Göz Altı Morlukları

Göz Altı Morlukları

Son dakika göz altı morlukları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göz altı morlukları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göz altı morlukları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göz Altı Morlukları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göz altı morlukları gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 göz altı morlukları haberi bulunmuştur. Tüm göz altı morlukları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer? Göz Altı Morlukları Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Göz Altı Morlukları Nasıl Geçer? Göz Altı Morlukları Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? İnsan yaşamında yaşadığı her şey fiziksel olarak da görünümünü etkiler. Yorgunluk, uykusuzluk, aşırı stres, sağlıksız ve yetersiz beslenme gibi problemler çeşitli sağlık sorunlarına sebep olabildiği gibi fiziksel görünümü de etkiler. Bu problemlerden biri de göz altı morluk problemleridir. Hem görsel olarak rahatsız etmesi hem de giderek ilerleme ve kalıcı olma ihtimalinin olması son derece endişe vericidir. 
2.01.2024 Sağlık
Makyajla, kapatıcıyla değil doğal yolla! Göz altı morlukları bir gecede yok oluyor
Makyajla, kapatıcıyla değil doğal yolla! Göz altı morlukları bir gecede yok oluyor Göz altı morlukları stresli bir günün ardından belirginleşebilir. Göz altındaki koyu halkalar için panik yapmanıza gerek yok. Kapatıcıyla, pudrayla yaptığınız işleme hiç gerek yok. Artık bir gecede göz altı morlukları, koyulukları kaybolur. Bu yöntemle göz altlarınız pırıl pırıl oluyor.
18.10.2023 Sağlık
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu!
Gözaltı morluklarının sebebi belli oldu! Göz çevresindeki morlukların hem kadınlar hem de erkeklerde sık görülen bir kozmetik problem olduğunu belirten Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Erkan Bulut, "Susuz kalma, göz altı morluğunun en sık görülen nedenidir. Vücutta yeterince sıvı bulunmaması veya vücudumuzun uygun miktarda su alamadığının işaretidir. Bunun sonucunda gözler çöker ve cilt kemiğe daha yakın bir pozisyon aldığından daha mat veya donuk bir görünüm sergiler" dedi.
22.12.2022 Sağlık
Güzellik iksiri karla cildinizi temizleyin!
Güzellik iksiri karla cildinizi temizleyin! Birçok şehir Mart ayını kar yağışıyla geçiriyor. Her yeri bembeyaz bir gelinlik gibi süsleyen kar, sadece şehirleri değil kadınları da güzelleştiriyor. Adeta bir güzellik iksiri olan karla yapılan masaj, kan dolaşımını hızlandırıp teni canlandırırken; kar maskesi ise cildi temizliyor.
19.03.2022 Sağlık
Genetik gözaltı morlukları artık tedavi edilebiliyor!
Genetik gözaltı morlukları artık tedavi edilebiliyor! Gözaltı morluklarının nedenleri ve tedavisi hakkında bilgi veren Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Başar Kaya, “Bu nedenlerin çoğu kalıtsaldır, yani halkaların oluşmasına neden olan bu özellikleri doğuştan miras almışsınızdır. Bu genetik miras da artık tedavi edilebiliyor” dedi.
24.12.2021 Sağlık
Artık tedavi edilebiliyor!
Artık tedavi edilebiliyor! Gözaltı morluklarının nedenleri ve tedavisi hakkında bilgi veren Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Başar Kaya, “Bu nedenlerin çoğu kalıtsaldır, yani halkaların oluşmasına neden olan bu özellikleri doğuştan miras almışsınızdır. Bu genetik miras da artık tedavi edilebiliyor” dedi.
24.12.2021 Sağlık
Yaban mersini göz altı morluklarını yok ediyor
Yaban mersini göz altı morluklarını yok ediyor Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Bölümü'nden Uzm. Dr. Yegane Özcan, "Ayı üzümü ve blueberry adıyla bilinen yaban mersini cilt dostu bir meyve. Yaban mersiniyle evde kendiniz hazırlayacağınız maskeyle hem ışıl ışıl sağlıklı bir cilde kavuşabilir hem de göz altı morluklarına zahmetsizce veda edebilirsiniz." ifadelerini kullandı.
30.07.2021 Sağlık
Göz çevresi morluk ve şişkinliklere PRP ve mezoterapi!
Göz çevresi morluk ve şişkinliklere PRP ve mezoterapi! Uzun ve yoğun çalışma saatleri, stres, şehir hayatı ve uyku problemleri, kadınların olduğu gibi erkeklerin de göz çevresinde yorgun ve hassas görünüme neden oluyor. Göz çevresindeki morluk ve şişkinlikler kişinin yüz ifadesini olumsuz etkilerken, artık günümüzde çeşitli tedavilerle ortadan kaldırılabiliyor.
