Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti
Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda yürek yakan anlar: Hayallerimiz uçup gitti Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır’da hayatını kaybeden 414 kişi, Galeria Sitesi’nin enkazının kaldırıldığı alanda düzenlenen etkinlikle anıldı. Yıkılan Galeria Sitesi’nde 5 yakınını ve 2 arkadaşını kaybeden Ömür Sansar, "Onlarla birlikte bizim hayallerimiz de uçup gitti." dedi.
6.02.2024 Gündem
89 kişiye mezar oldu! Galeria Sitesi'nin müteahhitlerine 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemi
89 kişiye mezar oldu! Galeria Sitesi'nin müteahhitlerine 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemi Diyarbakır'da 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin aranan 3 müteahhidin de aralarında bulunduğu 7 sanık hakkında açılan davada 22 yıl 6’şar aya kadar hapis cezası isteniyor.
21.08.2023 Gündem
Galeri Sitesi'nin müteahhidinden kan donduran ifadeler: 'İnşaat halindeyken çöktü'
Galeri Sitesi'nin müteahhidinden kan donduran ifadeler: 'İnşaat halindeyken çöktü' Diyarbakır’daki Galeria Sitesi’nin müteahhidi Sedat Eser, savcılık ifadesinde binada inşaat halindeyken çökme meydana geldiğini söyledi. Eser, “Birinci katın betonu dökülürken bir kolonun kalıbı iyi sıkıştırılmadığı için küçük çapta bir kaza oldu” dedi.
16.04.2023 Gündem
Galeria sitesinde yıkımlar durduruldu mu, sitedeki hayvanlar çıkarıldı mı? Diyarbakır Galeria sitesi nerede, kaç yıllık, ne zaman yapıldı?
Galeria sitesinde yıkımlar durduruldu mu, sitedeki hayvanlar çıkarıldı mı? Diyarbakır Galeria sitesi nerede, kaç yıllık, ne zaman yapıldı?  Depremde ağır hasar gören Diyarbakır'daki Galeria Sitesi'nde başlanan yıkım, içeride bir kedinin olduğu tespit edilince durduruldu. Peki, Diyarbakır Galeria Sitesindeki hayvanlar çıkarıldı mı, Diyarbakır Galeria sitesi nerede, hangi mahallede, kaç yıllık, ne zaman yapıldı? 
23.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri