Gökçek Vederson

Gökçek Vederson

Son dakika gökçek vederson haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gökçek vederson ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gökçek vederson haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökçek Vederson

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökçek vederson gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 gökçek vederson haberi bulunmuştur. Tüm gökçek vederson haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım
Aziz Yıldırım: Bir daha Fenerbahçe başkanı olmayacağım Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, 'Kumpas davası'nı yakından takip etmek için Silivri'ye geldi. Yıldırım, duruşma sonrasında açıklamalarda bulundu.
27.05.2019 Fenerbahçe
Antalyaspor'a milyonluk ceza!
Antalyaspor'a milyonluk ceza! Büyük bir borç yüküyle karşı karşıya olan ve küçülmeye giden Antalyaspor’a bir darbe de eski futbolcusundan geldi.
25.01.2018 Antalyaspor
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı
Şikede Kumpas Davası'nda Ali Fuat Yılmazer'in sorgusu yapıldı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz, eski futbolcular Ümit Karan ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu bazı kişiler hakkında, "Futbolda şike soruşturması" adı altında "Kumpas" kurdukları iddiasıyla aralarında emniyet müdürlerinin de bulunduğu 20'si tutuklu 108 sanığın yargılanmasına devam edildi.
8.01.2018 Süper Lig
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış
Mehmet Baransu gözaltına alındığı güne kadar Bylock'u aktif kullanmış Şikede kumpas davasında Bylock kullanan sanıklarla ilgili rapor okundu. Buna göre, Mehmet Baransu'nun sanıklardan Nazmi Ardıç ile aynı tarihte telefonuna ByLock yüklediği ve gözaltına alındığı 1 Mart 2015 tarihine kadar ByLock'u aktif olarak kullandığı ortaya çıktı.
11.08.2017 Fenerbahçe
Eski Fenerbahçeli Gökçek Vederson, Brezilya Ligi'ne döndü
Eski Fenerbahçeli Gökçek Vederson, Brezilya Ligi'ne döndü Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve Türk vatandaşlığı da bulunan Gökçek Wederson, Brezilya ekiplerinden Americano-RJ ile anlaştı.
9.04.2017 Futbol
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!'
Mahkeme salonu karıştı! 'Dön önüne terbiyesiz!' FETÖ/PDY'nin "Futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başlıyor. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşmaları 5 gün sürecek. Duruşma için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Silivri'ye geldi.
20.02.2017 Fenerbahçe
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi
'Futbolda şike kumpası' iddianamesi kabul edildi 'FETÖ'nün, 'futbolda şike'soruşturması ve dava sürecinde 'kumpas' kurduğuyla ilgili iddianame, İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
9.12.2016 Fenerbahçe
Erkan Sözeri: Milli ara ilaç gibi gelecek
Erkan Sözeri: Milli ara ilaç gibi gelecek Adana Demirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, milli maç arasının kendilerine "ilaç" gibi geleceğine inandıklarını bildirdi
1.09.2016 TFF 1.Lig
Adana Demirspor'da yeni kaptan Vederson
Adana Demirspor'da yeni kaptan Vederson PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor’da birinci kaptanlığa, yeni transfer Brezilya asıllı Türk oyuncu Gökçek Vederson getirildi.
23.07.2016 TFF 1.Lig
Vederson, Adana Demirspor'da
Vederson, Adana Demirspor'da PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Brezilya asıllı Türk oyuncu Gökçek Vederson'u kadrosuna kattı.
21.07.2016 TFF 1.Lig
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor Sarı-lacivertli yönetim son 10 yılda futbol takımında sözleşmeleri sona eren önemli oyuncuları takımda tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayarak kaptanlık da yapan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Cristian Baroni, Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimlerin sözleşmeleri bitince takımla yolları ayrıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Mersin'den altın değerinde 3 puan
Mersin'den altın değerinde 3 puan Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 24. hafta ilk maçında Mersin İdman Yurdu sahasında Medicana Sivasspor'u 1-0 yendi.
4.03.2016 Sivas Spor
Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş!
Antalyaspor'dan müthiş geri dönüş! Antalyaspor evinde ağırladığı Mersin İdmanyurdu'nu müthiş bir geriş dönüşe imza atarak 3-2 yenmeyi başardı.
12.12.2015 Antalyaspor
Süper Lig'in hırçınları
Süper Lig'in hırçınları Spor Toto Süper Lig'de Medicana Sivassporlu Boye, Bursasporlu Josue ve Mersin İdmanyurdu'ndan Vederson, en hırçın isimler olarak dikkati çekti
12.11.2015 Futbol
‘Oyun olarak memnun değilim’
‘Oyun olarak memnun değilim’ Spor Toto Süper Lig temsilcilerinden Mersin İdmanyurdu, ligin 12. haftasında sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.
10.11.2015 Futbol
Mersin son anda yıkıldı!
Mersin son anda yıkıldı! Süper Lig'in 10. haftasında Mersin İ.Y. ile Başakşehir karşı karşıya geldi.
29.10.2015 Futbol
Kocaman: Hala gözlerim yaşarıyor
Kocaman: Hala gözlerim yaşarıyor Aykut Kocaman, Şike Davası'ndaki beraat kararı sonrası o günlerde yaşananları anlattı.
11.10.2015 Fenerbahçe
Şike Davası'nda beraat müjdesi
Şike Davası'nda beraat müjdesi "Futbolda şike" davasında savcılık, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "suç örgütü kurmak" ve "şike" suçlarından beraati istendi.
5.10.2015 Fenerbahçe
G.Birliği penaltılarla devirdi
G.Birliği penaltılarla devirdi TSYD Ankara Şubesi Devrim Sağıroğlu Dörtlü Futbol Turnuvası'nda Gençlerbirliği, Mersin İdmanyurdu ile karşılaştı.
7.08.2015 Gençlerbirliği
Kız arkadaşını barda bıraktı
Kız arkadaşını barda bıraktı Mersin İdman Yurdu takımına transfer olduktan sonra gece hayatında görüntülenmeyen Gökçek Vederson önceki gece Reina’da eğlendi...
2.08.2015 Magazin
Erciyes'e büyük şok!
Erciyes'e büyük şok! Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında Erciyes evinde Mersin'i konuk etti.
8.05.2015 Futbol
13 sezonda 24 kırmızı kart çıktı!
13 sezonda 24 kırmızı kart çıktı! Son 13 sezonda yapılan 34 resmi maçta hakemler toplam 24 kırmızı, 193 de sarı kart kullandı.
1.11.2014 Fenerbahçe
Alves'in cezası belli oldu
Alves'in cezası belli oldu PFDK, Bruno Alves'e iki maç, Galatasaray,'a da 60 bin TL para cezası verdi.
23.10.2014 Fenerbahçe
Mehmet Topuz 300. maçını bekliyor
Mehmet Topuz 300. maçını bekliyor Mehmet Topuz, kariyerindeki 300. maç için teknik direktör İsmail Kartal'dan forma bekliyor.
26.09.2014 Fenerbahçe
Mersin'de çaylar iki şekerli
Mersin'de çaylar iki şekerli Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Mersin İdmanyurdu evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti.
20.09.2014 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Gökçek Vederson ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökçek vederson haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.