Gözdağı

Gözdağı

Son dakika gözdağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözdağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözdağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözdağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözdağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.643 gözdağı haberi bulunmuştur. Tüm gözdağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökçe Kırgız Taner: 'Kızlar dikkatli olun, kocama attığınız mesajları ben okuyorum!'
Gökçe Kırgız Taner: 'Kızlar dikkatli olun, kocama attığınız mesajları ben okuyorum!' Şubat 2021'de Yılmaz Taner ile evlenen Gökçe Kırgız, dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Nikâh öncesi eşinin telefonuna el koyduğunu söyleyen şarkıcı, "Yılmaz, İzmir bölgesinin Tarkan’ı" sözleriyle dikkat çekerken, kızlara verdiği gözdağı çok konuşuldu.
24.02.2024 Magazin
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Endonezya Hastanesi kuşatıldı, İran'dan İsrail'e sert uyarı geldi: Yeni cepheler açılabilir
Gazze'den son dakika haberleri! Endonezya Hastanesi kuşatıldı, İran'dan İsrail'e sert uyarı geldi: Yeni cepheler açılabilir Hamas-İsrail savaşı devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Rehine anlaşması ve geçici ateşkesin bugün başlayacağı iddiası dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. İsrail ve Hamas'tan konu ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi. İran ise 'yeni cepheler açılabilir' diyerek adeta İsrail'e gözdağı verdi.
20.11.2023 Dünya
Gazze'den son dakika haberleri! İsrail'e üç ülkeden sert tepki İran'dan gözdağı gibi uyarı...
Gazze'den son dakika haberleri! İsrail'e üç ülkeden sert tepki İran'dan gözdağı gibi uyarı... İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken dünyadan tepkiler gelmeye devam ediyor. Kolombiya ve Şili büyükelçilerini istişareler için geri çağırdı. Bolivya ise İsrail ile diplomatik bağlarını kopardığını açıkladı. İsrail ablukası altında bombaların hedefi olan Gazze'nin dünya ile bağlantısı bir kez daha kesildi. IDF, askeri kayıplarını açıklarken İran'dan gözdağı gibi bir uyarı geldi.
1.11.2023 Dünya
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu
Filistinli ailelere tehdit telefonu! İsrail okul vurdu İsrail'e adeta koşulsuz destek veren ABD bölgeye konuşlandıracağı yeni silahları resmen açıkladı. ABD'li bakan bunun 'İran'a bir yanıt' olduğunu söyleyerek direkt olarak Tahran'ı hedef aldı. Hizbullah'ın gözdağı gibi açıklamasına yanıt veren İsrailli sözcü ise Lübnan'ın bir savaşa sürüklenme riski olduğunu duyurdu. İsrail jetleri Han Yunus'ta sivillerin sığındığı okulu vurdu. Saldırıya uğrayan okuldan ilk görüntüler geldi.
22.10.2023 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek
Türkiye'de bir ilk! Oto hırsızlarının korkulu rüyası olacak: 10 dakikada çalıntı araç belirlenecek Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından Türkiye’de ilk olduğu belirtilen 'Araç İnceleme Atölyesi' kuruldu. Aracın çalıntı olup olmadığını 10 dakikada tespit ettiklerini belirten Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Şenol Mavi, “Burası oto hırsızlık farelerinin korkulu rüyası olacak” dedi.
4.10.2023 Gündem
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı!
Ev sahibinin 100 bin lira kira talebini reddeden kiracıya beyzbol sopalı saldırı! Başakşehir'de iddiaya göre sitede oturan Hasan Eğilmez'in (46) ev sahibi 30 bin lira olan kirasını 100 bin lira yapmak istedi. Bu teklifi kabul etmeyen Eğilmez, iddiaya göre, ev sahibinin de aralarında bulunduğu bir grup tarafından beyzbol sopasıyla darp edildi. Ev sahibi tarafından 1 yıldır sözlü taciz ve tehdit edildiğini söyleyen Hasan Eğilmez, "Beyzbol sopasıyla 4-5 darbe vurdular arkamdan. Tabii ki darbelerin etkisiyle yere düştüm. Ben kanlar içinde yerde yatarken beyzbol sopasıyla tekrar başıma vurdular. Güvenlikler müdahale etmeye çalıştı. Onlara da saldırdılar. Sonrasında zaten bir arkadaşım beni aldı siteden çıktık. Direkt hastaneye gittik. Çünkü aşırı kan kaybı vardı. Ben bu kişilerden zaten şikayetçi olacağım." dedi.
27.07.2023 Gündem
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum'
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum' Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.
