Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor?
Google sürekli duruyor hatası! Android çöktü mü? Telefonda Google neden açılmıyor? Sabah saatlerinden itibaren Android cihaz sahipleri 'Google sürekli duruyor' hatası ile karşılaştı. Bazı cihazlarda 3 saniyede bir Google durduruldu uyarısı çıkıyor. Cihazlar oluşan kullanılabilirlik sorununu aşmaya çalışan pek çok kişi çözüm arıyor. Xiaomi, Samsung ve gibi Android cihazlarda gözlemlenen Google sürekli duruyor hatası çözümü için detaylar araştırılıyor. Peki, Android çöktü mü? Google neden çöktü? Telefonda Google neden açılmıyor? Google sürekli duruyor hatası neden olur ve nasıl çözülür? İşte detaylar...
22.06.2021 Gündem
Google Haritalar'a yeni özellik!
Google Haritalar'a yeni özellik! Google, Haritalar'a ve Arama servislerine eklediği soru-cevap bölümünü çeşitli bölgelere dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz ay çalışmaya başlayan soru-cevap özelliği, şimdilik sadece Haritalar uygulamasının Android versiyonunda yer alıyor.
17.08.2017 Bilim ve Teknoloji
Google çözümü buldu!
Google çözümü buldu! Google'ın sevilen aracı, son sürüm ile kullanıcıların en çok şikayet ettiği sorunu ortadan kaldırdı!
31.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Google güvenlik odaklı güncellemelerine devam ediyor
Google güvenlik odaklı güncellemelerine devam ediyor Google, Stagefright virüsüne karşı güvenlik odaklı güncellemeler dağıtmaya devam ediyor.
3.11.2015 Bilim ve Teknoloji