Gary Medel'den Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Artık Mert Hakan, İsmail Yüksek ve Crespo düşünsün
Gary Medel'den Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! Artık Mert Hakan, İsmail Yüksek ve Crespo düşünsün 9 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek için gözünü karartan ve Ryan Kent, Dzeko, Umut Nayir, Djiku, Dusan Tadic, Szymanski gibi oyuncuları renklerine bağlayan Fenerbahçe 7.bombasını patlatmak üzere. Sarı Lacivertli kulüpten transfer teklifi alır almaz takım arkadaşı Gary Medel'le konuşan Arjantinli futbolcunun Süper Lig'de oynamaya son derece sıcak baktığı belirtilirken, Ali Koç'un hiç zaman kaybetmeden 25 yaşındaki orta sahayı bitirmek için İtalya'ya çıkarma yapacağı kaydedildi.
16.07.2023 Fenerbahçe
Transferde Fenerbahçe'den 22 milyon euroluk forvet hamlesi! Maxi Gomez olmadı listede Sardar Azmoun ve Luis Muriel var...
Transferde Fenerbahçe'den 22 milyon euroluk forvet hamlesi! Maxi Gomez olmadı listede Sardar Azmoun ve Luis Muriel var... Fenerbahçe'de golcü transferi çalışmaları son hızla devam ediyor. Maxi Gomez'in Trabzonspor'la anlaşması sonrası sarı lacivertliler, listedeki diğer isimlerle temasa geçti. İşte Fenerbahçe'deki sıcak transfer gelişmeleri..
1.09.2022 Fenerbahçe