Galatasaray Sportif Aş

Galatasaray Sportif Aş

Son dakika Galatasaray Sportif AŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Sportif AŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Sportif AŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Sportif Aş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray sportif aş gelişmeleri de dahil olmak üzere 283 galatasaray sportif aş haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray sportif aş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray dünya yıldızıyla söz kesti Midtsjö ve Torreira panikledi
Galatasaray dünya yıldızıyla söz kesti Midtsjö ve Torreira panikledi Orta sahada Midtsjö, Torreira, Sergio Oliveira ve Berkan Kutlu gibi hamleleri olan Okan Buruk'un yönetimden o bölge için takviye istediği, Galatasaray Sportif AŞ'nin ise Alman yıldızla görüşmelere başladığı belirtildi. Erden Timur'un 28 yaşındaki futbolcuyla masaya oturduğu bildirilirken, anlaşmanın sezon sonunda olacağı kaydedildi.
12.11.2022 Galatasaray
Rezan Epözdemir istifa nedenlerini bir bir sıraladı!  'Kendisi her seferinde dinledi ama...'
Rezan Epözdemir istifa nedenlerini bir bir sıraladı! 'Kendisi her seferinde dinledi ama...' Galatasaray'da başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Rezan Epözdemir istifa nedenleri açıkladı ve Burak Elmas'a göndermelerde bulundu.
17.12.2021 Galatasaray
Erden Timur kimdir? NEF sahibi Erden Timur nereli, kaç yaşında, serveti…
Erden Timur kimdir? NEF sahibi Erden Timur nereli, kaç yaşında, serveti… Galatasaray Kulübü'ne birçok kez sponsor olan NEF'in yönetim kurulu başkanı Erden Timur'un kim olduğu, NEF’in Galatasaray’ın stadına sponsor olmasıyla merak edilmeye başlandı. Peki, Erden Timur kimdir, nereli, kaç yaşında? NEF sahibi Erden Timur hakkında merak edilenler…
12.10.2021 Gündem
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti
Galatasaray Morutan'ı KAP'a bildirdi! İşte maliyeti Galatasaray, Rumen yıldız Olimpiu Vasile Morutan'ı KAP'a bildirdi. Genç yetenek sarı kırmızılı kulüpten yıllık 600 bin euro civarında maaş alacak. Bonservisi ise 5.7 milyon euro...
25.08.2021 Galatasaray
Burak Elmas kimdir? Nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
Burak Elmas kimdir? Nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Galatasaray'da seçimli olağanüstü genel kurulunda oy sayma işlemi tamamlandı. Seçimde 8 bin 500 üye oy kullanma hakkına sahipken oy kullanan 4731 üyeden 1541'ini alan Burak Elmas, Galatasaray'ın 38. başkanı oldu. Sarı kırmızılıların yeni başkanı ve yönetim kurulu, 3 yıl süreyle görev yapacak. Burak Elmas'ın kariyeri Galatasaray taraftarı tarafından merak konusu oldu. 1997 yılında, 23 yaşındayken Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak alan Burak Elmas, 1998, 2000 ve 2002 yıllarında 3 dönem yönetim kurulu üyeliği yaptı. Peki, Burak Elmas kimdir, serveti ne kadar? Burak Elmas nereli, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte detaylar...
19.06.2021 Futbol
Galatasaray Halil İbrahim Dervişoğlu'nu KAP'a bildirdi
Galatasaray Halil İbrahim Dervişoğlu'nu KAP'a bildirdi Galatasaray genç forvet Halil İbrahim Dervişoğlu'nu resmen açıkladı.
25.01.2021 Galatasaray
Galatasaray Mbaye Diagne transferini açıkladı
Galatasaray Mbaye Diagne transferini açıkladı Galatasaray Kulübü, Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin transferi için oyuncu ve kulübü Kasımpaşa ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
30.01.2019 Galatasaray
Galatasaray'da Selçuk İnan şoku! İcralık oldular...
Galatasaray'da Selçuk İnan şoku! İcralık oldular... Batur Altıparmak, menajerliğini yaptığı Selçuk İnan'ın Galatasaray'a transfer olmasına ilişkin sözleşmeden doğan 1 milyon 231 bin 921 liralık alacağı ödenmediği gerekçesiyle Galatasaray Kulübü'ne 6. İcra Müdürlüğü aracılığıyla ödeme emri çıkarttırdı.
22.03.2018 Galatasaray
UEFA incelemeyi tamamladı! Avrupa'dan men...
UEFA incelemeyi tamamladı! Avrupa'dan men... UEFA kontrol Kurulu'nun, 1+1 yıllık cezanın ikinci bölümünün uygulanması için tavsiye verdiği belirtildi. Başkan 9 Mart'ta Nyon'a gidip UEFA'ya savunma yapacak.
