Gianluigi Buffon

Gianluigi Buffon

Son dakika Gianluigi Buffon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gianluigi Buffon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gianluigi Buffon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gianluigi Buffon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gianluigi buffon gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 gianluigi buffon haberi bulunmuştur. Tüm gianluigi buffon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de
Türkiye'ye tarihi müjde! EURO 2032 resmen Türkiye'de EURO 2032'nin ev sahibi resmen açıklandı. Türkiye ve İtalya ortaklığı, EURO 2032'nin ev sahibi oldu.
10.10.2023 Futbol
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti
Real Madrid depremzedeler için 20 bin giyecek malzemesi gönderdi yardım maçı için harekete geçti Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından futbol dünyası destek faaliyetlerini sürdürürken, İspanyol devi Real Madrid de yaşananlara kayıtsız kalmadı. Madrid ekibi yeni bir projeyle depremzedelere destek olmaya hazırlanıyor.
15.02.2023 İspanya
Merih Demiral paylaştı: Efsanenin eldivenlerini açık artırmayla satışa çıkarıyoruz
Merih Demiral paylaştı: Efsanenin eldivenlerini açık artırmayla satışa çıkarıyoruz Milli futbolcu Merih Demiral, ünlü İtalyan kaleci Gianluigi Buffon’un eldivenlerinin açık artırma usulü ile satılıp elde edilen gelirin de depremzedelere bağışlanacağını açıkladı.
13.02.2023 Şampiy10
İtalyanlar çıldırdı! Buffon Galatasaray'a imza atmak üzere
İtalyanlar çıldırdı! Buffon Galatasaray'a imza atmak üzere Juventus'tan ayrılacağı açıklanan dünyaca ünlü kaleci Buffon'un Galatasaray'a imza atacağı belirtildi.
12.05.2021 Galatasaray
Buffon izledi o da hayran kaldı!
Buffon izledi o da hayran kaldı! Juventus'un efsane kalecisi Gianluigi Buffon'un Uğurcan Çakır'ı takip ettiği ve milli eldivene hayran kaldığı öğrenildi.
30.03.2021 Trabzonspor
Juventus, Buffon ve Chellini'nin sözleşmelerini uzattı
Juventus, Buffon ve Chellini'nin sözleşmelerini uzattı Juventus, efsane futbolcuları Buffon ve Chellini'nin sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
30.06.2020 Futbol
Cengiz Ünder attı ama Roma Juventus'a elendi: 3-1
Cengiz Ünder attı ama Roma Juventus'a elendi: 3-1 Futbolda, İtalya Kupası çeyrek finalinde Juventus, konuk ettiği Roma'yı 3-1 yenerek, yarı finale yükseldi.
23.01.2020 Futbol
Flaş gelişme! Volkan Demirel...
Flaş gelişme! Volkan Demirel... Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan Volkan Demirel, sarı-lacivertlilerle 1 yıllık sözleşme konusunda uzlaştı.
19.07.2019 Fenerbahçe
Gianluigi Buffon imzayı atıyor
Gianluigi Buffon imzayı atıyor Juventus’tan geçtiğimiz sezon ayrılan Gianluigi Buffon’un eski takımına geri dönmek için anlaşmaya vardığı bildirildi.
29.06.2019 İtalya
Resmen açıklandı! Gianluigi Buffon...
Resmen açıklandı! Gianluigi Buffon... Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint-Germain'de İtalyan file bekçisi Gianluigi Buffon ile yollar ayrıldı.
6.06.2019 Fransa
Uğurcan Çakır Avrupa'nın ilk 4'ünde!
Uğurcan Çakır Avrupa'nın ilk 4'ünde! Trabzonspor’u sırtlayan ve Onur’un 12’de 1’i kadar kazanan Uğurcan Çakır, sezon kurtarış yüzdesiyle Avrupa’nın en iyi 4 kalecisinden biri oldu.
21.03.2019 Trabzonspor
Gianluigi Buffon'dan Fenerbahçe itirafı!
