Göbek Bağı

Göbek Bağı

Son dakika göbek bağı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göbek bağı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göbek bağı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göbek Bağı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göbek bağı gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 göbek bağı haberi bulunmuştur. Tüm göbek bağı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vuslat’ın “Emanet” Adlı kişisel sergisi Baksı Müzesi’nde ziyarete açıldı
Vuslat’ın “Emanet” Adlı kişisel sergisi Baksı Müzesi’nde ziyarete açıldı Baksı Müzesi, 13 Haziran- 30 Kasım tarihleri arasında sanatçı Vuslat’ın müze bünyesindeki ilk kişisel sergisi “Emanet”e, Chus Martinez küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. Vuslat, kendi köklerine geri döndüğü topraklardaki bu yeni kişisel sergisi için hazırladığı eserler (metin, heykel, çizim, ses, enstalasyon) çevresinde, güven, bağlılık, derin bir sadakat ve koruyuculuğun değerini ifade eden “emanet” kavramının tezahürlerini keşfetmeye davet ediyor.
26.06.2023 Kültür Sanat
Korkunç olay! Çöpte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Korkunç olay! Çöpte yeni doğmuş bebek cesedi bulundu Şanlıurfa’da çöp konteynerinde yeni doğmuş bir kız bebeği cesedi bulundu.
21.01.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında resmen duyurdu: Faizi düşürmeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan kararları canlı yayında açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm kamu çalışanlarının ek göstergesinin 600 puan artırıldığını duyurdu ve 3600 ek göstergenin yılbaşından itibaren yürürlüğe gireceğini belirtti. Erdoğan enflasyon ve faiz ile ilgili olarak, "Kimse bizden şunu beklemesin bu iktidar faizi artırmayacaktır. Tam aksine biz faizi düşürmeye devam edeceğiz." dedi.
6.06.2022 Gündem
Bebeğin atık ayrıştırma tesisinde cansız bedeni bulunmuştu! Başına vurularak öldürülmüş
Bebeğin atık ayrıştırma tesisinde cansız bedeni bulunmuştu! Başına vurularak öldürülmüş Eskişehir şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisinde cansız bedeni bulunan, yeni doğmuş kız bebeğin, başına vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Cinayet soruşturması başlatılırken, bebek de jandarma ekipleri eşliğinde, şehir mezarlığının kimsesiz çocuklar bölümünde toprağa verildi.
7.12.2021 Yaşam
Arnavutköy'de parkta yeni doğmuş bebek bulundu
Arnavutköy'de parkta yeni doğmuş bebek bulundu Parka dinlenmek için oturan vatandaşlar, duydukları ağlama sesinin kaynağını ararken, çanta içerisinde yeni doğmuş ve göbek bağı dahi kesilmemiş bir bebekle karşılaştılar. Durumu polise bildiren vatandaşlar bir yandan da bebeğin unutulmuş olma ihtimaline karşın parkta bebeğin ailesini aradılar. Bebeğin bulunduğu parka gelen polis ekipleri, bir çanta içerisine konularak terk edildiği anlaşılan bebeği, Arnavutköy Devlet Hastanesine götürüldü. Sağlık kontrolleri yapılan bebeği kimin ya da kimlerin parka bıraktığı araştırılıyor.
19.08.2021 Yaşam
Bebek bakımında doğru bilinen 10 yanlış
Bebek bakımında doğru bilinen 10 yanlış Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Murat Cömert, bebeklerin bakımına ve beslenmesine dair doğru bilinen yanlışları anlattı.
18.08.2021 Sağlık
Kan donduran olay! Kimse görmesin diye bebeğini...
Kan donduran olay! Kimse görmesin diye bebeğini... İstanbul'da 21 yaşındaki Özge Ö., ayrıldığı erkek arkadaşından hamile kaldı. Genç kız, uyarıcı madde kullandığı gün evde gizlice doğum yaptı. Ailesi bebeğini görmesin diye kordonunu bağlamadan elbise dolabına koydu. Hastaneye kaldırılan Özge Ö.'nün doğum yaptığı anlaşılınca bebeği itiraf etti.
10.01.2021 Yaşam
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı
Kan donduran olay! Çöpten yeni doğmuş bebek cesedi çıktı Avcılar’da kağıt toplayıcısı kadın, çöp konteyneri içerisinde göbek bağı kesilmemiş erkek bir bebeğe ait ceset buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri bebeği çöp kutusuna atan kişi ya da kişileri bulmak için çalışma başlattı.
26.11.2020 Yaşam
2 günlük bebeği, göbek bağını iple bağlayıp sokağa terk ettiler
2 günlük bebeği, göbek bağını iple bağlayıp sokağa terk ettiler Konya'da 6 gün önce, 2 günlük olduğu tahmin edilen 3 kilo 800 gram ağırlığındaki kız bebek, göbek bağı iple bağlanmış halde alt geçidin altına terk edildi. Hastanede tedaviye alınan sağlık görevlileri tarafından 'Beti' adı verilen kız bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
21.08.2020 Yaşam
2 günlük bebeği, göbek bağını mandal ile bağlayıp otobüs durağına bıraktı!
2 günlük bebeği, göbek bağını mandal ile bağlayıp otobüs durağına bıraktı! Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, poşet içinde göbek bağı mandal ile bağlanıp, otobüs durağına bırakılan 2 günlük bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ise bebeği bırakan kişi ya da kişileri arıyor. Bebeği bulan Baki Yardım, "Oraya bir can bırakılmış, o anki duygularımı anlatamıyorum. İnsan olan bunu yapmaz. Bu kadar vicdansızlık olmaz" dedi.
