Gönül Dağı neden Çarşamba günü? Gönül Dağı gün değişti mi?
Gönül Dağı neden Çarşamba günü? Gönül Dağı gün değişti mi? Cumartesi akşamları ekrana gelen TRT 1 dizisi Gönül Dağı 90'ıncı yeni bölümü yayın tarihi değişti. İç Anadolu'nun sıcak hikayesinin anlatıldığı Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
22.03.2023 Televizyon
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı
Gönül Dağı bugün var mı, bu akşam yeni bölüm neden yok? Gönül Dağı Gönül Dağı bugün var mı, yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı’nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmadığı sorgulanıyor. 1 Ocak Cumartesi günü ise Gönül Dağı’nı TRT 1 yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Gönül Dağı bugün neden yok? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman?
1.01.2022 Televizyon
Gönül Dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı bu hafta var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman? 27 Mart 2021 TRT 1 yayın akışı!
Gönül Dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı bu hafta var mı, yok mu, yeni bölüm ne zaman? 27 Mart 2021 TRT 1 yayın akışı! Gönül Dağı bugün var mı? TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı bu akşam yayın akışında yer almayınca izleyiciler meraklandı ve Gönül Dağı bu hafta neden, niye yok? sorularına yanıt aramaya başladı. Dizinin yeni bölümü Norveç - Türkiye maçının TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olmasından dolayı ekrana gelmeyecek. Peki, Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
27.03.2021 Gündem
Gönül Dağı bugün var mı? Gönül Dağı ne zaman, yeni bölüm yok mu? TRT 1 yayın akışı 2 Ocak 2021…
Gönül Dağı bugün var mı? Gönül Dağı ne zaman, yeni bölüm yok mu? TRT 1 yayın akışı 2 Ocak 2021… Gönül dağı bu akşam var mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı’nun bugün olup olmadığı merak ediliyor. Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın başrolünü paylaştığı dizinin son bölümünde Cemile’nin rahatsızlıklarından şüphelenen Döndü, onun hamile olduğunu düşünmeye başlamıştır. Yılbaşı tatili nedeniyle dizilere verilen ara, dizinin hayranlarının dizinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağını merak etmesine neden oldu. Peki, Bugün Gönül Dağı var mı? İşte TRT 1 yayın akışı 2 Ocak 2021…
2.01.2021 Gündem