25.01.2021 Sağlık
Göz altı morlukları neden oluşur? Tedavisi nedir?
Göz altı morlukları neden oluşur? Tedavisi nedir? Op.Dr. Hakan Yüzer, göz altı morluklarının oluşma nedenleri ve tedavisi hakkında bilgi verdi.
17.04.2020 Sağlık
Göz altı morlukları psikolojiyi bozuyor
Göz altı morlukları psikolojiyi bozuyor Dr. Sevgi Ekiyor, gözaltında oluşan morluklar konusunda uyardı.
19.12.2018 Sağlık
Göz altı çöküklüğüne dikkat
Göz altı çöküklüğüne dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, göz altı çöküklerine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
27.09.2018 Sağlık
Göz altında oluşan morluklara dikkat
Göz altında oluşan morluklara dikkat Dr. Fulya Tezel, göz altında oluşan morluklara dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.
18.09.2018 Sağlık
Göz altında morluk oluşanlara kritik uyarı
Göz altında morluk oluşanlara kritik uyarı Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, göz altı morluklarına dikkat edilmesi konusunda uyarılar da bulundu.
19.06.2018 Sağlık
Gözaltındaki morluklar hastalık habercisi
Gözaltındaki morluklar hastalık habercisi Göz Hastalıkları Uzmanı Op...
5.07.2016 Sağlık
Göz altı morlukları olanlar dikkat!
Göz altı morlukları olanlar dikkat! Genellikle genetik ve yapısal nedenlere bağlı olan gözaltı morlukları, bazen yorgunluktan bazen de alkol ve sigara kullanımına bağlı olarak gelişebiliyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay, önemsenmeyen gözaltı morluklarının önemli sağlık sorunlarının habercisi olabileceğine dikkat çekerek, “Atopik ve diğer bazı egzemalar da göz altlarında koyu halkalara neden olabilmekte. Demir eksikliği anemisi, bazı karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları da gözaltı morlukları oluşumuna sebep olur” dedi.
4.07.2016 Sağlık
Babanıza gençlik ve sağlık hediye edin!
Babanıza gençlik ve sağlık hediye edin! Babalar Günü yaklaşıyor. Sizde gömlek, kravat ve saat seçeneklerinden sıkılıp farklı hediye seçenekleri arayanlardansanız, babanız için bakım uygulamalarını tercih edebilirsiniz. Dermamed Poliklinikleri kurucusu Dr. Levent Türbedar, erkeklerin en çok tercih ettiği kişisel bakım uygulamalarını ve babalara verilebilecek en güzel ve sağlıklı hediye alternatiflerini anlattı.
30.05.2016 Sağlık
Gözaltı morluklarına dikkat
Gözaltı morluklarına dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op...
30.05.2016 Sağlık
Göz altı morluklarına dikkat!
Göz altı morluklarına dikkat! Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, göz altı morlukları ya da diğer adıyla göz altı halkalarının, uykusuzluk, düzensiz yaşam biçimi, alkol, sigara kullanımı gibi nedenlerle göz çevresindeki venöz dolaşımın yavaşlamasına bağlı oluşabildiğini kaydetti.
10.03.2016 Sağlık
Gözaltı morluklarına dikkat
Gözaltı morluklarına dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Op...
20.01.2016 Sağlık
Göz altı morluklarının sebebi
Göz altı morluklarının sebebi Allerjik konjonktivitçok sık karşılaşılan bir göz hastalığıdır...
15.12.2015 Sağlık
Düzensiz uykudaki tehlike!
Düzensiz uykudaki tehlike! Dermatoloji Uzmanı Uzman Dr.Fulya Tezel, dengesiz uykunun gözaltı morluklarına sebep olduğunu söyledi.
12.10.2015 Sağlık
Babalar günü için alternatif hediyeler
Babalar günü için alternatif hediyeler Babalar Günü yaklaştı, tatlı bir telaş başladı...
16.06.2015 Yaşam
Kusursuz gelin olmanın en kolay yolu
Kusursuz gelin olmanın en kolay yolu Düğün sezonu açıldı. Hayatının en güzel gününde muhteşem ve kusursuz görünmeyi hedefleyen, bu anı ölümsüzleştirmek için çekilen fotoğraflarda en mükemmel pozu vermek isteyen gelin adayları önlemlerini almaya başladı.
2.06.2015 Sağlık
Göz altı morluklarından kurtaran maske
Göz altı morluklarından kurtaran maske Star Tv'de yayınlanan Melek programına konuk olan Hande Polat kadınların en büyük dertlerinden biri olan göz altı morluklarına karşı bir maske tarifi verdi...
12.11.2014 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Göz Altı Morlukları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göz altı morlukları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.