Sokağa çıkma yasağı bugün var mı 22 Haziran? Hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı, yasaklar ne zaman 1 Temmuz’da bitecek mi?
Sokağa çıkma yasağı bugün var mı 22 Haziran? Hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı, yasaklar ne zaman 1 Temmuz’da bitecek mi? Yasaklar ve kısıtlamalar koronavirüs ile hayatımıza girdi. Aşılama hızı devam ederken alınan kısıtlama kararları da gevşetilmeye başladı. 1 Haziran ile başlayan normalleşme süreci 21 Haziran’da yapılan kabine toplantısından sonra biraz daha gevşetildi. 1 Temmuz’dan itibaren hangi yasakların kalkacağı merak ediliyor. 21 Haziran kararları sonrası hafta içi sokağa çıkma yasağı 1 Temmuz’da bitecek mi? 1 Temmuz’da hangi yasaklar kalkacak?
22.06.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde!
Sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Bugün akşam, hafta içi ve hafta sonu pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı? Detaylar İçişleri Bakanlığı genelgesinde! Hafta içi gece sokağa çıkma yasağı var mı, sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi? 21 Haziran’da yapılan kabine toplantısı sonrası sokağa çıkma yasağı detayları sorgulanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Temmuz itibarıyla yasakların kaldırılacağını açıklaması milyonlarca vatandaşı arama motorlarına, kararların detaylarını sorgulamaya yöneltti. En merak edilen de “Sokağa çıkma yasağı kalktı mı, gece sokağa çıkma yasağı hafta içi devam edecek mi?” soruları oldu. İşte detayları…
22.06.2021 Gündem