26.06.2023 Magazin
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor
Kılıçdaroğlu'na 11 ilde büyük şok! 2 haftada oyları eridi: Kemal Bey'e güven duyulmuyor Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir tablo da ortaya çıktı. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'nun birinci turda 11 şehirde aldığı oyların ikinci tura oranla düştüğü kaydedildi. Eski Devlet Bakanı ve CHP'li Mehmet Sevigen ise 28 Mayıs seçim sonucunu CNN TÜRK ekranlarında değerlendirdi. Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na eleştirilerde bulunan Sevigen, "Halkı anlayamadık biz burada. Güven duymuyorlar. Meral hanım 'lütfen aday olmayın' demişti. 'Siz aday olursanız iyi parti seçmeni size de bize de oy vermiyor' demişti" ifadelerini kullandı.
29.05.2023 Gündem
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...
Sosisli sandviç satıcılığından milyarderliğe! Wagner’in patronu Putin’e savaş açtı...   Ukrayna'daki savaşta ülkenin doğusundaki cephede zor durumda kalan Rus ordusuna destek olan ve Bahmut kentinde ilerleme kaydeden Wagner'in patronu Putin'e savaş açmış durumda. Rus paralı asker grubu Wagner’in sosisli sandviç satıcısından milyardere dönüşen lideri Yevgeny Prigozhin, açıklamaları nedeniyle Rusya’ya da dönemiyor.
17.05.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
Survivor'da 'gıybet masası' sözleri Nefise'yi çıldırttı: Açtırma bayramlık ağzımı!
Survivor'da 'gıybet masası' sözleri Nefise'yi çıldırttı: Açtırma bayramlık ağzımı! Survivor'da her geçen gün gerilimin dozu biraz daha artıyor. Ünlüler takımı yarışmacısı Ertuğ'un "Geldik gıybete. Gıybet masası kuralım" sözleri Nefise'yi çıldırttı. "Gıybet masasına gidelim diye bir şey dedim mi?" ifadelerini kullanan genç yarışmacı, "Yazıklar olsun sen ne kadar yalancı bir insansın" sözleriyle Ertuğ'a çıkıştı. Tartışma Survivor oyun alanında gerilime neden oldu. Nefise "Açtırma bayramlık ağzımı!" diyerek yarışmacı arkadaşına gözdağı verdi.
7.05.2023 Magazin
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah...
İstanbul'da skandal! Üstü açık araç, uzun namlulu silah... İstanbul'da çökertilen Barış Boyun suç örgütü üyelerinin lüks araçların açılır tavanından çıkarak uzun namlulu silahlarla caddelerde dolaştığı tespit edildi. Şüphelilerin korku saçmak için o anlara ilişkin görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirlendi.
16.04.2023 Gündem
Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragman: Alanur yılların intikamını Seher'den alıyor!
Veda Mektubu 7. bölüm 2. fragman: Alanur yılların intikamını Seher'den alıyor! Veda Mektubu 7 bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Bennu Yıldırımlar ve Emre Kıvılcım'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Alanur, Seher'e gözdağı verdi. "Bu daha fragmandı, kızıma bir daha dokunursan şovu birlikte çekeriz" diyen Alanur, yargı modunu açtı.
7.04.2023 Televizyon
Fenerbahçe maçı öncesi 3 katı maaş jesti!
Fenerbahçe maçı öncesi 3 katı maaş jesti! Beşiktaş'ta gösterdiği performans ve attığı gollerle yine kalitesini ispatlayan Cenk Tosun'un maaşı 3 katına çıkarılacak.
20.03.2023 Beşiktaş
Putin: Rusya'ya karşı ilan edilmemiş bir savaş yürüten güçler, sert bir yanıt alacak
Putin: Rusya'ya karşı ilan edilmemiş bir savaş yürüten güçler, sert bir yanıt alacak Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batılı ülkelerin Ukrayna'ya verdiği silah desteğine ilişkin, “Rusya'ya karşı ilan edilmemiş bir savaş yürüten güçler, sert bir yanıt alacak” dedi.
