İtalyanlar ses getirdi: 9 sene burada şampiyonluk görmedi gitti Türkiye'de 1 yılda kupa kaldırdı
İtalyanlar ses getirdi: 9 sene burada şampiyonluk görmedi gitti Türkiye'de 1 yılda kupa kaldırdı Galatasaray'ın 23.şampiyonluğu sadece Türkiye'de değil Avrupa basınında da büyük yankı uyandırdı. İtalya'nın saygın gazetelerinden La Gazzetta dello Sport İcardi'ye dikkat çekerken, L'Equipe ise 3 Fransız yıldız hakkında 'şampiyonlukta pay sahibi olan isimler' ifadelerini kullandı. Jorge Jesus'a yakın kaynaklardan biri olan Abola 'Jesus'a kötü haber' manşetini atarken, Daily Mail ise "Galatasaray, Süper Lig şampiyonluğunu perçinledi" puntolarını kullandı.
31.05.2023 Galatasaray
Galatasaray Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon oldu Okan Buruk 30 yıl sonra Ankara'da yine tarih yazdı
Galatasaray Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon oldu Okan Buruk 30 yıl sonra Ankara'da yine tarih yazdı Süper Lig'in 36.haftasında Ankaragücü'nü deplasmanda İcardi (2) Barış Alper Yılmaz ve Sergio Oliveira'nın golleriyle 4-1 yenen ve Cumhuriyetin 100.yılında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da kutlamalara devam edilirken, 1993'ün Mayıs ayında Ankara'da Sarı Kırmızılı formayla ilk şampiyonluğunu yaşayan Okan Buruk'un 30 yıl aradan sonra bu sefer teknik direktör olarak yine bir Mayıs ayında yine Ankara'da kupa kaldırması büyük dikkat çekti.
31.05.2023 Galatasaray
Mertens: Başladığımız işi yarım bırakmadık
Mertens: Başladığımız işi yarım bırakmadık Galatasaray'ın Belçikalı yıldız Mertens, Ankaragücü galibiyetinden sonra "Başladığımız işi yarım bırakmadık" dedi.
30.05.2023 Galatasaray
Sergio Oliveira: Dürüstçe söylemek gerekiyor, iyi bir takım kurduk
Sergio Oliveira: Dürüstçe söylemek gerekiyor, iyi bir takım kurduk Galatasaray'ın Portekizli orta saha oyuncusu Sergio Oliveira şampiyonluk kutlamalarının ardından "Dürüstçe söylemek gerekiyor, iyi bir takım kurduk" ifadelerini kullandı.
30.05.2023 Galatasaray