19.06.2020 Gündem
Çöplerin arasında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu
Çöplerin arasında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu Antalya'nın Kepez ilçesindeki atık geri dönüşüm ve bertaraf tesisindeki çöplerin arasında yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.
26.04.2020 Yaşam
Türkiye'yi dehşete düşüren olayın görüntüleri ortaya çıktı!
Türkiye'yi dehşete düşüren olayın görüntüleri ortaya çıktı! İstanbul Şişli'de temizlik görevlilerinin çöp aracına attıkları çöplerin içinden bebek çıktı. Göbek bağına mandal takılan bebek hastaneye kaldırıldı. Bebeğin çöpe atılma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.
21.02.2020 Yaşam
Tuvalette ölü bebek bulundu!
Tuvalette ölü bebek bulundu! İZMİR'de, Torbalı Devlet Hastanesi'nin tuvaletinde kız bebek ölü bulundu. Göbek bağı hala üzerinde olan bebeğin annesinin kimliği belirlenirken, yakalanması için çalışma başlatıldı.
15.01.2020 Yaşam
Şoke eden gerçek kardeşin vicdan azabıyla ortaya çıktı!
Şoke eden gerçek kardeşin vicdan azabıyla ortaya çıktı! Gaziantep'te 2 çocuk annesi Fatma B. göbek bağı ile boğduğu bebeğini bodruma gömdürdü. Olay, bebeği gömen ve kadının kardeşi olan Mehmet A.'nın çektiği vicdan azabı nedeniyle 6 yıl sonra ortaya çıktı.
8.04.2019 Yaşam
40 günlük ikizleri ihmal mi ayırdı?
40 günlük ikizleri ihmal mi ayırdı? BURSA'da, Gülşen ve Ekrem Gürbüz çifti, 40 günlük ikizleri Ebrar Ezgül ve Eray Taha'yı, göbek bağındaki enfeksiyon nedeniyle hastaneye götürdü. Hastanede fenalaşan ikizlerden Ebrar Ezgül, aynı gün yaşamını yitirirken, Eray Taha yoğun bakıma alındı.
23.10.2018 Yaşam
Enfeksiyon bağışıklık sistemini olumsuz etkiliyor
Enfeksiyon bağışıklık sistemini olumsuz etkiliyor Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Barlas, bağışıklık sistemi hakkında bilgi vererek, enfeksiyon konusunda uyarılarda bulundu.
29.08.2018 Sağlık
Vicdansız anne! Yeni doğan bebeğini sokağa bıraktı ve...
Vicdansız anne! Yeni doğan bebeğini sokağa bıraktı ve... Peru'da doğduktan kısa süre sonra annesi tarafından sokağa terk edilen bebek, sokak köpekleri tarafından parçalandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan bebeğin durumu 24 saat içinde belli olacak.
24.04.2018 Dünya
Bebeği daha doğmadan kucağa almanın yolu bulundu
Bebeği daha doğmadan kucağa almanın yolu bulundu Müstakbel anne babaların doğumu beklerken embriyonun 3 boyutlu (3D) baskı kalıbını kucaklarına almaları artık mümkün.
8.03.2018 Dünya
Nihat Hatipoğlu son noktayı koydu: Kuran'da yeri yok!
Nihat Hatipoğlu son noktayı koydu: Kuran'da yeri yok! Bir izleyicinin "Göbek bağının gömüldüğü yer insanın kaderini etkiler mi?" sorusuna cevap veren Nihat Hatipoğlu, "Bunlar batıl inançlar. Kuran'da yeri yok" dedi.
18.12.2017 Televizyon
Kalp yetmezliğine göbek bağı çözüm olabilir!
Kalp yetmezliğine göbek bağı çözüm olabilir! Göbek bağından elde edilen damar içi kök hücre infüzyonunun, kalp yetmezliği hastalarında kalbin fonksiyonunu iyileştirdiği bildirildi.
28.09.2017 Sağlık
Yeni doğmuş bebek çöp poşetinde bulundu
Yeni doğmuş bebek çöp poşetinde bulundu Yozgat'ın Yerköy ilçesinde, bir binanın girişinde çöp poşetine sarılı halde yeni doğmuş bebek bulundu.
22.08.2017 Yaşam
Göbek bağını uzaya göndermek 4500 TL
Göbek bağını uzaya göndermek 4500 TL Amerika’da yaşayan iki Türk girişimci, Türkiye’de yaşayan vatandaşların çocuklarının göbek bağlarını alarak dilediklere yere gömecekleri bir projeyi hayat geçirdiklerini öne sürdü.
5.08.2017 Yaşam
Kordon kanı aile fertlerinde de kullanılabiliyor
Kordon kanı aile fertlerinde de kullanılabiliyor Prof. Tanyeli, "Kemik iliğinde uyum beklentisi 10'da 9'a kadar çıkarken, kordon kanında 6'da 4 uyum bile yeterli olabiliyor" dedi.
8.06.2017 Sağlık
Korucu Konfederasyonu Başkanı Sözen: Ölümüne evet
Korucu Konfederasyonu Başkanı Sözen: Ölümüne evet Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, "Bugünkü meselede sadece AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan veya Türkiye meselesi değil. Şimdiki mesele Haçlı ile Hilalin savaşıdır" dedi.
29.09.2021 Gündem
En sağlıklı yatırım bu bankaya yapıldı
En sağlıklı yatırım bu bankaya yapıldı Avrupa’nın ikinci büyük kordon kanı bankası FamiCord Group’un Türkiye iş ortağı Yaşam Kordon Kanı Bankası’nın hizmet verdiği ailelerin sayısı son 1 yılda ikiye katlandı.
17.12.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Göbek Bağı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göbek bağı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.