Gianluigi Buffon'dan Fenerbahçe itirafı! İtalyan kaleci Gianluigi Buffon, en zorlandığı deplasmanlar arasında Fenerbahçe'yi de gösterdi.
9.10.2018 Fenerbahçe
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı!
FIFA, yılın 11'i aday listesi açıklandı! Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ile Uluslararası Profesyonel Futbolcular Birliği (FIFPro) tarafından belirlenen "Yılın 11'i" için 55 kişilik aday liste açıklandı.
10.09.2018 Futbol
Buffon: Juventus'un hiç maçını izlemedim
Buffon: Juventus'un hiç maçını izlemedim Juventus'tan Paris Saint-Germain'e transfer olan tecrübeli kalecisi Gianluigi Buffon, eski takımı ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu.
30.08.2018 İtalya
Dünyaca ünlü kaleci yaptığıyla şaşırttı!
Dünyaca ünlü kaleci yaptığıyla şaşırttı! Juventus'tan PSG'ye transfer olan İtalyan kaleci Buffon, Fransız sokaklarında sigara içerken görüntülendi.
28.08.2018 Fransa
F.Bahçe'den Trapp ve Casilla hamlesi!
F.Bahçe'den Trapp ve Casilla hamlesi! Transferde aldıkları kadar sattıklarıyla da dikkat çeken Fenerbahçe'de bir türlü beklenene veremeyen Kameni satılıyor. Berke'nin de genç olması nedeniyle Volkan'ın alternatifini arayan sarı lacivertliler, rotayı Kevin Trapp ve Kiko Casilla'ya çevirdi.
25.08.2018 Fenerbahçe
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
17.08.2018 İtalya
İngilizler kalecilere servet ödedi
İngilizler kalecilere servet ödedi Son yıllara göre daha durgun geçen yaz transfer dönemine İngiliz ekiplerinin rekor bonservis bedelleriyle yaptığı kaleci transferleri damga vurdu.
10.08.2018 İngiltere
Şampiyonlar Ligi'nde en iyi oyuncular belli oldu
Şampiyonlar Ligi'nde en iyi oyuncular belli oldu UEFA Şampiyonlar Ligi 2017-2018 sezonunda bölgesinin en iyi 3 oyuncu adayı belli oldu.
9.08.2018 Şampiyonlar Ligi
Buffon ayrıldı Volkan dünya ikincisi oldu!
Buffon ayrıldı Volkan dünya ikincisi oldu! Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Dünya'nın en demirbaş kalecileri arasında 2. sıraya yükseldi.
17.07.2018 Fenerbahçe
Buffon PSG'ye imzayı attı
Buffon PSG'ye imzayı attı PSG, Juventus'un efsane kalecisi Gianluigi Buffon'u transfer etti.
6.07.2018 Fransa
Fenerbahçe'de Kevin Trapp sesleri!
Fenerbahçe'de Kevin Trapp sesleri! Yeni sezonda Phillip Cocu önderliğinde başarı hedefleyen Fenerbahçe'de kaleci için PSG'den Kevin Trapp'ın ismi ağırlık kazanmaya başladı, satın alma opsiyonuyla kiralamak için harekete geçildi.
26.06.2018 Fenerbahçe
Buffon tatil için Bodrum'da
Buffon tatil için Bodrum'da İTALYA Milli Takımı ve Juventus'un efsanevi kalecisi Gianluigi Buffon, tatil için Bodrum'a geldi.
24.06.2018 İtalya
Juventus'tan kaleci transferi
Juventus'tan kaleci transferi İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus, Genoa'nın kalecisi Mattia Perin ile dört yıllık sözleşme imzaladı.
8.06.2018 İtalya
UEFA'dan Buffon'a 3 maç ceza
UEFA'dan Buffon'a 3 maç ceza UEFA, İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Juventus ile sözleşmesi sona eren kaleci Gianluigi Buffon'a üç maç men cezası verdi.
5.06.2018 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Gianluigi Buffon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gianluigi buffon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.