Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı! Arada neredeyse uçurum var

Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı! Arada neredeyse uçurum var

Amine Harit için kolları sıvayan Galatasaray, Alman Kulübü Schalke'ye 5 milyon euro teklif etti ama...

Galatasaray'ın teklifi ortaya çıktı! Arada neredeyse uçurum var

Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon yarışmacı bir kadro oluşturmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılı takımda geçtiğimiz sezon tartışma konusu haline gelen orta sahada yeni bir kurgu kararı alındı. Sergio Oliveira'yı transfer eden Süper Lig devinde Florian Grillitsch'le de el sıkışıldı. Sarı-kırmızılılarda gündemde olan bir diğer yıldız için transfer teklifi yapıldığı belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

OLİVEİRA'DAN 4 YILLIK İMZA

Taylan Antalyalı ve Berkan Kutlu'nun eleştirildiği Galatasaray'da orta sahaya ilk hamle Sergio Oliveira oldu. Sarı-kırmızılılar, Portekizli futbolcuyla 4 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Galatasaray bu transfer için Porto'ya 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

GRİLLİTSCH HAMLESİ

Galatasaray'da Sergio Oliveira'nın ardından orta sahaya bir hamle daha yapılması için harekete geçildi. Sarı-kırmızılılar uzun süredir yürüttüğü transfer operasyonu kapsamında bonservisi elinde bulunan Florian Grillitsch'le transfer için söz kesti. Avusturyalı futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmedi.

Haberin Devamı

AMİNE HARİT GÜNDEMDE

Sarı-kırmızılı takımda gündeme gelen son isim Amine Harit oldu. Bonservisi Schalke 04'te bulunan 25 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılıların harekete geçtiği öğrenildi. Galatasaray'ın transfer gündemindeki Amine Harit için resmi transfer teklifinde bulunduğu öne sürüldü.

FARK 5 MİLYON EURO

Sky Sports'un haberine göre; Galatasaray transfer gündemindeki Amine Harit için 5 milyon euroluk teklifini Schalke 04'e iletti. Alman temsilcisinin Faslı futbolcu için 10 milyon euroluk bir transfer teklifine sıcak bakabileceği belirtildi.

Schalke 04'ün Amine Harit için ödenecek bonservis bedelinin tamamını peşin olarak istediği kaydedildi.

MARSİLYA VE PORTO

Galatasaray'ın transfer gündemindeki 25 yaşındaki orta saha için Marsilya ve Porto'nun da ilgisinin olduğu haberin detaylarında yer aldı. Amine Harit geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Marsilya'da geçirdi. Faslı futbolcu bu maçlarda 5 gol ve 4 asist üretti. (Skorer)

Galatasarayın teklifi ortaya çıktı Arada neredeyse uçurum var