Gevaş

Gevaş

Son dakika gevaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gevaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gevaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gevaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gevaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 223 gevaş haberi bulunmuştur. Tüm gevaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi?
Mehmet Akarca kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Mehmet Akarca seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Mehmet Akarca kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi
Mehmet Akarca kimdir, kaç yaşında, nereli? Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca’nın özgeçmişi Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'nın 4 yıllık görev süresinin dolacak olması nedeniyle 25 Mart'ta başkanlık seçimi yapılacak. Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk de adaylar arasında yer alıyor. Peki, Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca kimdir?
25.03.2024 Gündem
Van'da yolcu midibüsü devrildi: 7'si çocuk 27 yaralı
Van'da yolcu midibüsü devrildi: 7'si çocuk 27 yaralı Van'ın Gevaş ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu midibüsü yan yattı. Kazada 7'si çocuk 27 kişi yaralandı.
22.01.2024 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu!
Araçta seyir halindeyken sıktığı deodorantı sonları oluyordu! İstanbul Silivri’de trafikte seyir halinde olan gençlerden biri deodorant sıktıktan sonra tuşunun takılı kaldığını fark etmedi ve araçta çakmak çakılınca bir anda patlama yaşandı. 2 genç alevler içinde kalarak dehşeti yaşadı. Olaydan ağır yaralı kurtulan ve 50'den fazla ameliyat geçiren 16 yaşındaki Emirhan Meşe, “Araç seyir halindeyken deodorantı kullandığımız sırada tuşu takılı kaldı. Sonrasında çakmak ateşlenince o an bir patlama oldu. İlk an vücudumu hissetmedim. Araç tüplüydü yanınca indik, önce aracı söndürdük, sonra hastaneye başvurduk. 18 gün yoğun bakımda kaldım” dedi.
20.09.2023 Gündem
Van’ın eşsiz lezzeti ‘Gevaş fasulyesi’ tescillendi
Van’ın eşsiz lezzeti ‘Gevaş fasulyesi’ tescillendi Van’ın Gevaş ilçesinde her yıl yüzlerce ton üretilen ve damak tadına hitap eden ‘Gevaş fasulyesi’ coğrafi işaret tescili aldı.
20.09.2023 Yaşam
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı
Kar birden bastırdı! Yüzlerce köy yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 347 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
3.02.2023 Yaşam
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı
Van'da 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 345 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapandı.
29.01.2023 Gündem
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları
Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…
15.11.2022 Ekonomi
Van'daki tekne faciasında tutuklu sanığa 1033 yıl hapis, tutuksuz 10 sanığa beraat
Van'daki tekne faciasında tutuklu sanığa 1033 yıl hapis, tutuksuz 10 sanığa beraat Van Gölü'nde 61 kaçak göçmenin öldüğü tekne faciasıyla ilgili Van 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen 10'uncu duruşmada karar çıktı. Kararda 2 yıldır tutuklu yargılanan tekne kaptanlarından Medeni Akbaş'a, 60 kaçak göçmen için 'Olası kast ile adam öldürmek suçundan 60 kez 16 yıl 8 ay, ölen 1 çocuk için 25 yıl, 'Göçmen kaçakçılığı' suçundan ise 8 yıl olmak üzere toplamda 1033 yıl hapis cezası verildi. Tutuksuz yargılanan 10 sanık için de beraat karar verildi. Olay sırasında teknede bulunan, ancak yapılan aramalarda şu ana kadar ulaşılamayan diğer kaptan Servet Akbaş'ın dosyası ise ayrıldı.
26.10.2022 Gündem
Girişimci kadınlara devletten destek! ‘Dünyanın en iyisini üretiyoruz’
Girişimci kadınlara devletten destek! ‘Dünyanın en iyisini üretiyoruz’ Van'ın Gevaş ilçesinin yaklaşık 2 bin rakımlı bölgesinde kadınlar tarafından üretilen sepet kara kovan balın hasadına başlandı. Söğüt dallarından örülü ve çamurla sıvanan sepetlerden pembe kıyafetleri ile bal hasadı yapan arıcılardan Songül Güleç, "Bu yıl Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 'Uzman Eller Projesi' kapsamında 90 dolu kovan aldık. Biz anladık ki kadınlara destek çıkılınca, kadınlar daha azimli daha cesaretli oluyor" dedi.
