Genç Yetenek

Genç Yetenek

Son dakika genç yetenek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan genç yetenek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını genç yetenek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genç Yetenek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genç yetenek gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.268 genç yetenek haberi bulunmuştur. Tüm genç yetenek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı!
Yunus Akgün'den bomba Avrupa kararı! Galatasaray'dan Leicester City'e kiralanan milli oyuncudan flaş bir hamle geldi. Avrupa'da kalmak isteyen Yunus Akgün konuyla ilgili ilk resmi adımım attı.
18.04.2024 Futbol
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı
A Milli Takım kadrosu açıklandı! Arda Güler, Semih Kılıçsoy ve Can Uzun kararı A Milli Takım'ın, Avusturya ve Macaristan maçları kadrosu açıklandı. Üç genç yetenek, ilk kez A Milli Takım kadrosunda yer aldı
15.03.2024 Futbol
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek Programı 2024 başvuruları başladı Üniversite 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerinin yanı sıra yeni mezunların da katılabileceği ‘JOB Genç Yetenek Programı 2024’e başvurular başladı. Programa 15 Nisan 2024 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
15.03.2024 Çalışma Hayatı
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor
Semih Kılıçsoy çılgınlığı! Juventus talip oldu, Kenan Yıldız'ın yanına gidiyor Süper Lig'de yoluna Fernando Santos yönetiminde devam eden Beşiktaş, bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan siyah-beyazlı ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyor. Beşiktaş'ta kötü giden sezonun en büyük kazancı ise genç yetenek Semih Kılıçsoy'un kendini göstermesi oldu. EURO 2024'de de boy göstermesi beklenen genç futbolcunun talipleri giderek artıyor. Pep Guardiola'nın da gözlemci gönderdiği söylenen Semih için bir başka dünya devi devreye girdi.
7.03.2024 Beşiktaş
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri
Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait? İşte Hulusi Gökmeşe Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkı sözleri Kanal D’nin reyting rekoru kıran dizisi İnci Taneleri’nde Gördün Mü Yıllar Geçmiş Bak Sen de Yorulmuşsun şarkısıyla dikkat çeken Hulusi Gökmeşe’nin kim olduğu ve Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözlerinin kime ait olduğu merak konusu oldu. Peki, Hulusi Gökmeşe kimdir? İnci Taneleri Gördün Mü Yıllar Geçmiş sözleri kime ait?
3.02.2024 Magazin
Ancelotti dayanamadı, kararını değiştirdi! Arda Güler için 2 kez maçı durdurdu
Ancelotti dayanamadı, kararını değiştirdi! Arda Güler için 2 kez maçı durdurdu Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Üst üste yaşadığı sakatlıkları atlatmasının ardından Real Madrid kadrosunda yerini sağlamlaştırmak isteyen Arda Güler adından söz ettirmeye devam ediyor. Genç yetenek takımının idmanında Ancelotti şaşırtmayı başardı. İşte detaylar...
20.01.2024 Fenerbahçe
Kenan Yıldız çıldırdı! Yine muhteşem gol attı
Kenan Yıldız çıldırdı! Yine muhteşem gol attı İtalya Kupası çeyrek finalinde Juventus ile Frosinone karşı karşıya geldi. Milli futbolcu Kenan Yıldız mücadeleye damgasını vurdu. İşte detaylar...
12.01.2024 Süper Lig
84 oranla 142.000 TL kazandı
84 oranla 142.000 TL kazandı Bir Misli üyesi Pazar günü yaptığı kuponla birlikte 142.000 TL’nin sahibi oldu. Üyenin kuponu son dakikalarda nefes kesti. Kuponda yer alan, nefes kesen karşılaşmaların detaylarını paylaşıyoruz.
8.01.2024 İddaa
Beklenen an geldi! Arda Güler, Real Madrid formasını giyiyor, işte ilk maç tarihi
Beklenen an geldi! Arda Güler, Real Madrid formasını giyiyor, işte ilk maç tarihi Fenerbahçe'den rekor bedelle dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanya'daki kariyeri yaşadığı sakatlıklar sebebiyle iyi başlamadı. Genç yetenek, dizinden ameliyat olmuş yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Arda Güler'den müjdeli haber geldi ve forma giyebileceği maç belli oldu. İşte detaylar...
2.01.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim!
Trabzonspor'da Bakasetas'ın yerine sürpriz isim! Trabzonspor'da olası Anastasios Bakasetas ayrılığı sonrası alternatif transfer belirlendi.
31.12.2023 Şampiy10
İtalya, Kenan Yıldız'ı konuştu: Juventus'un en iyi oyuncusu
İtalya, Kenan Yıldız'ı konuştu: Juventus'un en iyi oyuncusu Juventus'un Frosinone'yi 2-1 mağlup ettiği maçta kulüp tarihine geçen Milli genç yetenek Kenan Yıldız, performansı ile İtalyanları kendisine hayran bıraktı.
24.12.2023 Şampiy10
Kenan Yıldız hayran bıraktı! Müthiş gol, Juventus tarihine geçti
Kenan Yıldız hayran bıraktı! Müthiş gol, Juventus tarihine geçti Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, Frosinone'yi deplasmanda 2-1 mağlup etti. A Milli Takımımız'ın genç oyuncusu Kenan Yıldız ilk 11'de forma giydiği mücadelede kariyerinde ilki gerçekleştirdi.
23.12.2023 Futbol
Almanya-Türkiye maçında bir yıldız doğdu! Kenan Yıldız 18 yıl sonra başardı
Almanya-Türkiye maçında bir yıldız doğdu! Kenan Yıldız 18 yıl sonra başardı A Milli Takım'ın Berlin'de Almanya'yı 3-2 mağlup ettiği maça 18 yaşındaki Kenan Yıldız damga vurdu. Genç yetenek 18 yıl sonra Nuri Şahin ile benzer kaderi yaşarken attığı ve ortaya koyduğu oyunla övgüleri topladı.
19.11.2023 Şampiy10
Real Madrid'de Arda Güler bombası! Ancelotti kararını değiştirdi, Barcelona'ya salacak
Real Madrid'de Arda Güler bombası! Ancelotti kararını değiştirdi, Barcelona'ya salacak Real Madrid'de son dakika Arda Güler gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'den rekor bedelle dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanya'daki kariyeri yaşadığı sakatlıklar sebebiyle iyi başlamadı. Genç yetenek, dizinden ameliyat olmuş yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Arda Güler'le ilgili Ancelotti yeni karar verdi. İşte detaylar...
26.10.2023 Fenerbahçe
Arda Güler sahalara dönüyor! Real Madrid'de ilk maçı belli oldu
Arda Güler sahalara dönüyor! Real Madrid'de ilk maçı belli oldu Fenerbahçe'den rekor bedelle dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in İspanya'daki kariyeri yaşadığı sakatlıklar sebebiyle iyi başlamadı. Genç yetenek, dizinden ameliyat olmuş yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. Takımla birlikte antrenmanlara başlayan Arda Güler'den müjdeli haber geldi ve forma giyebileceği maç belli oldu. İşte detaylar...
24.10.2023 Fenerbahçe
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Barcelona detayı patladı, Ancelotti açıkladı
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Barcelona detayı patladı, Ancelotti açıkladı Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e transfer olan fakar buradaki kariyeri yaşadığı 2 sakatlık sebebiyle kötü başlayan Arda Güler'in dönüş tarihi belli oldu. Real Madrid'de antrenmanlarda gösterdiği performansla dikkat çeken genç yetenek için hocası Carlo Ancelotti kararını verdi. Milli aradan sonra sahalara dönmesi beklenen Arda Güler hakkında Barcelona maçı öncesi flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları...
13.10.2023 Fenerbahçe
Arda Güler Real Madrid kariyerine bir türlü başlayamadı! İspanya basınından şok transfer iddiası...
Arda Güler Real Madrid kariyerine bir türlü başlayamadı! İspanya basınından şok transfer iddiası... Arda Güler Fenerbahçe'de sergilediği futbol yeteneklerinden sonra İspanya'nın yolunu tutmuş dünya devi Real Madrid'e transfer olmuştu. Genç yetenek Arda Güler'in peşini talihsizlikler bir türlü bırakmıyor. Sezon öncesi kampında dizinden sakatlanan ve geçen hafta Real Madrid'de ilk maçına çıkması beklenen genç yıldız yeniden sakatlanmıştı. Sol arka adalesinden sakatlanan Arda Güler'in yaklaşık 3 hafta daha takımdan ayrı kalması beklenirken İspanya basınından şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
2.10.2023 İspanya
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor!
Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Sahne Alıyor, Heyecan “Süper Oranlar” ve “Pro Analiz” Farkıyla Misli’de Yaşanıyor! Bu sezon son kez mevcut formatıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi’nde 2023-24 sezonu dün oynanan maçlarla başladı. Galatasaray’ın yer aldığı A Grubu’nda ise maçlar bugün oynanacak. Grup aşamasının en dikkat çekici grupları arasında yer alan A Grubu’nda temsilcimiz dışında; Alman devi Bayern Münih, İngiltere’nin güçlü ekiplerinden Manchester United ve Danimarka ekibi Kopenhag yer alıyor.
20.09.2023 İddaa
R.Madrid Arda Güler'den sonra Türk Aguero'yu da takibe aldı
R.Madrid Arda Güler'den sonra Türk Aguero'yu da takibe aldı Arda Güler'i kadrosuna katan dünya devi Real Madrid, şimdi de Beşiktaş'ta yerli Aguero lakaplı genç yetenek Semih Kılıçsoy'u takibe aldı.
3.08.2023 Beşiktaş
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı!
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı! Bütün dünya onu konuşuyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'yı salladı. İspanyol devinin, ezeli rakibi Barcelona'ya transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı genç yetenek için düzenlenen imza töreni büyük ilgi gördü. Arda Güler'in transferiyle bir kulüp rekoru da kırılmış oldu.
8.07.2023 Şampiy10
Arda Güler'in alternatifi bulundu! Fenerbahçe milli yıldızı kadroya katıyor
Arda Güler'in alternatifi bulundu! Fenerbahçe milli yıldızı kadroya katıyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in peşine Avrupa'nın dev takımları düştü. Genç yetenek konusunda Fenerbahçe'den bomba bir hamle geldi. Fenerbahçe Arda Güler'in alternatifini buldu. İşte son dakika haberin detayları...
29.06.2023 Fenerbahçe
Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti! Sebebi belli oldu
Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti! Sebebi belli oldu Sivasspor'u 2- 0 yenen takım arkadaşlarının sevinç kutlamalarına katılmayan Muslera'nın koşa koşa neden soyunma odasına gittiği belli oldu.
21.05.2023 Galatasaray
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
JOB Genç Yetenek 2023 başvuruları başladı
JOB Genç Yetenek 2023 başvuruları başladı Bu yıl 12’ncisi düzenlenecek ‘JOB Genç Yetenek 2023’ programı kapsamında; 3’üncü ve 4’üncü sınıf üniversite öğrencisi ve yeni mezun gençlere staj ve yeni iş imkânı sağlanacak.
27.03.2023 Eğitim
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'yı 1-0 yenmesine rağmen turnuvaya veda eden Fenerbahçe'de rota Süper Lig'e çevrilirken, 90 dakikanın ardından Avrupa basınında yer alan 'Türk cehennemi' ifadeleri Sarı Lacivertli cephede dikkat çekti.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Genç Yetenek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genç yetenek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.