Gary Medel

Gary Medel

Son dakika Gary Medel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gary Medel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gary Medel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gary Medel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gary medel gelişmeleri de dahil olmak üzere 310 gary medel haberi bulunmuştur. Tüm gary medel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gary Medel'den Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Artık Mert Hakan, İsmail Yüksek ve Crespo düşünsün
Gary Medel'den Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Artık Mert Hakan, İsmail Yüksek ve Crespo düşünsün 9 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek için gözünü karartan ve Ryan Kent, Dzeko, Umut Nayir, Djiku, Dusan Tadic, Szymanski gibi oyuncuları renklerine bağlayan Fenerbahçe 7.bombasını patlatmak üzere. Sarı Lacivertli kulüpten transfer teklifi alır almaz takım arkadaşı Gary Medel'le konuşan Arjantinli futbolcunun Süper Lig'de oynamaya son derece sıcak baktığı belirtilirken, Ali Koç'un hiç zaman kaybetmeden 25 yaşındaki orta sahayı bitirmek için İtalya'ya çıkarma yapacağı kaydedildi.
16.07.2023 Fenerbahçe
Medel'e şok! Üzerine yürüdü...
Medel'e şok! Üzerine yürüdü... İtalya Serie A ekibi Bologna'da forma giyen eski Beşiktaşlı Gary Medel, hocası Sinisa Mihajlovic'in gazabına uğradı.
23.12.2019 Futbol
"Abdullah Avcı, Klopp ve Guardiola gibi..."
"Abdullah Avcı, Klopp ve Guardiola gibi..." Beşiktaş'ın yeni transferi Elneny, samimi açıklamalarda bulundu...
13.09.2019 Futbol
Beşiktaş'ın transfer hesapları tutmadı
Beşiktaş'ın transfer hesapları tutmadı Kadroya katılacak futbolcular için 10 milyon Euro bütçe ayıran siyah-beyazlıların kasasından toplamda 15 milyon 850 bin çıktı.
11.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre...
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre... Beşiktaş, geride bıraktığımız transfer döneminde takımdan ayrılan isimler için resmi internet sitesinden veda videosu yayınladı. Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılan futbolculara teşekkür ederken listede Aras Özbiliz ve Gökhan Töre’ye yer verilmedi.
4.09.2019 Futbol
Beşiktaş - Çaykur Rizespor: 1-1
Beşiktaş - Çaykur Rizespor: 1-1 Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.
31.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Muhammed Elneny'i resmen açıkladı!
Beşiktaş Muhammed Elneny'i resmen açıkladı! Beşiktaş Kulübü, Arsenal'ın Mısırlı futbolcusu Muhammed Elneny'yi transfer ettiğini açıkladı.
31.08.2019 Beşiktaş
Mohamed Elneny Beşiktaş'ta!
Mohamed Elneny Beşiktaş'ta! Beşiktaş, aradığı ön liberoyu Premier Lig'de buldu. Ada basını, siyah-beyazlıların Arsenal'da forma giyen Mısırlı defansif orta saha oyuncusu Mohamed Elneny'nin transferini bitirdiğini duyurdu.
29.08.2019 Beşiktaş
Gary Medel resmen Bologna'da
Gary Medel resmen Bologna'da Beşiktaş, Medel'in Bologna'ya transfer olduğunu açıkladı.
29.08.2019 Beşiktaş
Gary Medel'den Beşiktaş'a 2.5 milyon euro
Gary Medel'den Beşiktaş'a 2.5 milyon euro Beşiktaş'tan ayrılıp Bologna'nın yolunun tutan Gary Medel bu sabah İtalya'ya gitti.
28.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta N'Koudou şoku!
Beşiktaş'ta N'Koudou şoku! Siyah-beyazlıların yeni transferi Nkoudou sabah yapılan idmanda sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı. Fransız yıldızın tedbir amaçlı idmanı bıraktığı belirtildi. Nkoudou, Instagram'dan yaptığı paylaşımda "Ben iyiyim, endişelenmeyin" mesajını verdi.
27.08.2019 Beşiktaş
Gary Medel Beşiktaş'a veda etti!
Gary Medel Beşiktaş'a veda etti! Beşiktaş'tan, Bologna'ya transfer olması beklenen Gary Medel, bu sabah takım arkadaşlarına veda etti.
27.08.2019 Beşiktaş
Gary Medel'in yeni rotası İtalya
Gary Medel'in yeni rotası İtalya Beşiktaş, Ricardo Quaresma'dan sonra Gary Medel de vedaya hazırlanıyor.
