Gaziantespor

Gaziantespor

Son dakika gaziantespor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziantespor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziantespor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantespor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantespor gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 gaziantespor haberi bulunmuştur. Tüm gaziantespor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
9.04.2022 İddaa
Gaziantepspor'un kapanma kararı tüzüğe takıldı
Gaziantepspor'un kapanma kararı tüzüğe takıldı Kapanması gündemde olan Gaziantepspor'da kulüp anahtarının valiye teslim edilmesine tüzük engeli çıkınca kulüp yöneticileri, futbolcular ve taraftarlar destek mitingi yaptı.
2.01.2018 TFF 1.Lig
Altınordu'dan farklı tarife
Altınordu'dan farklı tarife TFF 1. Lig'in 6. haftasında Altınordu, evinde konuk ettiği Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti.
23.09.2017 TFF 1.Lig
Beşiktaş transferi açıkladı!
Beşiktaş transferi açıkladı! Beşiktaş, Gaziantespor'un genç futbolcusu Orkan Çınar'ın transferi konusunda kulübü ve kendisiyle anlaşmaya varıldığını açıkladı.
24.07.2017 Beşiktaş
Başakşehir'den Beşiktaş'a tebrik!
Başakşehir'den Beşiktaş'a tebrik! Medipol Başakşehir, Gaziantespor'u 4-0 mağlup ederek 15. şampiyonluğuna ulaşan Beşiktaş'ı sosyal medya hesabından kutladı.
28.05.2017 Başakşehir
Bülent Uygun'dan oyuncularına sert mesajlar
Bülent Uygun'dan oyuncularına sert mesajlar Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, 6-0'lık Akhisar Belediyespor maçının ardından oyuncularına sert mesajlar verdi.
8.05.2017 Gaziantepspor
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..."
Bülent Uygun'dan Ractoral açıklaması! "2008'den bu yana..." GAZİANTEPSPOR Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rajtoral'ın ölümünün tüm takımı olumsuz etkilediğini belirterek, 'Hepimiz sarsıldık' dedi.
24.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti
Gaziantepsporlu futbolcu Rajtoral evinde intihar etti SPOR Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.
23.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor'dan altın değerinde 3 puan!
Gaziantepspor'dan altın değerinde 3 puan! Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında küme düşmeme mücadelesi veren Gaziantepspor, deplasmanda Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup etti.
21.04.2017 Gaziantepspor
Gaziantepspor ağır yaralı!
Gaziantepspor ağır yaralı! Süper Lig'in 27. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Gaziantepspor evinde Alanyaspor'a 3-2 yenildi.
8.04.2017 Gaziantepspor
Rıdvan Dilmen: Advocaat hemen gönderilmeli
Rıdvan Dilmen: Advocaat hemen gönderilmeli Yorumcu Rıdvan Dilmen, Gaziantespor'la berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Advocaat ve futbolcuları sert sözlerle eleştirdi.
26.02.2017 Futbol
Eksikler ve sınırdakiler düşündürüyor!
Eksikler ve sınırdakiler düşündürüyor! Gaziantepspor ile Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında oynayacakları maçla birlikte ligde 35., toplamda ise 55. kez karşı karşıya gelecek.
24.09.2021 Antalyaspor
Erman Toroğlu'nun o sözleri
Erman Toroğlu'nun o sözleri Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray - Gaziantespor maçının devre arasında yaptığı açıklamalarında, Vodafone Arena'daki hain saldırı üzerine yorum yaparken sinirlerine hakim olamadı ve küfür etti.
12.12.2016 Sinema-Dizi
Erman Toroğlu canlı yayında çıldırdı! 'O. çocukları...'
Erman Toroğlu canlı yayında çıldırdı! 'O. çocukları...' Eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray - Gaziantespor maçının devre arasında yaptığı açıklamalarında, Vodafone Arena'daki hain saldırı üzerine yorum yaparken sinirlerine hakim olamadı ve küfür etti.
23.09.2021 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2, 3 ve 4. hafta maçlarının  programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2, 3 ve 4. hafta maçlarının programı açıklandı Ziraat Türkiye Kupası'nda 2, 3 ve 4. hafta maçlarının programı açıklandı.Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 2. hafta maçları 13,14, 15, 3. hafta müsabakaları 20, 21, 22, 4. hafta karşılaşmaları ise 27, 28 ve 29 Aralık'ta oynanacak.
Alanyaspor galibiyeti hatırladı
Alanyaspor galibiyeti hatırladı Aytemiz Alanyaspor ile Gaziantespor maçında Alanyaspor 4-3'lük skorla kazandı. Haftalar sonra kazanan Alanyaspor'da Brezilyalı yıldız Vagner Love de golle tanıştı.
5.11.2016 Alanyaspor
Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'da
Beşiktaş ve Trabzonspor PFDK'da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği'nce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları açıklandı.
24.09.2021 Beşiktaş
Rıdvan Dilmen'den F.Bahçe'ye eleştiri
Rıdvan Dilmen'den F.Bahçe'ye eleştiri Ligin 5. haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın devre arasında ve sonunda spor yorumcusu Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu. Dilmen Fenerbahçe'nin kolay maçı zora soktuğunu söyleyerek eleştirdi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Paşa, Adana'ya diş geçiremedi!
Paşa, Adana'ya diş geçiremedi! Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa, evinde ligin yeni ekibi Adanaspor'la 1-1 berabere kaldı.
24.09.2021 Kasımpaşa Spor
Osmanlıspor bombayı patlattı
Osmanlıspor bombayı patlattı Gaziantespor’un tecrübeli kalecisi Karcemarskas’ı kadrosuna katarak transfer çalışmalarına iddialı başlayan Osmanlıspor bir bomba daha patlattı. Osmanlıspor, Bordeaux’nun forveti Cheick Diabate’yi transfer etti.
27.05.2016 Futbol
Gaziantepspor'da Erdem Şen'in hırsızlık skandalı
Gaziantepspor'da Erdem Şen'in hırsızlık skandalı Gaziantepspor kulübü futbolcuları Erdem Şen'in kulüp binasında hırsızlık yaptığını duyururken, o anın videosunu da paylaştı.
20.05.2016 Gaziantepspor
Gaziantep lige tutundu!
Gaziantep lige tutundu! Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Gaziantespor, Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek lige tutundu.
24.09.2021 Antalyaspor
Ronaldinho Antalyaspor'da
Ronaldinho Antalyaspor'da Ronaldinho'ya 1 yıl uzatma opsiyonlu 1 yıllık transfer teklifi yapan Antalyaspor, Brezilyalı dünya yıldızı ile prensipte anlaştı.
24.09.2021 Antalyaspor
PFDK'dan F.Bahçe ve G.Saray'a ceza!
PFDK'dan F.Bahçe ve G.Saray'a ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı. Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası geldi.
12.05.2016 Galatasaray
Karaman oyuncularına ateş püskürdü
Karaman oyuncularına ateş püskürdü Trabzonspor'a 6-0 yenilerek ve düşme hattına yaklaşan Çaykur Rizespor'da futbolcularla uzun süren bir toplantı gerçekleştiren teknik direktör Hikmet Karaman, ardından yapılan antrenmana katılmadı.
9.05.2016 Rizespor

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantespor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantespor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.