Aile boyu milyonluk gasp çetesine film gibi operasyon
Aile boyu milyonluk gasp çetesine film gibi operasyon Aile boyu kurdukları gasp çetesiyle adeta İstanbul’un korkulu rüyası haline gelen ve milyonluk gasp olaylarını gerçekleştiren zanlılar, Kocaeli polisinin film gibi operasyonuyla yakalandı. Şahısların gerçekleştirdikleri gasp olayları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Aynı aileden 6 şüpheliyi operasyonla yakalayan polis ekipleri, bonus zanlılar ile de şaşkına döndü.
6.01.2023 Eğlence
Sahte plaka oyunu ile milyonluk vurgun! Polise ‘bonus zanlı’ şoku
Sahte plaka oyunu ile milyonluk vurgun! Polise ‘bonus zanlı’ şoku Aile boyu kurdukları gasp çetesiyle adeta İstanbul’un korkulu rüyası haline geldiler, milyonluk vurgun olaylarını gerçekleştiren zanlılar film gibi operasyonla yakalandı. Aynı aileden 6 şüpheliyi yakalayan polis bonus zanlılar ile şaşkına dönerken, o anlar anbean görüntülendi.
6.01.2023 Yaşam
Akılalmaz soygun! Çilingir çağırıp çocuğun elindeki cep telefonunu bile çaldılar
Akılalmaz soygun! Çilingir çağırıp çocuğun elindeki cep telefonunu bile çaldılar Antalya’da 2 kadının, çilingir yardımıyla girdikleri daireden 5 bin TL, elektronik eşya ve İskoç cinsi kediyi çaldığı anlar an be an güvenlik kamerasına yansıdı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken mini etekli kızların, uyuyan çocuğun elinden cep telefonunu bile aldıkları görüldü.
1.12.2021 Gündem
Ankara'da 300 polisle 'yarasa kız' operasyonu! Cinsel ilişki vaadiyle...
Ankara'da 300 polisle 'yarasa kız' operasyonu! Cinsel ilişki vaadiyle... Ankara'da, 'yarasa kız' adını verdikleri kadınların sosyal medyada tanışıp, cinsel ilişkiye girme vaadiyle günübirlik ev, otel ve pansiyon gibi konaklama yerlerine çağırdığı erkekleri gasp eden çete çökertildi. Ankara merkezli 3 ilde yaklaşık 300 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda 115 kişi gözaltına alındı.
26.03.2021 Gündem