Gökhan Saral

Gökhan Saral

Son dakika Gökhan Saral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökhan Saral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökhan Saral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Saral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan saral gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 gökhan saral haberi bulunmuştur. Tüm gökhan saral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Saral'a Yıldırım davasından para cezası
Saral'a Yıldırım davasından para cezası Trabzonspor'un eski Başkan Yardımcısı Gökhan Saral ile Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım arasındaki şike süreciyle ilgili görülen davada Saral’a para cezası verildi.
16.11.2018 Trabzonspor
Gökhan Saral: Eski yönetimi itibarsızlaştırma çabası...
Gökhan Saral: Eski yönetimi itibarsızlaştırma çabası... Trabzonspor Kulübü eski Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, mevcut yönetim kurulunun göreve geldiği günden itibaren sistematik bir şekilde Muharrem Usta nezdinde bir önceki yönetimi itibarsızlaştırma çabası içinde olduğunu belirterek, buna müsaade etmelerinin söz konusu olmadığını söyledi.
18.06.2018 Trabzonspor
Yönetimden şok sözler! "Rıza'yı hoca diye..."
Yönetimden şok sözler! "Rıza'yı hoca diye..." Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gökhan Saral'ın Twitter'dan paylaşımı olay oldu.
2.04.2018 Trabzonspor
Trabzonspor yönetiminde yeni görevlendirmeler
Trabzonspor yönetiminde yeni görevlendirmeler TRABZONSPOR yönetiminde, bugün akşam saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısında bazı yöneticilerin görev alanlarında değişiklikler yapıldığı öğrenildi.
21.11.2017 Trabzonspor
Gökhan Saral’dan Selim Kosif’e...
Gökhan Saral’dan Selim Kosif’e... Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak’ın yabancı kuralıyla ilgili bir açıklamasına sosyal medyadan tepki gösteren Fenerbahçe Yöneticisi Selim Kosif’e, Bordo- Mavililer’in idarecisi Gökhan Saral’dan yanıt geldi.
18.11.2017 Trabzonspor
Saral: Özlediğimiz bir sonuç aldık
Saral: Özlediğimiz bir sonuç aldık Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, Galatasaray karşısında özledikleri bir sonuç aldıklarını söyledi.
29.10.2017 Galatasaray
Trabzonspor ile El Sadd, kardeş kulüp oldu
Trabzonspor ile El Sadd, kardeş kulüp oldu Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Katar'a gelen Trabzonspor, dün özel karşılaşma oynadığı El Sadd ile kardeş kulüp oldu.
9.10.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da beraberlik üzüntüsü
Trabzonspor'da beraberlik üzüntüsü Süper Lig’in 2’nci haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor’da, 20 sezondur deplasmanda mağlup edemediği rakibi karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen sahadan beraberlikle ayrılmanın üzüntüsü yaşandı.
21.08.2017 Trabzonspor
Trabzonsporlu yöneticiden flaş paylaşım! Giuliano...
Trabzonsporlu yöneticiden flaş paylaşım! Giuliano... Trabzonspor'un araya girdiği Giuliano transferinde gelişmeler dikkatle izleniyor. Yönetici Gökhan Saral, "Şimdi onlar düşünsün diye twit attı"
12.08.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Selçuk İnan açıklaması
Trabzonspor'dan Selçuk İnan açıklaması Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Gökhan Saral, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın sorularını yanıtladı.
3.08.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Nevzat Aydın kararı
Trabzonspor'dan Nevzat Aydın kararı Bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde görev dağılımı için bir araya geldi.
22.07.2017 Trabzonspor
'FIFA'ya gasp edilmiş hakkımızı almaya gidiyoruz'
'FIFA'ya gasp edilmiş hakkımızı almaya gidiyoruz' Trabzonspor Şenol Güneş Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, "Şike sürecinde haklarmız verilmediği için yarın FIFA´ya başvuracağız. FIFA´ya gasp edilmiş hakkını almaya gideceğiz" dedi
2.07.2017 Trabzonspor
Dursun Özbek'e telefon: Aradan çekilin!
