyecan devam ediyor
23.07.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Grillitsch ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grillitsch haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.