2.02.2023 Dünya
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı
İran'daki Azerbaycan Büyükelçiliğine silahlı saldırı Azerbaycan'ın İran elçiliğine saldırı düzenlendi. Gelen ilk bilgilere göre, saldırı nedeniyle 1 güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiyenin, Azerbaycan’ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan hain saldırıyı en güçlü şekilde kınadığını ve Azerbaycan’ın her daim yanında olduğunu vurguladı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan'ın İran elçiliğine yapılan silahlı saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "Bugün Tahran'daki büyükelçiliğimize düzenlenen terör saldırısını kınıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Azerbaycan'ın Tahran Büyükelçiliğine yapılan, bir güvenlik amirinin şehit edildiği menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum' açıklamasında bulundu
27.01.2023 Dünya
Eski nişanlısının öldürdüğü Melike'nin babası: Beni vursun diye kızımın önünde durdum
Eski nişanlısının öldürdüğü Melike'nin babası: Beni vursun diye kızımın önünde durdum Aksaray'da kızı Melike Arıbaş'ın (15), eski nişanlısı Muhammet Kılıç (22) tarafından tabancayla vurulduğu olayda kendisi de kulağı ve ensesinden yaralanan Doğanay Arıbaş (42), ''Kızım yerde yatıyordu. Sonra herkes Muhammet'in üstüne yürüdü. O sırada tabancası tutukluluk yaptı. Araçta annem ve diğer çocuklarım da vardı. Eğer tutukluk yapmasaydı belki hepimizi öldürecekti. Sonra geri çekilip şarjörünü değiştirdi.  Muhammet ile aramızda 7-8 adım vardı. Ben kızımın yanına gidip önüne durdum, beni vursun ona tekrar ateş etmesin diye. Sonra bana doğru ateş etti ama isabet etmedi'' dedi. 
6.12.2022 Gündem
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı
Serdar'ın asıl katili kim? Ortaya çıktı Pazar gecelerine damga vuran Yargı dizisi dün akşam yine soluksuz izlendi. Ailesinin davranışından şüphelenen Ceylin harekete geçti. Peki Serdar'ın katili kim? İşte son bölümde yaşananlar...
5.12.2022 Magazin
İspanya - Almanya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
İspanya - Almanya maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Kosta Rika'yı 7-0 geçerek Dünya Kupası'ndaki tüm rakiplerine gözdağı veren İspanya ile, Japonya karşısında 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybedip büyük bir sürprize izin veren Almanya kozlarını El-Beyt Stadyumu'nda paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
27.11.2022 İddaa
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü
Hepsi bin pişman! Yıllarca verdikleri emek böyle suya düştü Ev sahibi olmak için elindeki tüm birikimlerini verdikleri kararla kaybettiler. Yıllarca biriktirdikleri paralarla, yaptırmak istedikleri evleri teslim alamayan vatandaşların başına gelenler duyanları hayrete düşürüyor.
21.11.2022 Yaşam
Galatasaray'da her şey yolunda, yıldız isimler büyük dikkat çekti! Usta isimden ise sert eleştiri: Takım eksik oynadı
Galatasaray'da her şey yolunda, yıldız isimler büyük dikkat çekti! Usta isimden ise sert eleştiri: Takım eksik oynadı Galatasaray, Dünya Kupası'na rüya gibi girdi. Süper Lig'de üst üste Karagümrük, Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleriyle derin bir nefes alan Galatasaray, Başakşehir deplasmanında 7-0'lık galibiyetiyle zirvedeki rakiplerine de gözdağı verdi. Ancak usta isim Galatasaray'da bir oyuncuyu sert bir dille eleştirdi. Yıldız oyuncu hakkında "Büyük takım oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Okan Buruk'un forma verdiği maçlarda takım bir kişi eksik oynadı." eleştirisinde bulundu.
18.11.2022 Galatasaray
Kuzey Kore kısa menzilli balistik füze fırlattı
Kuzey Kore kısa menzilli balistik füze fırlattı Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru yeni bir kısa menzilli balistik füze fırlattığı bildirildi.  Füze testinin, Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son Hui'nin bölgede savunma iş birliğini güçlendirme konusunda mutabık kalan ABD-Güney Kore-Japonya ittifakını hedef alan açıklamasının hemen ardından gelmesi "gözdağı" olarak yorumlandı.
17.11.2022 Dünya
Jorge Jesus'a Mertens, İcardi ve Kerem Aktürkoğlu'ndan gözdağı! 'Çok dikkatli ol...'
Jorge Jesus'a Mertens, İcardi ve Kerem Aktürkoğlu'ndan gözdağı! 'Çok dikkatli ol...' Süper Lig'in 14.haftasında Başakşehir'i 7-0 yenen Galatasaray'ın flaş skoru Avrupa basınında geniş olarak yer aldı. Mertens, İcardi ve Kerem Aktürkoğlu'nun şov yaptığı maçı merceğe alan Portekiz basını Jorge Jesus'a uyarıda bulunarak 'Dikkatli ol' mesajı yolladı. İşte Başakşehir - Galatasaray mücadelesinden sonra dış basında yer alan manşetler...
14.11.2022 Fenerbahçe
Galatasaray - Beşiktaş maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Galatasaray - Beşiktaş maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Süper Lig’de 13. haftanın haftanın en dikkat çeken karşılaşması oynanırken siz de Misli.com üzerinden ‘’Süper Oran’’, Canlı Bahis ve Tek Maç seçenekleriyle futbol heyecanına ortak olabilirsiniz
5.11.2022 İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Gözdağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözdağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.