Dursun Özbek'e telefon: Aradan çekilin! Her konuda anlaşma sağlanan Milan’ın 30 yaşındaki Slovak orta saha oyuncusuna G.Saray’ın yıllık 3.5 milyon Euro teklif etmesi Trabzon’u çileden çıkardı. Başkan Usta, Dursun Özbek’i arayarak, “Çekilin” diyecek
21.06.2017 Galatasaray
Trabzonspor’da hedefteki isim Moting
Trabzonspor’da hedefteki isim Moting TRABZONSPOR yönetiminin, Schalke 04 forması giyinen Maxim Choupo-Moting için resmi girişimde bulunacağı öğrenildi.
6.06.2017 Trabzonspor
'Hedefimiz 15 puan toplamak'
'Hedefimiz 15 puan toplamak' Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, ligin geri kalan 5 maçlık bölümünde hedeflerinin 15 puan olduğunu söyledi.
1.05.2017 Trabzonspor
Trabzonspor yöneticisine saldırı!
Trabzonspor yöneticisine saldırı! Trabzonspor, Gençlerbirliği maçının ardından protokol tribünü çıkışında olaylar çıktı. Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, bir grup taraftarlarla tartışma yaşadı ve araya insanlar yaşadı.
29.04.2017 Trabzonspor
Trabzonspor'da forvette foma rekabeti
Trabzonspor'da forvette foma rekabeti Bordo-mavililerin 2 forvet oyuncusu Rodallega ile N'Doye arasındaki forma rekabeti kızıştı. İki oyuncu ilk 11 içinde yer almak için birbiriyle yarışa girdi.
14.04.2017 Trabzonspor
Başkanlar davalık oldu!
Başkanlar davalık oldu! Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Trabzonspor hakkında yaptığı açıklamalara tepki gösteren, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral’dan şikayetçi olmuştu. Camianın yıpratılmaya çalışılmasına hiçbir zaman duyarsız kalmayacağını belirten Gökhan Saral, karşı dava açarak Yıldırım'dan şikayetçi oldu.
11.03.2017 Fenerbahçe
Saral: "Herkes için adalet istiyoruz"
Saral: "Herkes için adalet istiyoruz" HAKSIZLIĞA uğrayan her kulübün adalet için yanlarında olacaklarını ifade eden Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral, "Bizim ve onurlu hiçbir kulübün adaletsizliği kabul etme veya görmezden gelme lüksü yok" dedi.
24.09.2021 Trabzonspor
Aziz Yıldırım, Gökhan Saral'dan şikayetçi oldu
Aziz Yıldırım, Gökhan Saral'dan şikayetçi oldu Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral'dan şikayetçi oldu.
24.09.2021 Fenerbahçe
Avni Aker'e veda maçı belli oldu!
Avni Aker'e veda maçı belli oldu! Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, açıklamalarda bulundu
24.09.2021 Trabzonspor
Gökhan Saral: 'Türkiye'de Akyazı gibisi yok'
Gökhan Saral: 'Türkiye'de Akyazı gibisi yok' Trabzonspor Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadı olma özelliğine sahip Akyazı Stadı hakkında açıklamalar yaptı.
24.09.2021 Trabzonspor
Büyük gün 29 Ekim!
Büyük gün 29 Ekim! Akyazı Stadı'nda çalışmalarda sona gelinirken, çim serme çalışmaları ise 29 Ekim'de başlayacak.
24.09.2021 Trabzonspor
Akyazı Stadı'nda canlı yayın kavgası!
Akyazı Stadı'nda canlı yayın kavgası! İnşaatı devam eden Akyazı Stadı'nda canlı yayına izin verilmemesi nedeniyle kısa süreli arbede yaşandı.
24.09.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Saral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan saral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.