Georgia Fowler

Georgia Fowler

Son dakika Georgia Fowler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Georgia Fowler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Georgia Fowler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Georgia Fowler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan georgia fowler gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 georgia fowler haberi bulunmuştur. Tüm georgia fowler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Georgia Fowler ve Nathan Dalah'ın deniz keyfi
Georgia Fowler ve Nathan Dalah'ın deniz keyfi Ünlü model Georgia Fowler ve sevgilisi Nathan Dalah, önceki gün Sidney’deki Bondi Beach’te objektiflere takıldı.
22.03.2020 Magazin
Balkonda yakalandılar
Balkonda yakalandılar Dünyanın en iyi modellerinden Josephine Skriver (24), Georgia Fowler (25) ve Roosmarijn De Kok (23) Miami’deki Victoria’s Secret çekiminde üstsüz olarak kameralara takıldı.
17.02.2018 Magazin
Georgia Fowler'in makyajsız üstsüz pozu takipçilerini coşturdu
Georgia Fowler'in makyajsız üstsüz pozu takipçilerini coşturdu Son dönemin en gözde modellerinden Georgia Fowler, makyajsız üstsüz pozuyla takipçilerini mest etti. Güzel model için "Bu dünya için fazla güzelsin" yorumları yapıldı.
6.01.2018 Magazin
Melekler Çin’de kanatlandı
Melekler Çin’de kanatlandı Her yıl büyük bir merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show, Şanghay’da gerçekleşti. Melekler podyumda fırtına gibi eserek yılın en çok konuşulan şovuna imza attı
21.11.2017 Magazin
Victoria’s Secret melekleri Paris'e uçtu!
Victoria’s Secret melekleri Paris'e uçtu! Victoria's Secret melekleri yılın heyecanla beklenen moda şovu için Paris'e uçtu.
28.11.2016 Magazin
Victoria`s Secret melekleri bakın nasıl böyle seçiliyor?
Victoria`s Secret melekleri bakın nasıl böyle seçiliyor? Podyum dünyasının en güzel kadınları, nam-ı diğer 'Melekleri' sizce nasıl seçiliyor dersiniz? İşte yanıtı...
10.11.2016 Magazin
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu
Victoria's Secret şovunda sahne alacak şarkıcılar belli oldu Victoria’s Secret şovunda modeller kadar sahneye çıkan şarkıcıların kim olacağı da merak ediliyor...
3.11.2016 Magazin
Victoria’s Secret 2016 defile kadrosu!
Victoria’s Secret 2016 defile kadrosu! Her yıl merakla beklenen moda şovunun defile kadrosu belli oldu.
1.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Georgia Fowler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki georgia fowler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.