Akyazı Stadı

Akyazı Stadı

Son dakika akyazı stadı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan akyazı stadı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını akyazı stadı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akyazı Stadı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akyazı stadı gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 akyazı stadı haberi bulunmuştur. Tüm akyazı stadı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Jorge Jesus köprüleri attı! Fenerbahçe'de 2 yıldıza kesik: Size forma yok
Jorge Jesus köprüleri attı! Fenerbahçe'de 2 yıldıza kesik: Size forma yok Süper Lig'in 15.haftasında Akyazı Stadı'nda Trabzonspor'a 2-0 kaybeden ve liderlik koltuğundan olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus 3 yıldıza neşteri burdu. Bordo Mavili takım karşısında son derece silik bir performans ortaya koyan 3 futbolcunun Hatay karşısında yedek kulübesinde oturacakları bildirilirken, Portekizli teknik adamın ilk 11'de yerli futbolcuları düşündüğü öğrenildi.
27.12.2022 Fenerbahçe
Ali Koç Jorge Jesus'u önce eleştirdi sonra transfer bombasını patlattı! 'Aldığın adamı gördük'
Ali Koç Jorge Jesus'u önce eleştirdi sonra transfer bombasını patlattı! 'Aldığın adamı gördük' Süper Lig'in 15.haftasında Trabzonspor ile Akyazı Stadı'nda karşı karşıya gelen ve ezeli rakibine 2-0 kaybederek liderlik koltuğundan olan Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı. Derbide gösterdiği performansla saç baş yolduran tecrübeli oyuncunun yerine Samet Akaydın düşünülürken, Ali Koç'un Samet haricinde 3 oyuncuyla daha ilgilendiği bildirildi.
26.12.2022 Fenerbahçe
Ali Koç ile Jorge Jesus arasında transfer krizi: Ben alayım sen oynatma
Ali Koç ile Jorge Jesus arasında transfer krizi: Ben alayım sen oynatma Süper Lig'in 15.haftasında Akyazı Stadı'nda Trabzonspor'a 2-0 kaybeden ve yarın Galatasaray'ın İstanbulspor'u yenmesi halinde liderlik koltuğundan inecek olan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer istemediği öğrenilirken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in 'Ali Koç hiç zaman kaybetmeden kadroya takviye yapması lazım, başkanın hocaya ben alayım sen oynatma demesi gerek' sözleri Sarı Lacivertli camiada takdir topladı.
24.12.2022 Fenerbahçe
Mert Hakan Yandaş Jorge Jesus'un yanında takım arkadaşını haşladı: Nereye gidiyorsun oğlum sen?
Mert Hakan Yandaş Jorge Jesus'un yanında takım arkadaşını haşladı: Nereye gidiyorsun oğlum sen? Dünya Kupası arasından sonra Süper Lig'in 15.haftasında ezeli rakibi Trabzonspor ile Akyazı Stadı'nda karşı karşıya gelen Fenerbahçe'de mücadelenin ilk yarısının sonlarına doğru ilginç bir diyalog yaşandı. Derbinin 40.dakikalarında saha içinde gerginlik artarken, yedek kulübesinde oturan Sarı Lacivertli oyuncunun kaptanı tarafından haşlanması dikkatlerden kaçmadı.
24.12.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus derbiye damga vuran golcüyü bırakıp Batshuayi'yi transfer etti Crespo Fenerbahçe'yi mahvetti
Jorge Jesus derbiye damga vuran golcüyü bırakıp Batshuayi'yi transfer etti Crespo Fenerbahçe'yi mahvetti Süper Lig'in 15.haftasında Akyazı Stadı'nda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Trabzonspor ezeli rakibini 2-0 yendi. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede yaz ayı transfer döneminde Sarı Lacivertli kulübün kapısından dönen Maxi Gomez gol perdesini açarken, Trezeguet'nin 100.dakikada attığı gol derbinin skorunu belirledi. İşte Trabzonspor - Fenerbahçe maçının perde arkası...
24.12.2022 Trabzonspor
Trabzonspor:2  Fenerbahçe:0
Trabzonspor:2 Fenerbahçe:0 Süper Lig'in 15.haftasında Akyazı Stadı'nda Fenerbahçe ile karşılaşan Trabzonspor ezeli rakibini 2-0 yendi.
24.12.2022 Trabzonspor
Trabzonspor - Gençlerbirliği: 2-1 Gençlerbirliği Süper Lig'e veda etti
Trabzonspor - Gençlerbirliği: 2-1 Gençlerbirliği Süper Lig'e veda etti Süper Lig'in 42. haftasında Trabzonspor evinde Gençlerbirliği'ni konuk etti. Mücadeleyi Trabzonspor 2-1 kazanırken Gençlerbirliği Süper Lig'e veda etti.
15.05.2021 Trabzonspor
Doğu Karadeniz için deprem uyarısı
Doğu Karadeniz için deprem uyarısı Doğu Karadeniz'in 3'üncü deprem riski bölgesine çekilmesinin ardından bölgede dolgu alanları ve yumuşak zeminlerin yanı sıra heyelanlı alanlar daha da riskli hale geldi. Uzmanlar, özellikle İzmir depreminin, Doğu Karadeniz için önemli bir uyarı olduğunu belirterek 1999'dan önce yapılan binaların güvenirliği, bütünü ile gözden geçirilmesi çağrısında bulunuyor.
