‘Yeni göçmen yasası tam bir provokasyon’
‘Yeni göçmen yasası tam bir provokasyon’ Belçika’da Türk kökenli vekil Emir Kır, Göç Bakanı Franken’in göçmen yasasında yapmaya çalıştığı değişikliklerin yabancılara karşı açık bir provokasyon olduğunu söyledi
25.01.2018 Dünya
ABD'de kaçak yaşayan Türklerde panik!
ABD'de kaçak yaşayan Türklerde panik! Sayıları yüz binden fazla, yarısı New York, New Jersey ve Connecticut'ta yaşıyor. Trump'ın getirdiği yeni kurallar ve sınır dışı kararları büyük endişeye yol açtı, Green Card'ı olan bile korkuyor. Türk avukat Başaran, bu dönemin 11 Eylül sonrasından çok daha ağır ve zor geçeceğini düşünüyor.
17.06.2021 Dünya
'Beyaz Saray'da büyük aşk'tan sonra resmen tehdit etti!
'Beyaz Saray'da büyük aşk'tan sonra resmen tehdit etti! İngiliz hükümeti, ABD Başkanı Donald Trump’ın bazı Müslüman ülkeler için getirdiği ABD’ye giriş yasağının kendi vatandaşlarını etkilemesi halinde resmi girişimlerde bulunacaklarını açıkladı.
17.06.2021 Dünya
İran'dan Trump'ın göçmen kararına tepki
İran'dan Trump'ın göçmen kararına tepki İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriyeli mültecilerin gelişini askıya alan ve aralarında İran'ın da bulunduğu 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının ülkeye girişini yasaklayan kararını eleştirdi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri