Genelkurmay Başkanı Akar

Genelkurmay Başkanı Akar

Son dakika Genelkurmay Başkanı Akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Genelkurmay Başkanı Akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Genelkurmay Başkanı Akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genelkurmay Başkanı Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genelkurmay başkanı akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.919 genelkurmay başkanı akar haberi bulunmuştur. Tüm genelkurmay başkanı akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yaveri olan eski yarbay Levent Türkkan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Mehmet Dişli'ye 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu
Genelkurmay çatı davasında karar günü belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yaşanan eylemlere ilişkin, aralarında sözde yurtta sulh konseyi üyelerinin de yer aldığı 224 sanıklı davaya devam edildi.
28.05.2019 Gündem
Darbe sanıkları inkara devam ediyor
Darbe sanıkları inkara devam ediyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılamaların devam ettiği davalarda sanıklar inkar taktiğini sürdürüyor.
19.01.2019 Gündem
Hulusi Akar kimdir?
Hulusi Akar kimdir? Halen Genelkurmay Başkanı olarak görev yapan Orgeneral Hulusi Akar kimdir, nerelidir?
9.07.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar, İncirlik Üssü'nü denetledi
Genelkurmay Başkanı Akar, İncirlik Üssü'nü denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı'nda denetlemelerde bulundu.
8.07.2018 Gündem
Son başbakanın veda turu
Son başbakanın veda turu Yeni hükümet sisteminde başbakanlık olmayacağı için ‘Son başbakan’ olan Binali Yıldırım devlet kurumlarına veda ziyaretlerine başladı. Genelkurmay Başkanı Akar ve komutanlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik ziyareti yaptı
3.07.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar, Suriye sınırındaki birlikleri denetledi
Genelkurmay Başkanı Akar, Suriye sınırındaki birlikleri denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kilis’te Suriye sınırındaki askeri birliklerde denetlemelerde bulundu.
30.06.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar'ın oy kullandığı sandıktaki sonuçlar belli oldu
Genelkurmay Başkanı Akar'ın oy kullandığı sandıktaki sonuçlar belli oldu Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın oy kullandığı sandıktan Muharrem İnce'ye 244 oy, CHP'ye ise 179 oy çıktı.
24.06.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar, oyunu kullandı
Genelkurmay Başkanı Akar, oyunu kullandı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, oyunu kullandı.
24.06.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar'dan kritik görüşme!
Genelkurmay Başkanı Akar'dan kritik görüşme! Genelkurmay Başkanı Akar, NATO Müttefik Kuvvetler Harekat Komutanı Scarparrotti ile Menbiç yol haritasına ilişkin telefon görüşmesi yaptı. Akar-Scarparrotti görüşmesinde Suriye'nin kuzeyindeki güvenlik durumu ile Menbiç yol haritasıyla belirlenen güvenlik prensipleri ele alındı.
14.06.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar Belçika'ya gitti
Genelkurmay Başkanı Akar Belçika'ya gitti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bugün yapılacak NATO Askeri Komite Genelkurmay Başkanları Toplantısı'na katılmak üzere Belçika'nın başkenti Brüksel'e gitti.
16.05.2018 Gündem
Arnland ve Torrike’nin hibrit savaşı!
Arnland ve Torrike’nin hibrit savaşı! Efes tatbikatının seçkin gözlemci günü başarıyla tamamlandı. Genelkurmay Başkanı Akar, kuvvet komutanları ve konuk genelkurmay başkanlarının izlediği tatbikatta, Arnland ile Torrike adlı iki ülke arasında yapılan hibrit savaş senaryosu uygulandı
10.05.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar'dan kritik açıklama
Genelkurmay Başkanı Akar'dan kritik açıklama Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, 'Ege ve Doğu Akdeniz'de bir oldubittiye de asla izin verilmeyecek. Bunun için gerekli her türlü tedbir kararlılıkla alınmaktadır. Bundan sonra da aynı kararlılıkla alınmaya devam edilecektir' dedi.
10.04.2018 Gündem
Kara Kuvvetleri Komutanı Güler'in talebini mahkeme kabul etti
Kara Kuvvetleri Komutanı Güler'in talebini mahkeme kabul etti Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesi, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in Genelkurmay "çatı" davasına müdahillik talebini kabul etti.
2.04.2018 Gündem
Orgeneral Güler  anlattı: Akın Öztürk gelmek için yalvardı
Orgeneral Güler anlattı: Akın Öztürk gelmek için yalvardı Orgeneral Güler, Genelkurmay "çatı" davasında ifade verdi. Kara Kuvvetleri Komutanı Güler şunları söyledi: "Hain darbe girişimi içinde bulunanlar başta olmak üzere şahsıma karşı eylemde bulunan herkesten şikayetçiyim, davaya katılmak istiyorum... Saat 18.00 sıralarında Yıldırım Güvenç ile birlikte Özel Kuvvetler Komutanlığından bir ekip geldi, beni aldılar. Bu esnada Akın Öztürk yalvararak 'Ben de sizinle geleyim' dedi"
23.03.2018 Gündem
Hulusi Akar, çatı davasında ifade verdi
Hulusi Akar, çatı davasında ifade verdi Genelkurmay Başkanı Akar, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay'daki eylemlerle ilgili "çatı" davasında dün "katılan" sıfatıyla ifade verdi.
23.03.2018 Gündem
Genelkurmay Başkanı Akar, Katar’da
Genelkurmay Başkanı Akar, Katar’da Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Katar ziyaret kapsamında DOHA Uluslararası Denizcilik ve Savunma Fuarı’ndaki (DIMDEX 2018) Türk firmalarının stantlarını gezdi.
12.03.2018 Gündem
Orgeneral Akar: Şehit ve gazilerimizin tek damla kanı yerde kalmayacak
Orgeneral Akar: Şehit ve gazilerimizin tek damla kanı yerde kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, "Şehit ve gazilerimizin hiçbirinin tek damla kanı yerde kalmayacak. Teröristlerle bunlara destek veren güç merkezleri mutlaka hüsrana uğratılacak." ifadesini kullandı.
2.03.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu ve Genelkurmay Başkanı Akar'ı aradı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Soylu ve Genelkurmay Başkanı Akar'ı aradı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin kırsalında güvenlik güçleriyle teröristler arasında yaşanan çatışmayla ilgili Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu telefonla arayarak bilgi aldı.
1.03.2018 Gündem
Hulusi Akar'dan Irak ziyareti sonrası sürpriz açıklama
Hulusi Akar'dan Irak ziyareti sonrası sürpriz açıklama GenelKurmay Başkanı Hulusi akar bugün Iraklı mevkidaşıyla bir araya geldi. Akar mevkidaşıyla "sınır güvenliği ve terörle mücadele konularında ivme kazanan ikili askeri ilişkileri" görüştü.
1.03.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Genelkurmay Başkanı Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genelkurmay başkanı akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.