21.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Akdamar Adası'nda 'tavşan' zararı
Akdamar Adası'nda 'tavşan' zararı Van Gölü'ndeki Akdamar Adası'na, önceki yıllarda turistlerin ilgisini çekmesi için bırakılan tavşanların sayıları hızla artıyor. Tavşanlar ada ve üzerindeki kilisenin çevresinde oyuklar açıyor ve ağaç köklerine zarar verip kurutuyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Alp, tavşanların adaya verdiği zarara dikkati çekerek, "Adanın doğal florası içinde olmayan tavşanlar, hızlı ve etkili şekilde bir an önce sıfır hatayla toplanmalıdır" dedi.
24.09.2022 Yaşam
Faizsiz kredi müjdesi! Hepsinde geçerli, limit belli oldu! Kurban Bayramı sonrası...
Faizsiz kredi müjdesi! Hepsinde geçerli, limit belli oldu! Kurban Bayramı sonrası... Faizsiz kredi müjdesini verdi. Birçok ilde geçerli olacak. Limit resmen belli oldu. Kurban Bayramı sonrası başlıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı aracılığıyla yoğun sektörlerde faaliyet gösteren firmalara yönelik yeni bir destek programı tasarladıklarının altını çizerek, "Program kapsamında Van, Muş, Bitlis ve Hakkari’deki firmalarımızın yatırımlarına 5 milyon liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Programa başvurular Kurban Bayramı sonrasında başlayacak" açıklamasında bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Ekonomi
Bakan Varank: “Kılıçdaroğlu’nun ‘yapılmıyor’ dediği yatırımlar Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor"
Bakan Varank: “Kılıçdaroğlu’nun ‘yapılmıyor’ dediği yatırımlar Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor" Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Emin olun Kılıçdaroğlu’nun ‘yapılmıyor’ dediği yatırımlar Türkiye’nin dört bir yanında güneş gibi parlıyor. Ama tabii görmek için göz, idrak etmek için de akıl lazım” dedi.
3.07.2022 Siyaset
Çiçeklerle kaplanan Akdamar Adası'na fotoğrafçı akını
Çiçeklerle kaplanan Akdamar Adası'na fotoğrafçı akını Van'ın Gevaş ilçesinde her yıl binlerce turist ziyaret ettiği Akdamar Adası, badem ağaçlarının çiçek açması ile ayrı bir güzelliğe büründü. Oluşan manzaraya Van Gölü'nün turkuaz rengi ile Artos Dağı'nın karla kaplı görüntüsü de eklenince, bölge fotoğrafçıların akınına uğradı.
24.04.2022 Yaşam
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Van Gölü'ndeki tekne faciası davasında flaş gelişme! Reddedildi
Van Gölü'ndeki tekne faciası davasında flaş gelişme! Reddedildi Van Gölü'nde 61 kaçak göçmenin öldüğü tekne faciasıyla ilgili 12 sanığın yargılandığı davada tutuklu tek sanık olan Medeni Akbaş'ın tahliye talebi reddedildi.
2.03.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Sunal, Hakkari’den törenle memleketi Van’a uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sunal, Hakkari’den törenle memleketi Van’a uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında düzenlenen 'Şehit Komando Çavuş Ersin Selimoğlu ErenKış-25' operasyonunda arazi arama tarama faaliyeti sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mürsel Sunal'ın (27) cenazesi, Hakkari Fatih Jandarma Kışlasında düzenlenen törenin ardından helikopterle memleketi Van'a uğurlandı.
28.02.2022 Gündem
Van'da yolcu otobüsü devrildi: 2'si ağır, 9 yaralı
Van'da yolcu otobüsü devrildi: 2'si ağır, 9 yaralı Van'da buzlanan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü devrildi. Kazada, 2'si ağır, 9 kişi yaralandı. 
28.01.2022 Gündem
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?
Kar tatili haberleri peş peşe geldi! 17 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar yağışı uyarıları sonrası Valilikler peş peşe kar tatili açıklaması yaptı. Türkiye soğuk hava dalgasına girdi, kar yağışı ulaşımda aksaklıklara sebep oluyorken eğitimi de etkiledi. Öğrenci ve veliler ise valiliklerin kar tatili açıklamasını araştırırken, Bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2022 hangi illerde okullar tatil edildi, sorularına yanıt arıyor.
17.01.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Bakan Dönmez: Rüzgar ekip enerji biçeceğiz
Bakan Dönmez: Rüzgar ekip enerji biçeceğiz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, rüzgar enerjisinin her geçen gün artarak enerji sektörünün temel unsurlarından biri olmaya devam edeceğini aktararak, “Tabiri caizse ‘Rüzgar ekip enerji biçeceğiz.’ ‘Bizim enerjimiz bize yeter’ diyoruz. Yeter ki inanalım ve bu doğrultuda gayret gösterelim” dedi.
15.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gevaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gevaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.