24.11.2020 Yaşam
Trabzon'da Abdurrahim Albayrak'a saldırı!
Trabzon'da Abdurrahim Albayrak'a saldırı! Trabzon'da Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve Futbol A Takım Medya Sorumlusu Eray Sözen'e Bordo Mavili ekip taraftarları tarafından saldırı oldu.
1.12.2019 Futbol
Trabzonspor - Beşiktaş maçında Burak Yılmaz'a şok tepki
Trabzonspor - Beşiktaş maçında Burak Yılmaz'a şok tepki Trabzonspor - Beşiktaş son dakika. Beşiktaş'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Trabzonspor maçı öncesi neye uğradığına şaşırdı.
29.09.2019 Futbol
Ahmet Ağaoğlu: "Ali Koç'un yeri Akyazı Stadı'nda hazırdır"
Ahmet Ağaoğlu: "Ali Koç'un yeri Akyazı Stadı'nda hazırdır" Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bu hafta oynanacak maça gelip gelmeyeceği ile ilgili konuştu.
18.11.2018 Fenerbahçe
Fırtına tekrar esmeye başladı
Fırtına tekrar esmeye başladı Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın açılış maçında Trabzonspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u Okay Yokuşlu'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Trabzonspor 2017'deki 7. lig maçında 5. kez galip geldi.
3.03.2017 Trabzonspor
Şenol Güneş'e 47 milyon TL'lik teklif
Şenol Güneş'e 47 milyon TL'lik teklif Katar Ligi ekibi El Jaish, Kartal’ın hocası Şenol Güneş’in peşine düştü. Kulübün yetki verdiği bir menacerin Beşiktaş’ın şampiyon teknik adamına 13 milyon Euro’luk (47 milyon TL) bir öneride bulunduğu öğrenildi.
24.09.2021 Beşiktaş
‘Terör tuzağına düşmeyeceğiz’
‘Terör tuzağına düşmeyeceğiz’ Erdoğan, Trabzon’da teröre karşı birlik mesajı verdi, “İstediğiniz kadar terör estirin, bu milleti asla bölemeyeceksiniz. Biz yatırımlarımızı yapmaya devam edeceğiz. İnşallah salı günü Avrasya Tüneli’nin de açılışını da yapacağız” dedi.
29.09.2021 Gündem
Akyazı Stadı açılıyor
Akyazı Stadı açılıyor Trabzonspor'un maçlarını oynayacağı, Türkiye'de deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk spor tesisi olan Akyazı Spor Kompleksi'nin açılışı yapılıyor. Gelişmeleri canlı aktarıyoruz...
18.12.2016 Trabzonspor
Beşiktaş yönetimi Trabzon'da
Beşiktaş yönetimi Trabzon'da Akyazı Stadı'nın açılışı için Beşiktaş yönetimi, Şenol Güneş ve Tolga Zengin Trabzon'da bir araya geldi.
24.09.2021 Beşiktaş
Akyazı Stadı'nın duvarları böyle süslendi
Akyazı Stadı'nın duvarları böyle süslendi Akyazı Stadı'nın duvarları şehrin ve futbol takımının figürleri ile süslendi.
24.09.2021 Trabzonspor
Burak Yılmaz: Türkiye'den teklif var!
Burak Yılmaz: Türkiye'den teklif var! Çin Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da forma giyen Galatasaray'ın eski futbolcusu Burak Yılmaz, TRT Spor'da yayınlanan Stadyum Özel'de çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.12.2016 Futbol
Şenol Güneş'in adı yeni stada verilecek
Şenol Güneş'in adı yeni stada verilecek Trabzonspor yönetimi, yeni yapılan Akyazı Spor Kompleksi'nin adını "Şenol Güneş Spor Kompleksi" olarak belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Şenol Güneş'in ismini tavsiye etmişti.
24.09.2021 Trabzonspor
Ve yönetim kararını verdi! F.Bahçe maçı...
Ve yönetim kararını verdi! F.Bahçe maçı... "Akyazı'da mı Avni Aker'de mi oynanacak?" sorusunun yanıtı belli oldu.
24.09.2021 Trabzonspor
Açılış öncesi skandal hata!
Açılış öncesi skandal hata! Tamamlanması ve açılışı adeta yılan hikayesine dönen Akyazı Stadı’nda yaşanan bir hata şok etkisi yarattı.
24.09.2021 Trabzonspor
Bakan Kılıç, Akyazı Stadında incelemelerde bulundu
Bakan Kılıç, Akyazı Stadında incelemelerde bulundu GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı Trabzon Akyazı Stadı'nda incelemelerde bulundu.
24.09.2021 Trabzonspor
Akyazı Stadı'nda sona doğru
Akyazı Stadı'nda sona doğru TOKİ Başkanı Turan, "Türk mühendislik hayatı açısından da önemli bir eser. Sadece bir stadyum ve kompleks değil, etrafındaki tesislerle beraber Karadeniz'e gelen birçok sporseverin gezmekten zevk alacağı bir yer" derken Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta da "Bu emekler Trabzonspor'un 50 yılına ışık tutacak, o süre içerisinde nice şampiyonluklar çıkmasına vesile olacaktır" dedi
24.09.2021 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Akyazı Stadı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akyazı stadı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.