23.02.2018 Galatasaray
Galatasaray'a UEFA cezası geliyor
Galatasaray'a UEFA cezası geliyor Ekonomik sorunları büyüyen Galatasaray için tehlike çanları çalıyor. Mali tabloları inceleyen sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, 300 milyon Euro'luk zararla karşılaştı. Bu tabloda 9 Mart'ta UEFA ile yapılacak toplantıdan kötü haber çıkması kaçınılmaz görülüyor.
15.02.2018 Galatasaray
Galatasaray Sportif AŞ'de istifa
Galatasaray Sportif AŞ'de istifa Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Güzelaydın istifa etti.
23.01.2018 Galatasaray
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
"İmza toplayanların hepsi tüydü"
"İmza toplayanların hepsi tüydü" Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 20 Ocak'ta gerçekleştirilecek olağanüstü seçimle ilgili, "Mayıstan eylüle kadar imza toplayanların hepsi tüydü." dedi.
14.01.2018 Galatasaray
Olay açıklama: Galatasaray'da gizli darbe
Olay açıklama: Galatasaray'da gizli darbe Galatasaray eski yöneticisi Ahmet Özdoğan, çok sert açıklamalarda bulundu. Özdoğan, "Duygun Yasuvat'a sesleniyoruz; talebeniz Galatasaray'da gizli darbe yapmıştır" dedi
27.12.2017 Galatasaray
Beşiktaş hisseleri güne yükselişle başladı
Beşiktaş hisseleri güne yükselişle başladı UEFA Şampiyonlar Ligi üçüncü maçında deplasmanda Monaco'yu 2-1 yenen Beşiktaş'ın hisseleri güne yüzde 3,11 yükselişle başladı.
18.10.2017 Beşiktaş
Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar!
Dursun Özbek'ten flaş açıklamalar! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programına açıklamalarda bulundu.
15.08.2017 Galatasaray
Galatasaray Sportif AŞ'de bağımsız üye ataması yapıldı
Galatasaray Sportif AŞ'de bağımsız üye ataması yapıldı Galatasaray Sportif AŞ'de Mehmet Dedeoğlu'ndan boşalan bağımsız üyelik görevine Prof. Dr. Emre Alkin getirildi.
15.06.2017 Galatasaray
Bruma'nın transferinde detaylar belli oldu
Bruma'nın transferinde detaylar belli oldu Galatasaray'ın Alman ekibi Leipzig'e sattığı Portekizli yıldız oyuncu Armindo Bruma'nın transfer detayları belli oldu.
14.06.2017 Galatasaray
Sneijder'den Riekerink ile ilgili olay itiraf!
Sneijder'den Riekerink ile ilgili olay itiraf! Galatasaray'ın Dünyaca ünlü yıldızı Wesley Sneijder'den önemli bir itiraf geldi.
21.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'da Levent Nazifoğlu depremi!
Galatasaray'da Levent Nazifoğlu depremi! Galatasaray'da futboldan sorumlu yönetici Levent Nazifoğlu sadece susturulmadı, Trabzonspor deplasmanına da götürülmedi.
18.03.2017 Galatasaray
Galatasaray'da şok! İki oyuncu resmen gönderildi
Galatasaray'da şok! İki oyuncu resmen gönderildi Galatasaray, Jem Karacan ile Ontivero’nun sözleşmesinin feshedildiğini yazdı. KAP'a yapılan açıklama haberimizde...
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray 2020'de borçlarından kurtulacak!
Galatasaray 2020'de borçlarından kurtulacak! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'te hedef 2020.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray borsada kazandırıyor!
Galatasaray borsada kazandırıyor! Borsa İstanbul'da işlem gören Galatasaray hisseleri, futbol sezonunun başlangıcı sayılan eylül ayında yatırımcısına yüzde 56 kazandırarak son 12 yılın en iyi aylık performansını gösterdi.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray, Muhammed'i Çaykur Rizespor'a verdi
Galatasaray, Muhammed'i Çaykur Rizespor'a verdi Galatasaray Kulübü, futbol takımı kadrosunda bulunan 22 yaşındaki kaleci Muhammed Alperen Uysal'ın Çaykur Rizespor'a transferinin gerçekleştiğini açıkladı.
15.08.2016 Galatasaray
Aslan'ın yeni hocası salı günü açıklanacak
Aslan'ın yeni hocası salı günü açıklanacak Galatasaray yönetim kurulu üyelerinden Levent Nazifoğlu sarı kırmızılı kulübün gündemi ile ilgili konuştu. Hiçbir Galatasaraylı’nın Fatih Terim gibi bir ismi istememe lüksü olmadığını belirten Nazifoğlu yeni hocanın salı günü açıklanabileceğini söyledi.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Sportif Aş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray sportif aş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.