25.08.2019 Futbol
Medel için görüşmeler başladı!
Medel için görüşmeler başladı! Beşiktaş'la bir yıllık mukavelesi kalan Gary Medel'in bir süredir takımdan ayrılacağı konuşuluyordu. İtalyan basını, Siyah Beyazlı yönetimin makul bir bonservis bedeli karşılığında satmayı planladığı 32 yaşındaki Şilili futbolcu için transfer görüşmelerinin başladığını duyurdu.
24.08.2019 Beşiktaş
Medel için flaş transfer açıklaması!
Medel için flaş transfer açıklaması! Beşiktaş'la bir yıllık sözleşmesi kalan Gary Medel'in Siyah Beyazlılar'dan ayrıldıktan sonra altyapısından yetiştiği Club Universidad Catolica'ya transfer olacağı konuşuluyordu. Kulübün başkanlığını yürüten Juan Tagle, söz konusu iddialarla ilgili flaş bir açıklamada bulundu.
21.08.2019 Beşiktaş
İşte Beşiktaş'ın Sivasspor kadrosu!
İşte Beşiktaş'ın Sivasspor kadrosu! Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın kadrosu açıklandı.
16.08.2019 Beşiktaş
Lanet sürüyor! Beşiktaş'ta 7 sakat daha...
Lanet sürüyor! Beşiktaş'ta 7 sakat daha... Yıllardır yeni sezona Salzburg’un Leogang bölgesinde hazırlanan ve birçok oyuncusunun burada sakatlanması sebebiyle ismi ‘Lanetli yer’e çıkan kamp alanında Kara Kartal yine büyük şok yaşadı. Aynı topraklarda idmanlarını sürdüren Beşiktaş’ta şimdiden 7 oyuncu sakatlandı.
4.08.2019 Futbol
Gökhan Gönül ameliyat olacak, Burak'ta çatlak var!
Gökhan Gönül ameliyat olacak, Burak'ta çatlak var! Beşiktaş, sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Gary Medel ve Burak Yılmaz'ın son durumları hakkında açıklamada bulundu.
3.08.2019 Beşiktaş
Burak Yılmaz hastaneye götürüldü!
Burak Yılmaz hastaneye götürüldü! Udinese ile dün oynanan hazırlık maçının ardından ayağında ağrı hisseden Beşiktaş'ın golcüsü Burak Yılmaz, bu sabah kontrol için hastaneye götürüldü.
3.08.2019 Beşiktaş
Medel, Messi'yi yaktı! 3 ay men
Medel, Messi'yi yaktı! 3 ay men CONMEBOL, Copa America'da Brezilya ve turnuva aleyhine yorumlarda bulunan Lionel Messi'nin 3 ay boyunca tüm maçlardan men edildiğini ve Arjantinli futbolcuya 50 bin dolar para cezası verdiğini açıkladı.
3.08.2019 İspanya
Abdullah Avcı, Medel'in biletini kesti!
Abdullah Avcı, Medel'in biletini kesti! Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı, sistemine uygun olmadığını düşündüğü Gary Medel'in biletini kesti.
2.08.2019 Beşiktaş
Münih'te Gary Medel pazarlığı!
Münih'te Gary Medel pazarlığı! Kartal’la bir yıllık sözleşmesi kalan Gary Medel’e bazı İtalyan ve İspanyol kulüplerinin talip olduğu belirlendi.
31.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu
Beşiktaş'ın kamp kadrosu belli oldu Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ikinci kamp çalışmasını 4 Ağustos'a kadar Avusturya'da sürdürecek olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu açıklandı.
24.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş 3.5 milyona razı olmadı!
Beşiktaş 3.5 milyona razı olmadı! Beşiktaş'ın Şilili orta saha oyuncusu Gary Medel için son talip Fransız ekibi Marsilya oldu.
22.07.2019 Beşiktaş
Transferde son dakika! Gary Medel...
Transferde son dakika! Gary Medel... Yıldız futbolcu için Beşiktaş’a 4 milyon euroluk teklifte bulunan Marsilya’ya Beşiktaş’tan olumsuz yanıt geldi. Şilili oyuncu için ısrarcı olan Fransız temsilcisi, 6 milyon euro isteyen siyah-beyazlılarla pazarlıklarını sürdürüyor.
15.07.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Gary Medel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gary medel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.