Gamze Özçelik İnstagram

Gamze Özçelik İnstagram

Son dakika Gamze Özçelik instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gamze Özçelik instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gamze Özçelik instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gamze Özçelik İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gamze özçelik instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 gamze özçelik instagram haberi bulunmuştur. Tüm gamze özçelik instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gamze Özçelik 'sınır' tanımıyor! Suriye'ye gidip...
Gamze Özçelik 'sınır' tanımıyor! Suriye'ye gidip... Gamze Özçelik, son dönemlerde sosyal sorumluluk projeleriyle ön plana çıktı. Kendisini maneviyata adadı. Afrika ülkeleri başta olmak üzere birçok yerde yardıma muhtaç insanlara el uzattı...
12.12.2017 Magazin
Gamze Özçelik’ten sanata yatırım!
Gamze Özçelik’ten sanata yatırım! Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, kendisi gibi oyuncu Beliz İnal’la Gallery East adlı yeni bir galeri açtı.
28.11.2017 Magazin
'Ben sevmeyi, paylaşmayı seçtim'
'Ben sevmeyi, paylaşmayı seçtim' Oyuncu Gamze Özçelik, Bangladeşli çocuklarla birlikte görüldüğü fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
26.09.2017 Magazin
Gamze Özçelik'e çok kötü haber!
Gamze Özçelik'e çok kötü haber! Sosyal medya hesabı hack'lenen ünlüler kervanına Gamze Özçelik de katıldı.
25.09.2017 Magazin
Gamze Özçelik'ten 'gelinlik' isyanı!
Gamze Özçelik'ten 'gelinlik' isyanı! Oyuncu Uğur Pektaş ile ikinci kez nikah masasına otumaya hazırlanan Gamze Özçelik sessizliğini bozdu.
22.08.2017 Magazin
Gamze Özçelik'ten flaş karar! Bir kez daha...
Gamze Özçelik'ten flaş karar! Bir kez daha... 'Arka Sokaklar' dizisinde tanışıp evlenen Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş 6 yıl önce boşanmışlardı. Yeniden barışma kararı alan çift aralık ayında nikah masasına oturacak.
20.08.2017 Magazin
Gamze Özçelik dernek kurdu!
Gamze Özçelik dernek kurdu! Güzel oyuncu Gamze Özçelik kendini dini vecibelere adadı adayalı yardıma muhtaçların umudu oldu. Özçelik, şimdi de bu yardım faaliyetlerinden 'Umuda Koşanlar' derneğini açtı.
16.08.2017 Magazin
Gamze Özçelik dernek kuruyor!
Gamze Özçelik dernek kuruyor! Kendini dini vecibelere adayan Gamze Özçelik şimdi de, ayrım gözetmeksizin tüm mazlumlara yardım edecekleri derneğin müjdesini verdi.
6.08.2017 Magazin
Uğur Pektaş'tan 'Gamze Özçelik'li paylaşım!
Uğur Pektaş'tan 'Gamze Özçelik'li paylaşım! Gamze Özçelik, 5 yıl önce eşi Uğur Pektaş'tan ayrılmış son dönemde çiftin yeniden barıştığı iddia edilmişti. Pektaş eski eşiyle fotoğraf paylaşarak iddiaları doğruladı.
26.07.2017 Magazin
Büyük sürpriz! Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş...
Büyük sürpriz! Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş... Gamze Özçelik 2008'de Büyükada'da gizlice evlendiği Uğur Pektaş'tan oğulları Murathan'a rağmen 2012'de boşanmıştı. İkili tekrar birlikte.
6.07.2017 Magazin
Tesettüre giren Gamze Özçelik'ten sert tepki!
Tesettüre giren Gamze Özçelik'ten sert tepki! Gamze Özçelik tesettürlü paylaşımının ardından yapılan yorumlara sert tepki gösterdi.
25.04.2017 Magazin
Gamze Özçelik tesettüre girdi ve bakın ne istedi?
Gamze Özçelik tesettüre girdi ve bakın ne istedi? Gamze Özçelik, tesettürlü fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımında Miraç Kandili'ni kutlayan Gamze Özçelik, takipçilerinden dua istedi.
24.04.2017 Magazin
Gamze Özçelik lüksün tanımını yaptı!
Gamze Özçelik lüksün tanımını yaptı! Afrika’da geçirdiği vakitlere dair sosyal medya hesabından fotoğraflar yayımlayan Gamze Özçelik, son paylaşımında adeta lüks tanımını yeniden yaptı.
20.04.2017 Magazin
Şehit Selim Topal Gamze Özçelik'in yakın arkadaşı çıktı! İşte o açıklamalar
Şehit Selim Topal Gamze Özçelik'in yakın arkadaşı çıktı! İşte o açıklamalar Suriye'nin kuzeyindeki El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde terör örgütü DEAŞ mensuplarınca bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selim Topal, oyuncu Gamze Özçelik'in arkadaşı olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncu Instagram'dan yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı. Ayrıca şehit Selim Topal'ın Başbakan ile yemek yiyen askerlerden biri olduğu da açıklanmıştı...
29.09.2021 Gündem
Gamze Özçelik'ten Karkamış sınırındaki askerlere ziyaret
Gamze Özçelik'ten Karkamış sınırındaki askerlere ziyaret Gamze Özçelik Fırat Kalkanı Harekatı'nın yapıldığı bölgeye giderek askerlere destek oldu
29.09.2021 Gündem
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün'
Nusret Gökçe deprem bölgesine hareket eden TIR'ı paylaştı! 'İşte o gün, bugün' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için kolları sıvadı. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, içerisi yiyecek ve giyecek yardımıyla dolu bir TIR ile deprem bölgesine destek oldu.
8.02.2023 Magazin
Gamze Özçelik'in kardeşi görenleri şaşırtıyor! Benzerlikleri gündem oldu
Gamze Özçelik'in kardeşi görenleri şaşırtıyor! Benzerlikleri gündem oldu 39 yaşındaki bir çocuk annesi Gamze Özçelik kardeşiyle sosyal medya gündeminde. Ekranlardan elini eteğini çekerek kendisini hayır işleri yapmaya adayan ve binlerce insanın umuduna ışık olan Gamze Özçelik'in özel hayatı hayranları tarafından merak ediliyor. 4 kız kardeş olan Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.
30.07.2022 Magazin
Didem Soydan: Ortadan kaybolurum!
Didem Soydan: Ortadan kaybolurum! Ünlü manken Didem Soydan bir etkinlik çıkışı "70 milyon TL'lik Milli Piyango ikramiyesi size çıkarsa ne yaparsınız?" sorusuna, "Milli Piyango biletine büyük para çıkarsa ortadan kaybolurum." cevabını verdi.
24.12.2018 Magazin
Didem Soydan'dan, Gamze Özçelik açıklaması!
Didem Soydan'dan, Gamze Özçelik açıklaması! Cesur fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen ünlü model Didem Soydan, geçtiğimiz günlerde tesettüre giren Gamze Özçelik ile ilgili düşüncelerini açıklayarak, "Sevgiler içi dışı güzel kadın." dedi.
22.12.2018 Magazin
Gamze Özçelik tesettüre girdi
Gamze Özçelik tesettüre girdi Oyuncu Gamze Özçelik, Hempa Çocuk Derneğinin düzenlediği ödül törenine katıldı. Gamze Özçelik ilk defa tesettürle görüntülendi.
26.11.2018 Magazin
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı
Tanık olan Engin Altan Düzyatan hakkında zorla getirme kararı Aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 57 kişinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek 'para koparmak amacıyla şantaj' yaptığı iddia edilen 3'ü tutuklu 18 sanığın yargılandığı davaya devam edildi.
12.10.2018 Gündem
Ünlüleri hackleyen  çeteden savunma
Ünlüleri hackleyen çeteden savunma Ünlü sanatçılar Sezen Aksu, Tamer Karadağlı, Erdal Özyağcılar, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Neslişah Düzyatan, Taruk Mengüç, Balçiçek İlter, Bahadır Tatlıöz, Bülent Şakrak, Pınar Altuğ Atacan gibi isimlerin de bulunduğu 58 kişinin başta Instagram ve Twitter olmak üzere sosyal medya hesaplarını ele geçirerek para isteyen 12’si tutuklu 18 sanığın yargılanmasına başlandı.
15.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gamze Özçelik İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gamze özçelik instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.