Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti 30 milyonluk mirasa ortak oldu! Annesinin itirafıyla yıllar sonra gerçek babasının kimliğini öğrenen Serpil Yılmaz ünlü yazarla kardeş olduğunu öğrendi. İzmir'de yaşayan ev hanımı Serpil Yılmaz (44) annesinin itirafıyla 3 yıl önce kütük babasının gerçek babası olmadığını öğrendi. Yılmaz, eğitimci yazar Gülşah Yemen'in (37) 34 yıl önce trafik kazasında 32 yaşındayken yaşamını yitiren babası Mustafa Yemen'e babalık davalarını sonuçlandırmakla ünlü avukat Varol Turbay aracığıyla dava açtı.
29.01.2024 Gündem
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu!
Annesi gerçek babasını itiraf etti, 100 milyon liralık servete ortak oldu! Eşi benzeri görülmemiş olay Muğla'da yaşandı. Orhan Bozkurt annesi Melek Bozkurt'un "Gerçek baban Halil Bozkurt değil, Hasip Bozkurt. Benim babam da Mehmet Bozkurt olabilir" itirafıyla hayatının şokunu yaşadı. Soluğu savcılıkta aldı. Seneler sonra yapılan incelemede, annesinin sözlerinin doğru olduğu ortaya çıktı. 100 milyonluk mirasa ortak olan anne oğul hukuk mücadelesiyle tarih yazdı: Dünyada bir ilk!
18.12.2023 Gündem
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu?
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 24. bölümde neler oldu?
16.03.2023 Magazin
Nalan gerçek babasını öğrenmek istiyor!
Nalan gerçek babasını öğrenmek istiyor! Camdaki Kız 43. bölüm 2.fragmanı yayında!
18.05.2022 Televizyon